Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.. θελω να συνθεσω ενα pc εως 700 ευρω.

Χρηση Υπολογιστη: Κυριως gaming!

Αν στην συνθεση χρειαζομαστε οθονη: οχι, υπαρχει ηδη μια LG Flatron W2486L

Αν στην συνθεση χρειαζομαστε πληκτρολογιο, ποντικι, ηχεια: Οχι

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο ενα καταστημα ( Τοποθεσια στην οποια βρισκομαστε ) Αθηνα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Να συναρμολογηθει

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: Οχι

Μεχρι τωρα σκεφτομουν για αγορα Cpu Ι5 4690Κ (αν και δεν ασχολουμαι με OC γιατι δεν το κατεχω το θεμα..) αλλα απ'οτι διαβασα απο καποια παιδια εδω μεσα.. δεν εχει μεγαλη διαφορα ο 4460 με τον 4690K. Για Gpu σκεφτομαι http://www.e-shop.gr/vga-gigabyte-geforce-gtx960-gv-n960ixoc-2gd-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.516558. Θα ηθελα τις γνωμες σας.. απλα να αναφερω οτι τροφοδοτικο εχω ηδη ενα 680W, οπως και υπαρχει ενας HDD WD Blue 500GB. Οσον αφορα για gaming.. θελω να παιζω ικανοποιητικα (50 fps) το gta v αλλα και τα Cod Modern Warfare και το καινουριο που θα βγει ΒΟ3.

Δημοσ.

Εφόσον δεν σκέφτεσαι το OC θα σου πρότεινα να πάρεις τον i5-4690. Σχετικά με την κάρτα: για την 960 δεν έχω ακούσει καλά πράγματα. Η απόδοσή της είναι λίγο χαμηλότερη από την 770, οπότε μπορείς και μόνος σου να καταλάβεις πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι σε θέση να υποστηρίξει υψηλή ποιότητα gaming σε 50+fps στο Black Ops 3. Στο GTA V η 960 της ASUS σε max settings χωρίς anti-alising και τα texture στο normal φτάνει τα 58fps. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις μια 970. Εγώ έχω της EVGA η οποία είναι πάρα πολύ καλή με υψηλή απόδοση και χαμηλές θερμοκρασίες, ωστόσο δεν σου την προτείνω γιατί πολλές τέτοιες κάρτες (και η δικιά μου) παρουσιάζουν coil-whine, harmless αλλά σπαστικό. Οπότε δες την αντίστοιχη της Gigabyte. Για μητρική μπορείς να πάρεις την MSI H97 Gaming 3. Τέλος για RAM δες αυτές της Corsair (2x4).

Δημοσ.

ChrisRX-8 αν δεν σκεφτείς την αλλαγή οθόνης δεν κάνεις κάτι.Παίζεις και online fps και η παλιά οθόνη που έχεις σε κρατάει πολύ πίσω σε διάφορους τομείς.

Δημοσ.

DeadElectron μακαρι να ειχα παραπανω money να παρω αυτα τα κομματια αλλα το ποσο ξεπερναει το budget μου. Για καρτα γραφικων στα ιδια χρηματα με την asus υπαρχει? ΕΦοσον μου προτεινεις τον Ι5 4690 δεν αξιζει να δωσω παραπανω 10 ευρω για να παρω τον 4690K στην περιπτωση που καποιος στο μελλον μου δειξει για oc? Millenium δεν εχεις αδικο..  απλα οπως ανεφερα παραπανω με ενδιαφερει να παιζω ικανοποιητικα.. και πιστευω οτι θα μπορω.

Δημοσ.

Αν αλλάξουμε τον επεξεργαστή σε K, ώστε στο μέλλον να μπορείς να κάνεις OC θα πρέπει να αλλάξουμε και την μητρική από H σε Z ώστε να υποστηρίζει OC. Ανεβαίνει αρκετά το budget. Και η 970 της ASUS.

Δημοσ.

Είναι όντως, αλλά αν θες να παίζεις bo3 σε 1080p δεν υπάρχει άλλη λύση. Μπορείς να ρίξει και μια ματιά στις AMD κάρτες.

Δημοσ.

DeadElectron Sorry αλλα ειναι πολλα τα 400+ ευρω για καρτα γραφικων.. :/   pano εχω το Hiper Type R 680W

Η μπορεις πολυ απλα να παρεις μια καλυτερη υλοποιηση της ιδιας καρτας απο σκορουτζ, σχεδον 100€ φθηνοτερα, και να την βαλεις μονος σου που ειναι πανευκολο :)

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=970+gtx

Δημοσ.

DeadElectron ετσι ειναι ακριβως οπως τα λες.. παιχνιδια τυπου BO3 θελουν δυνατες καρτες.. Kougi με εβαλες σε διλλημα δεν ειχα κοιταξει μεσω skroutz.. και σε ευχαριστω.. αυτη η Gigabyte Gefore GTX970 4GB G1 Gaming στα 387 ευρω.. θεωρω οτι ειναι σε πολυ καλη τιμη.. θα το κοιταξω.. επειδη δεν εχω ξανα ψωνισει μεσω skroutz φανταζομαι πως αυτα τα μαγαζια ειναι αξιοπιστα σωστα? Σας ευχαριστω πολυ ολους..

Δημοσ.

Όλα τα καταστήματα στο skroutz είναι αξιόπιστα και έχουν και εγγύηση. Ωστόσο πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Δημοσ.

Κι εγω εχω ψωνισει αρκετες φορες απο καταστηματα του σκρουτζ και ποτε δεν ειχα προβλημα. Ειδικα για καρτες γραφικων, τις βρισκεις πολυ φθηνοτερα σε σχεση με τις τιμες που εχει το eshop.

Δημοσ.

Millenium δεν εχεις αδικο..  απλα οπως ανεφερα παραπανω με ενδιαφερει να παιζω ικανοποιητικα.. και πιστευω οτι θα μπορω.

Μπορεί να είσαι ικανοποιημένος μέχρι να δοκιμάσεις κάτι άλλο και να διαπιστώσεις τι έχανες.Το να μείνεις με το monitor tv του '10-11 και να πας σε κάρτες των 350-400ε δεν έχει λογική.Λες πως παίζεις και τα cod κτλπ και μου φαίνεται πως είναι ένας λόγος παραπάνω να το ψάξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...