Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όποιος δεν γουστάρει τους ανθρώπους απλά δεν συναναστρέφεται με αυτούς , ούτε τους σκοτώνει , ούτε τους βασανίζει. 

Εγω το λεω χρονια οτι οι βλαχοι ειναι οι χειροτεροι ολων.

Εξαρταται,δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι.Υπαρχουν οι βλαχοι οπως παραπανω,οι βαλκανιοι,οι κινεζοι,οι ρωσοι οι πακιστανοι οι ευρωπαιοι κλπ..Αλλοι ειναι πραγματικα ανθρωποι αλλοι ειναι αστα να πανε.

σε αυτό που λες έχεις ένα point , ιδικά παλιότερα στα χωριά ένας σκύλος είχε όση αξία έχει μια παντόφλα , σου χάλασε την πετάς κ παίρνεις άλλη 

• Απαντ. 317
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όποιος δεν γουστάρει τους ανθρώπους απλά δεν συναναστρέφεται με αυτούς , ούτε τους σκοτώνει , ούτε τους βασανίζει. 

Μα οποιος δε γουσταρει τα ζωα δε σημαινει απαραιτητως οτι τα σκοτωνει και τα βασανιζει.

Συνηθως φολες βαζουν αυτοι που ενοχλουνται απο γαβγισματα, χεζουν τα μαγαζια τους, τρωνες τις κοτες τους κλπ.

Αυτοι παλι που τα σερνουν απ τα μηχανακια προφανως ειναι ψυχανωμαλοι.

Δημοσ.

Φρεσκα νεα: 69χρονος εσερνε σκυλακι με το φορτηγο του. Τελικα ψοφησε (λινκ).

Το ίδιο ψυχάκηδες με τον 69χρονο σχεδόν όλοι όσοι απάντησαν από κάτω στα σχόλια της ιστοσελίδας.

• Like 1
Δημοσ.

Συνηθως φολες βαζουν αυτοι που ενοχλουνται απο γαβγισματα, χεζουν τα μαγαζια τους, τρωνες τις κοτες τους κλπ.

Αυτοι παλι που τα σερνουν απ τα μηχανακια προφανως ειναι ψυχανωμαλοι.

Και οι δυο περιπτωσεις που αναφερεις ψυχανωμαλοι ειναι.

• Like 2
Δημοσ.

Και οι δυο περιπτωσεις που αναφερεις ψυχανωμαλοι ειναι.

Οχι, η πρωτη περιπτωση ειναι λογος συμφεροντος. Απο συμφερον μπορει κανεις  να κανει πολυ χειροτερα πραγματα απο μια φολα.

Δημοσ.

Οχι, η πρωτη περιπτωση ειναι λογος συμφεροντος. Απο συμφερον μπορει κανεις  να κανει πολυ χειροτερα πραγματα απο μια φολα.

τι λογος συμφέροντος; Τι ειναι αυτα που λες;

Δημοσ.

πραγματικά δεν ξερό τι είναι χειρότερο, ο βασανισμός ενός σκύλου, η μερική εδώ μέσα που χαίρονται και πανηγυρίζουν που αυτός ο κακόμοιρος άνθρωπος θα υποφέρει ένα χρόνο μέσα στην φυλακή. αντί για φυλακή θα μπορούσαν να τον στείλουν σε ψυχολόγο υποχωρητικά η κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

πραγματικά δεν ξερό τι είναι χειρότερο, ο βασανισμός ενός σκύλου, η μερική εδώ μέσα που χαίρονται και πανηγυρίζουν που αυτός ο κακόμοιρος άνθρωπος θα υποφέρει ένα χρόνο μέσα στην φυλακή. αντί για φυλακή θα μπορούσαν να τον στείλουν σε ψυχολόγο υποχωρητικά η κάτι τέτοιο.

Εγώ πάλι θυμάμαι πριν κάμποσα χρόνια (δεν ήταν ακόμα της μόδας το fb ) ένα βίντεο που έδειχνε μια κοπελίτσα περίπου 10-14 χρονών να κλωτσάει το κουνελάκι της.Το βίντεο αυτό είχε αναπαραχθεί σε όλα σχεδόν τα μπλογκ τότες.

Πραγματικά αηδίασα όχι τόσο με την πράξη της κοπελίτσας (η οποία μετά δήλωσε ήθελε να παίξει μαζί του μιας και δεν το σκοτωσε), όσο με τα υστερικα σχόλια που διάβαζες όπως " Π00τ@ν@ να καεις στην κολαση" "καρκινο στο σπιτι σου"  "ευχομαι να σε βασανιζουν φρικτα και να σε κλοτσανε 10 ατομα" και άλλα πολλά τέτοια. Ουσιαστικά δλδ είχαν πάει στο άλλο άκρο με θύμα ένα ανήλικο παιδί έτσι...

Δημοσ.

Εγώ πάλι θυμάμαι πριν κάμποσα χρόνια (δεν ήταν ακόμα της μόδας το fb ) ένα βίντεο που έδειχνε μια κοπελίτσα περίπου 10-14 χρονών να κλωτσάει το κουνελάκι της.Το βίντεο αυτό είχε αναπαραχθεί σε όλα σχεδόν τα μπλογκ τότες.

Πραγματικά αηδίασα όχι τόσο με την πράξη της κοπελίτσας (η οποία μετά δήλωσε ήθελε να παίξει μαζί του μιας και δεν το σκοτωσε), όσο με τα υστερικα σχόλια που διάβαζες όπως " Π00τ@ν@ να καεις στην κολαση" "καρκινο στο σπιτι σου"  "ευχομαι να σε βασανιζουν φρικτα και να σε κλοτσανε 10 ατομα" και άλλα πολλά τέτοια. Ουσιαστικά δλδ είχαν πάει στο άλλο άκρο με θύμα ένα ανήλικο παιδί έτσι...

Το θυμάμαι ακόμα αυτό, ήταν μια που έλεγε "τώρα θα σας δείξω τον πίτσο" και καλά το κουνέλι της, και αφήνει το κουνέλι να ανέβει στο μέρος μιας σανίδας σαν τραμπάλα, μετά πατάει αυτή με δύναμη την άλλη πλευρά και το κουνέλι εκτινάσσεται στο ταβάνι του δωματίου χτυπάει επάνω και πέφτει στο πάτωμα, μετά ήταν ζαλισμένο. Αυτή χαζογελούσε μέσα στο δωμάτιο μάλλον και με μια φίλη της. Κλασσική περίπτωση κακομαθημένης που θέλει μια μπατσα απ' τους γονείς για να στρώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Χειρότερο είναι ο βασανισμός του σκύλου και έπειτα η λάθος αντίληψή σου.Με την λογική σου θα έπρεπε οι κλέφτες,οι τρελοί,οι δολοφόνοι και οι βιαστές να βρίσκονται έξω.Μήπως να λυπηθούμε και τους παιδεραστές που δυσκολεύονται να αποπλανήσουν τα παιδάκια;

Να τιμωρηθεί,αφαίρεσε 1 ζωή,δεν είχε κανένα δικαίωμα ούτε απο ηθικής αλλά ούτε και απο νομικής πλευράς.Θα έπρεπε να ήταν ανθρώπινη οπωσδήποτε για να μετρήσει;Αν δεν τιμωρηθεί θα το ξανακάνει.Αφού με το καλό δεν πάμε μπροστά ως χώρα θα πάμε με τον φόβο.

Αν τον δέσω στο αμάξι μου και τον σύρω μέχρι θανάτου θα προτείνεις ψυχολόγο-ψυχίατρο;

• Like 2
Δημοσ.

Πίτσο το κουνέλι ;;;;  "τώρα θα σας δείξω τον πίτσο";;;

αι νταινγκ λολ (μου ακουγεται λίγο ντερτι ααοχοαοοχοα)

Δεν ξέρω κατα πόσο θα βοήθησει η φυλακή στο σωφρονισμο του 69χρονου........

Δημοσ.

Χειρότερο είναι ο βασανισμός του σκύλου και έπειτα η λάθος αντίληψή σου.Με την λογική σου θα έπρεπε οι κλέφτες,οι τρελοί,οι δολοφόνοι και οι βιαστές να βρίσκονται έξω.Μήπως να λυπηθούμε και τους παιδεραστές που δυσκολεύονται να αποπλανήσουν τα παιδάκια;

Να τιμωρηθεί,αφαίρεσε 1 ζωή,δεν είχε κανένα δικαίωμα ούτε απο ηθικής αλλά ούτε και απο νομικής πλευράς.Θα έπρεπε να ήταν ανθρώπινη οπωσδήποτε για να μετρήσει;Αν δεν τιμωρηθεί θα το ξανακάνει.Αφού με το καλό δεν πάμε μπροστά ως χώρα θα πάμε με τον φόβο.

Αν τον δέσω στο αμάξι μου και τον σύρω μέχρι θανάτου θα προτείνεις ψυχολόγο-ψυχίατρο;

αν το ηθικό θέμα είναι η αφαίρεση μιας ζωής θα ήθελα πολύ να ακούσω απόψεις για αυτούς που κάνουν λιώμα κατσαρίδες και κουνούπια επειδή τόλμησαν να μπουν σπίτι τους.

Δημοσ.

Πίτσο το κουνέλι ;;;;  "τώρα θα σας δείξω τον πίτσο";;;

αι νταινγκ λολ (μου ακουγεται λίγο ντερτι ααοχοαοοχοα)

Δεν ξέρω κατα πόσο θα βοήθησει η φυλακή στο σωφρονισμο του 69χρονου........

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...