Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέστα ντε, εγώ νιώθω ότι δεν καθαρίζει καλά. Βαριέμαι να την κρατάω και να περιμένω, βαριέμαι να τη φορτίζω συνέχεια, δεν μου αρέσει το μπζζζζ και το τρεμουλο, πιάνει χώρο, είναι ακριβή και γενικά μόνο αρνητικά βρίσκω. Πως μπορείτε όντως?

Επειδή ξέρω ότι το φθόριο κάνει καλό στα δόντια, πάτησα το λινκ σου από περιέργεια. Δεν είδα κάτι κακο. Σε τι αναφέρεσαι? Η ποσότητα στις οδοντόκρεμες δεν είναι αυτή στις βιομηχανικές εφαρμογές προφανώς, είναι όσο χρειάζεται για να έχουμε όφελος.

Εχεις υπολογίσει αθροιστικά τη ποσότητα σε βάθος χρόνου;

Επίσης ποιοί είναι αυτοί που σου λένε οτι κάνει καλό στα δόντια,αυτοί που θέλανε να το ξεφορτωθούν και βγάζουν δις πουλώντας το ως καλό;

Θα εβαζες στο στόμα άλλο δηλητήριο σε μικρή ποσότητα;

Δημοσ.

Θα εβαζες στο στόμα άλλο δηλητήριο σε μικρή ποσότητα;

Το κάνουμε όλοι μας καθημερινά.

• Like 1
Δημοσ.

Το κάνουμε όλοι μας καθημερινά.

Ενας λόγος ακόμα για να αποφύγουμε τα δηλητήρια που μπορούμε.

Οι οδοντόκρεμες χωρίς φθόριο έχουν λογο ύπαρξης.

Δημοσ.

Ενας λόγος ακόμα για να αποφύγουμε τα δηλητήρια που μπορούμε.

Οι οδοντόκρεμες χωρίς φθόριο έχουν λογο ύπαρξης.

Οι οδοντόκρεμες χωρίς φθόριο στοχεύουν σε αυτούς που φοβούνται το φθόριο. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης τους.

• Like 2
Δημοσ.

Οι οδοντόκρεμες χωρίς φθόριο στοχεύουν σε αυτούς που φοβούνται το φθόριο. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης τους.

Και φυσικά εννοείς ότι αδίκως φοβούνται.

Η δική μου άποψη είναι ότι όσοι έχουν ψάξει λίγο το θέμα και γνωρίζουν τι είναι το φθόριο,σε αντίθεση με όσους είναι θύματα του μάρκετιγκ και των γιατρών που πληρώνονται από τις πολυεθνικές για να προωθούν τα προϊόντα τους,ότι καλά κάνουν και φοβούνται το φθόριο.

Δημοσ.

Και φυσικά εννοείς ότι αδίκως φοβούνται.

Η δική μου άποψη είναι ότι όσοι έχουν ψάξει λίγο το θέμα και γνωρίζουν τι είναι το φθόριο,σε αντίθεση με όσους είναι θύματα του μάρκετιγκ και των γιατρών που πληρώνονται από τις πολυεθνικές για να προωθούν τα προϊόντα τους,ότι καλά κάνουν και φοβούνται το φθόριο.

Πως ακριβώς "το έψαξες";

Εγραψες "φθόριο" στο google και αποκάλυψες την συνομωσία; 

Είσαι ερευνητής σε κάποιο πανεπιστήμιο;

• Like 1
Δημοσ.

Πως ακριβώς "το έψαξες";

Εγραψες "φθόριο" στο google και αποκάλυψες την συνομωσία; 

Είσαι ερευνητής σε κάποιο πανεπιστήμιο;

Εξυπνάδες,δεν ανέφερα καμία συνωμοσία αν και παίζει το σενάριο από τον ορισμό και μόνο της λέξης συνωμοσία.

Έχεις πρόβλημα να κατανοήσεις ότι το χημικό στοιχείο φθόριο είναι δηλητήριο;

Την έρευνα την έκαναν άλλοι λεβέντη μου, εμένα άλλη είναι η δουλειά μου,αλλά φροντίζω να ενημερώνομαι αντί να τρώω κουτόχορτο, δεν είμαι θύμα του μάρκετιγκ ούτε και  φ ζόμπι.

Ορίστε η έρευνά σου:

Στο τεύχος του Μαρτίου 2014 του «Lancet Neurology» ενοχοποιείται μεταξύ άλλων ουσιών και το φθόριο ως νευροτοξίνη. Δύο επιστήμονες (οι P. Grandjean και P. Landrigan), ο ένας από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ και ο άλλος από το Icahn School of Medicine, γράφουν: «Από μια (μετα)ανάλυση 27 εργασιών σχετικών με την έκθεση μικρών παιδιών στο φθόριο, μέσω της αυξημένης περιεκτικότητας σε φθόριο του νερού, κυρίως στην Κίνα, βγαίνει το συμπέρασμα ότι είχαμε μια μέση τιμή του δείκτη ευφυΐας τους κατά περίπου επτά μονάδες χαμηλότερη εξαιτίας του φθορίου. Το χειρότερο είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις το ποσοστό του φθορίου δεν υπερέβαινε τις συνιστώμενες ποσότητες, που είναι περίπου 4 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο. Οι νευροτοξίνες αυτές θεωρούνται ικανές να προκαλέσουν αυτισμό, δυσκολία στη συγκέντρωση και υπερκινητικότητα (ADHD), καθώς και μαθησιακές δυσκολίες. Οι συγγραφείς της εργασίας αυτής εκφράζουν τελικά την ανησυχία τους για τις επιδράσεις που μπορεί να έχουν αυτές οι νευροτοξίνες στον εγκέφαλο των παιδιών. Και υπάρχει εδώ και πολλές δεκαετίες μεγάλη διαμάχη ανάμεσα στους εκπροσώπους των αμερικανικών Αρχών που επιμένουν να ρίχνουν φθόριο στο νερό και των επιστημόνων που ζητούν να καταργηθεί η φθορίωση γιατί όχι μόνο δεν απαλλάσσει τους ανθρώπους από τις τρύπες στα δόντια, όπως πίστευαν κάποτε, αλλά δημιουργεί επιπλέον προβλήματα στον οργανισμό τους."

Source.png Πηγή: Φθόριο:με την αμφιβολία στα... δόντια

Δημοσ.

Έχεις πρόβλημα να κατανοήσεις ότι το χημικό στοιχείο φθόριο είναι δηλητήριο;

Προσπάθησε να κατανοήσεις λίγο τι σημαίνει δηλητήριο και τοξικότητα.

Το μοσχοκάρυδο είναι δηλητηριώδες, αν καταναλώσεις 100 γραμμάρια θα πάθεις κρίση επιληψίας.

Ακόμη και το οξυγόνο μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση. 

Πρέπει να απαγορευτούν;

Το ζήτημα είναι να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά και να δεις σε τι βαθμό βλάπτει και σε τι όχι.

Η απειροελάχιστη ποσότητα που περιέχεται σε οδοντόκρεμες και στο νερό δεν βλάπτει. Αν μιλουσαμε για συγκεκριμμένες περιοχές που έχει υψηλή περιεκτικότητα και για το πως θα την μειώσουμε θα το κατανοούσα.  Από αυτό το σημείο μέχρι την υστερία και τις συνωμοσιολογία υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Οποια έρευνα διαφωνεί μαζί σου, θα την θεωρείς σίγουρα πληρωμένη και στημένη.

Εδώ κατάφερες να βγάλεις ολόκληρο κλάδο επιστημόνων (οδοντίατροι) ως απατεώνες.

Τι κέρδος έχουν όλοι αυτοί;

Αν ήμουν οδοντίατρος, θα προτιμήσα να έχουν χαλασμένα δόντια και να έρχονται σε εμένα παρά να τους δίνω φθόριο και να τους στέλνω στο νοσοκομείο σε άλλους ιατρούς.

• Like 2
Δημοσ.

Προσπάθησε να κατανοήσεις λίγο τι σημαίνει δηλητήριο και τοξικότητα.

Το μοσχοκάρυδο είναι δηλητηριώδες, αν καταναλώσεις 100 γραμμάρια θα πάθεις κρίση επιληψίας.

Ακόμη και το οξυγόνο μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση. 

Πρέπει να απαγορευτούν;

Το ζήτημα είναι να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά και να δεις σε τι βαθμό βλάπτει και σε τι όχι.

Η απειροελάχιστη ποσότητα που περιέχεται σε οδοντόκρεμες και στο νερό δεν βλάπτει. Αν μιλουσαμε για συγκεκριμμένες περιοχές που έχει υψηλή περιεκτικότητα και για το πως θα την μειώσουμε θα το κατανοούσα.  Από αυτό το σημείο μέχρι την υστερία και τις συνωμοσιολογία υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Οποια έρευνα διαφωνεί μαζί σου, θα την θεωρείς σίγουρα πληρωμένη και στημένη.

Εδώ κατάφερες να βγάλεις ολόκληρο κλάδο επιστημόνων (οδοντίατροι) ως απατεώνες.

Τι κέρδος έχουν όλοι αυτοί;

Αν ήμουν οδοντίατρος, θα προτιμήσα να έχουν χαλασμένα δόντια και να έρχονται σε εμένα παρά να τους δίνω φθόριο και να τους στέλνω στο νοσοκομείο σε άλλους ιατρούς.

Μάλλον δε διάβασες το άρθρο,επίσης δεν έβγαλα εγώ απατεώνες τους γιατρούς η Glaxo (μόνο αυτή πιάστηκε,αλλά δεν είναι μόνο αυτή) το παραδέχτηκε ότι τους λάδωνε.

Ο πατέρας μου πλησιάζει τα 70 και ως παιδί έπλενε τα δόντια του με αλάτι,σήμερα έχει ακόμη τα δόντια του ενώ τα δικά μου είναι ψιλοχάλια.

Τέλος πάντων ο καθένας ας κάνει ότι τον κόφτει,τέλος για εμένα οι οδοντόκρεμες εδώ και 2 χρόνια.

Δημοσ.

Ο πατέρας μου πλησιάζει τα 70 και ως παιδί έπλενε τα δόντια του με αλάτι,σήμερα έχει ακόμη τα δόντια του ενώ τα δικά μου είναι ψιλοχάλια.

Δεν έχεις τα ίδια δόντια με τον πατέρα σου.

Παίζει να είναι ψιλοχάλια επειδή δεν βάζεις οδοντόκρεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχεις τα ίδια δόντια με τον πατέρα σου.

Παίζει να είναι ψιλοχάλια επειδή δεν βάζεις οδοντόκρεμα.

Έλεος ρε φίλε,44 είμαι και δε χάλασαν τα 2 τελευταία χρόνια,όλα τα προηγούμενα φθοριούχο οδοντόκρεμα χρησιμοποιούσα.

Η νοημοσύνη ορισμένων με εκπλήσσει δυσάρεστα.

Το point είναι αυτό

αι υπάρχει εδώ και πολλές δεκαετίες μεγάλη διαμάχη ανάμεσα στους εκπροσώπους των αμερικανικών Αρχών που επιμένουν να ρίχνουν φθόριο στο νερό και των επιστημόνων που ζητούν να καταργηθεί η φθορίωση γιατί όχι μόνο δεν απαλλάσσει τους ανθρώπους από τις τρύπες στα δόντια, όπως πίστευαν κάποτε, αλλά δημιουργεί επιπλέον προβλήματα στον οργανισμό τους"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...