xpapias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ποια χρησιμοποιείτε; Εμπιστεύεστε αυτά που υπόσχονται; Προσωπικά χρησιμοποιώ μια oral B pro expert. Δινει την αίσθηση οτι καθαριζει σωστά, έχει καλο ιξώδες (καλή υφή) και αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας. Στα μειονεκτηματα οτι αλλοτε "ξεφλουδιζει" ο βλεννογονος στο στομα μου. Πρόσφατα αγόρασα μια ΑΙΜ στις διακοπές και μπορω να πω επισης οτι μου αφησε καλή εντύπωση. Το ορατά αποτελέσματα (πιο λευκά δόντια) σε 2 εβδομαδες δεν το εμπιστεύομαι, αν και παλιότερα νομιζω εδιναν και μια ταινία-μετρητή λευκοτητας. Τα ίδια υπόσχονται απ οτι εχω δει και αλλες οδοντόκρεμες, ισως και πιο θεαματικά αποτέλεσματα. Εσεις ποια χρησιμοποιείτε; Ειστε ευχαριστημενοι; Πιστεύετε ότι υπάρχουν πραγματικές διαφορές ανάμεσα σε φθηνές και ακριβότερες οδοντόκρεμες; Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2015 από xpapias
d_gkal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 συνηθως colgate. οχι καποια συγκεκριμενη, οποια βρω σε προσφορα 2
d_gkal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 τωρα λεω να παρω oral b σε συνδιασμο με κουπονια απ το pockee 1
opera Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Σπιτική χειροποίητη οδοντόκρεμα,με αλάτι,σόδα φαγητού,κανέλα και λάδι καρύδας ή γλυκερίνη. Υπάρχουν πολλές συνταγές Φθόριο 1
vrwmiaris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Λεπον, στο στρατό επειδή ήμουν μάχιμος υγειονομικάριος, όλοι οι οδοντίατροι είχαν sensodyne.Από τότε την χρησιμοποιώ και εγώ
haris_216 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω ότι με τόσες διαφορετικές οδοντόκρεμες που υπάρχουν και με τόσα που υπόσχονται (λευκότερα δόνται η μία, προστασία από τερηδόνα η άλλη, προστασία από ουλίτιδα η τρίτη, λαμπερό χαμόγελο, προστασία από τριχόπτωση και δεν ξέρω γω τι άλλο) πρέπει να έχεις πολύύύ ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείς. Το βασικό που "προσφέρουν" όλες είναι ότι όποια και να χρησιμοποιείς, αφού μπαίνεις στην διαδικασία του βουρτσίσματος, σίγουρα διώχνεις από τα δόντια τα υπολείματα των τροφών και κάνεις και μασάζ στα ούλα (θετικά και τα δύο).
opera Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Λεπον, στο στρατό επειδή ήμουν μάχιμος υγειονομικάριος, όλοι οι οδοντίατροι είχαν sensodyne.Από τότε την χρησιμοποιώ και εγώ Η sensodyne ανήκει στη glaxosmithkline,to 2012 δήλωσε ένοχη για εγκληματικές ενέργειες και πλήρωσε 3 δις δολάρια ως το μεγαλύτερο συμβιβασμό μεταξύ υπουργείου δικαιοσύνης και εταιρίας. In July 2012 GSK pleaded guilty in the United States to criminal charges, and agreed to pay $3 billion, in what was the largest settlement until then between the Justice Department and a drug company. Το 2013 δήλωσε ότι δε θα ξανα-λαδώσει ιατρούς για να συνταγογραφούνε τα φάρμακά της. It announced in 2013 that it would no longer pay doctors to promote its drugs or attend medical conferences, and that its sales staff would no longer have prescription targets. 1
krami Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Elgydium Anti-plaque, ειμαι πολυ ευχαριστημενος
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Σπιτική χειροποίητη οδοντόκρεμα,με αλάτι,σόδα φαγητού,κανέλα και λάδι καρύδας ή γλυκερίνη. Υπάρχουν πολλές συνταγές Φθόριο Κάτι παρόμοιο χρησιμοποιώ κι εγώ, είναι πολύ καλή
xpapias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως sensodyne νομιζω οτι είναι η χειρότερη που εχω δοκιμασει. Εχει πολυ "νιανια" υφή και νομιζω οτι κάνει ακριβως το αντίθετο από αυτο που υπόσχεται ως προς την ευαισθησία των δοντιων. Και ναι, μπυ εδωσε και εμενα ο οδοντίατρος πολλά τέτοια δείγματα - πέφτει πολυ σπρώξιμο από τι καταλαβα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Τις περισσότερες φορές παίρνω colgate αν δεν βρω πάω σε AIM.
Daenerys. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Colgate ή Elgydium(ειναι τοπ αλλα ακριβουτσικη). Μου ειχε δωσει δειγματακια Sensodyne η οδοντιατρος μου κ ουτε σε εμενα εκατσε καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα