zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αναφέρθηκε νωρίτερα η κλασσική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της braun. Μπορεί κάποιος να μου πει πόσες ώρες θέλει φόρτιση; Γιατί δεν έχει κάποια ένδειξη... Έλεος ρε φίλε,44 είμαι και δε χάλασαν τα 2 τελευταία χρόνια,όλα τα προηγούμενα φθοριούχο οδοντόκρεμα χρησιμοποιούσα. Η νοημοσύνη ορισμένων με εκπλήσσει δυσάρεστα. Το point είναι αυτό "Και υπάρχει εδώ και πολλές δεκαετίες μεγάλη διαμάχη ανάμεσα στους εκπροσώπους των αμερικανικών Αρχών που επιμένουν να ρίχνουν φθόριο στο νερό και των επιστημόνων που ζητούν να καταργηθεί η φθορίωση γιατί όχι μόνο δεν απαλλάσσει τους ανθρώπους από τις τρύπες στα δόντια, όπως πίστευαν κάποτε, αλλά δημιουργεί επιπλέον προβλήματα στον οργανισμό τους" Φίλε opera, αν δεν το κάνεις ήδη, δοκίμασε να χρησιμοποιείς το λάδι καρύδας σαν στοματικό διάλυμα και να κάνεις μπουκώματα για κάμποσα λεπτά. Κάνει πολύ καλό 1
Valerie_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ζιο πρώτη φορά ακούω για λάδι καρύδας, κάνει καλό και στα ούλα;
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ζιο πρώτη φορά ακούω για λάδι καρύδας, κάνει καλό και στα ούλα; Στο είχα ξαναγράψει εσένα προσωπικά αν δεν κάνω πολύ λάθος Ναι, γενικά κάνει πολύ καλό. Εγκρίνεται και από οδοντιάτρους
Valerie_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Στο είχα ξαναγράψει εσένα προσωπικά αν δεν κάνω πολύ λάθος Ναι, γενικά κάνει πολύ καλό. Εγκρίνεται και από οδοντιάτρους Σε μένα; αποκλείεται. Θα το ψάξω θενκιου :* 1
Haldol Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αναφέρθηκε νωρίτερα η κλασσική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της braun. Μπορεί κάποιος να μου πει πόσες ώρες θέλει φόρτιση; Γιατί δεν έχει κάποια ένδειξη... Εγώ την αφήνω μόνιμα πάνω στην (μπριζωμένη) βάση. Problem solved. 1
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Σε μένα; αποκλείεται. Θα το ψάξω θενκιου :* Είμαι σίγουρος, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα! Σε μένα; αποκλείεται. Θα το ψάξω θενκιου :* Το βρήκα http://www.insomnia.gr/topic/532344-the-official-off-topic-thread/?p=54087642 2
Silverage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Η νοημοσύνη ορισμένων με εκπλήσσει δυσάρεστα. Συμφωνώ, κρίμα...
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το βρήκα http://www.insomnia.gr/topic/532344-the-official-off-topic-thread/?p=54087642 Ήταν ανάγκη να πεις σε ποιο θρεντ ρε συ τη στιγμή που πρόκειται για το συγκεκριμένο...?!! Άστο να πάει άστο.. 2
telis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Periogard. Δοκιμάστε την. Μόνο αυτή μου αφήνει τα δόντια λες και τα πέρασα με ajax για τα τζάμια. Πολύ τριζάτα.... 1
mentoras99 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Periogard. Δοκιμάστε την. Μόνο αυτή μου αφήνει τα δόντια λες και τα πέρασα με ajax για τα τζάμια. Πολύ τριζάτα.... Periogard ειναι η μαρκα, ή αλλιως την λενε; Σε σουπερ μαρκετ ή σε φαρμακειο την πουλανε; ---- Πολλα εχουν γραφτει σε αυτο το θεμα που ειχα ανοιξει πριν δυο χρονια http://www.insomnia.gr/topic/483840-%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%8C%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%86%CE%B8%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF/
telis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Periogard ειναι η μαρκα, ή αλλιως την λενε; Σε σουπερ μαρκετ ή σε φαρμακειο την πουλανε; ---- Πολλα εχουν γραφτει σε αυτο το θεμα που ειχα ανοιξει πριν δυο χρονια http://www.insomnia.gr/topic/483840-%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%8C%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%86%CE%B8%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF/ H μάρκα είναι. Στο φαρμακείο μόνο δυστυχώς...Και παίζει από 5-6 ευρώ
Socratis_g Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 emoform gum care είναι ακριβή σε σχέση με του εμπορίου (γιατί δεν πουλάει πολλά κομμάτια). μου την έιχε προτείνει φίλος, και είναι η μοναδική που με βοήθησε για ευαίσθητα ούλα. τη χρησιμοποιώ 2 χρόνια περίπου. δεν τη βρίσκεις ευκολα σε σούπερ μάρκετ.
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ήταν ανάγκη να πεις σε ποιο θρεντ ρε συ τη στιγμή που πρόκειται για το συγκεκριμένο...?!! Άστο να πάει άστο.. Έχεις δίκιο, έξυσα πληγές...αλλά φταίει η valerie που ήταν απόλυτη! 2
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Έχεις δίκιο, έξυσα πληγές...αλλά φταίει η valerie που ήταν απόλυτη! Απόλυτο θηλυκό κέτσι ε; A ρε μπαγάσα αυτά λες και τις ρίχνεις.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα