Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum!.

Έχω το παρακάτω site ( www.sorrashome.gr) και θα θελα να κάνω μία ερώτηση. Θέλω πάλω αριστερά εκεί που λέει sorrashome και από κάτω λέει home design by sorras να βγει όλο αυτό και να βάλω το logo της εταιρίας. Το θέμα είναι ότι το θέμα αυτό που έχω διαλέξει δεν σε αφήνει. Υπάρχει τρόπος να γίνει . . ;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Φαίνεται ότι τα κατάφερες. Απλώς έπρεπε να αλλάξεις στο tag <a href ...></a> το εσωτερικό και να βάλεις ένα image.

Επίσης βλέπω ότι έχεις οργανώσει τα αρχεία σε ένα φάκελο wordpress. Όταν κάποιος επισκέπτης μπαίνει στην σελίδα μέσω του domain σου, by default θα δει στον browser το αρχείο index. που βρίσκεται στο www.yourdomain.com/index. και όχι το www.yourdomain.com/wordpress/index. που χρησιμοποιείς εσύ. Οπότε δες και αυτό.

Δημοσ.

Τελικά το βρήκα αλλά τώρα έχω άλλο πρόβλημα..!
Θέλω όταν πατάω www.sorrashome.gr να με πηγαίνει αυτόματα στο www.sorrashome.gr/wordpress !
Πως μπορώ να το κάνω αυτό;
Ευχαριστώ πολύ.

Υ.γ. Φίλε μου DeadElectron ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!

Δημοσ.

Πρώτα από όλα επειδή με το logo ξεκίνησες υπάρχει μια μικρή ανακολουθία. Το logo έχει φόντο που έρχεται σε αντίθεση μες το Background της σελίδας (το μαύρο).

Ή θα κάνεις το logo png (χωρίς φόντο) ή θα αλλάξεις το background να έρθει στο φόντο του logo.

Τώρα συνολικά ή εγκατάσταση έχει γίνει λάθος. Αν δεν έχεις προχωρήσει αρκετά θα σε συμβούλευα να πάρεις backup τα αρχεία με ένα FTP και να τα ρίξεις στο root του server δηλαδή έξω από τον φάκελο (wordpress). Στην συνέχεια θα πρέπει να αλλάξεις τα link (photo και παραπομπές)να έχουν σωστή διαδρομή. Για αυτό σου είπα ποιο πάνω "αν δεν έχεις προχωρήσει αρκετά".

Δημοσ.

Χρησιμοποιείς και άλλα CMS ή μονο το WordPress; Αν χρησιμοποιείς μόνο WP δεν χρειάζεται καν να έχεις φάκελο σε τέτοιο στάδιο. Αν θέλεις πάντως να αλλάξεις το default page δες εδώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...