george_gr1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αν εννοεις το φαγητο απ εξω του τυπου πιτογυρα,πιτσες κτλ.. θα το ελαττωσω γιατι να το κοψω τελειως δυσκολο εως αδυνατο για μενα. Δε θα πω ψεμματα το σουβλακι ειναι το παθος μου ε ενταξει οταν λεω κοψε δεν κυριολεκτω, θα φας και το σουβλακι σου. Μιας και το ανεφερες, 2 πιτογυρα με αλαδωτη χωρις πατατες = 1 με λαδωμενη και πατατες σε θερμιδες. 2πλασια ποσοτητα τροφης με τις ιδιες θερμιδες, το φοινικελαιο και οι τηγανιτες πατατες μονο τροφη δεν ειναι, μακρια.Οσο για την πιτσα, γλυκα κτλ, αλλο τρωω αλλο σκαω. Η διατροφη ειναι το α και το ω σε αυτο που θες να κανεις.
rasmus elm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Η διατροφη ειναι το α και το ω σε αυτο που θες να κανεις. Εννοειται. Απ' οτι εχω καταλαβει χρειαζονται 4-5 γευματα την ημερα, ισχυει ? Και κατι αλλο..για μια αυξηση στο σωματικο βαρος της ταξης των 6-7 κιλων ποσος καιρος χρειαζεται κατα μεσο ορο (μαλλον αοριστη ερωτηση) με μια σωστη διατροφη?
Inler Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορει να κανω λαθος σε αυτο που θα πω οποτε επιδεχεται διορθωσης....Μετα απο χρονια ενασχολησης με μπασκετ και κατα τακτα χρονικα διαστηματα γυμναστηριο κολυμβηση τρεξιμο αυτο που γνωριζω ειναι οτι η ημερησια προσληψη πρωτεινης μετα απο εντονη ασκηση πρεπει να ειναι 1,2 φορες σε γραμμαρια το βαρους σου...Οποτε αν θες να φτιαξεις σωματαρα και εισαι 80 κιλα πρεπει να παιρνεις γυρω στα 80-100γρ την ημερα τα οποια απο την τροφη ειναι λιγο απιθανο να τα παρεις και για μακροχρονιο διαστημα....Αν και ειναι δυσκολο οπως ανεφερα προσπαθησε οσο μπορεις με υγιεινη διατροφη γιατι ειναι ο πιο normal τροπος....Εγω ειμαι εναντια σκευασματων γιατι το ανθρωπινο σωμα μπορει να απορροφα φυσιολογικα πρωτεινη αλλα οχι συσσωρευμενη π.χ 40-50γρ με ενα σκουπ που παιρνουν οι περισσοτεροι...Απορροφαται απο τον οργανισμο αλλα ζοριζονται ζωτικα οργανα και αν συνδυαστει και με καταναλωση αλκοολ και μακροχρονια χρηση μπορει να οδηγησει σε σοβαρα προβληματα...Πολλοι θα διαφωνουν φυσικα με αυτα που γραφω..
alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Να πούμε και μια σοβαρή συμβουλή τώρα που φύγαν τα troll. H πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για να πιάσεις κάποιους στόχους, και ο λόγος δεν είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις αρκετή από κανονικές τροφές. Ο λόγος είναι ότι με συμπλήρωμα μπορείς να πάρεις μόνο την πρωτεΐνη με σωστά αμινοξέα χωρίς να τρως ταυτόχρονα λιπαρά. Αυτό σου δίνει την δυνατότητα να τρως αναλογικά μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης και να βάζεις κιλά κρατώντας την διατροφή καθαρή , (με χαμηλά λιπαρά). Το αποτέλεσμα είναι να χτίζεις μυς και να αυξάνεις βάρος βάζοντας το ελάχιστο δυνατό λίπος. Αυτό δεν σημαίνει ότι με το καλημέρα που γράφεσαι gym πρέπει να αρχίσεις τα συμπληρώματα. Το θέμα με τα βάρη και το fitness είναι μακρύ ταξίδι.. Τον πρώτο χρόνο ο οργανισμός θα χτίσει πολύ μυικό ιστό ανεξαρτήτως συμπληρωμάτων, ως προσαρμογή στο νέο stress για το σώμα. Μετά το 2ο χρόνο όταν έχεις αρχίσει να χτίζεις κάτι, έχεις ξεκαθαρίσει τους στόχους σου, έχεις καταλάβει την διατροφή που απαιτείται -και εφόσον ακόμα πηγαίνεις και δεν τα έχεις παρατήσει- μπορείς να προσθέσεις και κάποιο συμπλήρωμα πρωτεΐνης στην διατροφή σου, αφού θα γνωρίζεις τι θέλεις από αυτό. Εννοειται. Απ' οτι εχω καταλαβει χρειαζονται 4-5 γευματα την ημερα, ισχυει ? Και κατι αλλο..για μια αυξηση στο σωματικο βαρος της ταξης των 6-7 κιλων ποσος καιρος χρειαζεται κατα μεσο ορο (μαλλον αοριστη ερωτηση) με μια σωστη διατροφη? Τα γεύματα σου καλό είναι να είναι 3 και πάνω ώστε να υπάρχει μια ισορροπία, δεν χρειάζεται για κανένα λόγο να είναι 4-5 στο επίπεδό σου. Για να πάρεις 6-7 καλά μυικά κιλά αν ξεκινάς από το 0 θέλεις 1 με 3 χρόνια ανάλογα με ηλικία, διατροφή, τωρινό βάρος, γενετικά, και πόσο αποδοτικά γυμνάζεσαι. σημείωση: όλα τα παραπάνω σε αυτό το post ισχύουν σε διαφορετικό βαθμό από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το κάθε σώμα ανταποκρίνεται διαφορετικά στις προπονήσεις με βάρη και στην διατροφή (αν είσαι 1.98 γράφεσαι μπάσκετ ενώ αν είσαι 1.70 καλύτερα κοίτα προς ποδόσφαιρο, same thing). Όλοι ανεξαιρέτως φυσικά μπορούν να πετύχουν βασικούς στόχους και να βελτιώσουν την υγεία και την εμφάνιση τους. Για άλλες ερωτήσεις υπάρχει sticky thread στο οποίο θα βρεις πολύ βοήθεια άμεσα. http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/page-2077?
rasmus elm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω βασικα ειμαι 1.80 και 65 κιλα (ναι το ξερω πολυ λιγα) αρα μαλλον εχω δουλεια μπροστα μου
alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είσαι 1.80, 65 κιλά και νέος (17-24), μπορείς να βάλεις 7 μυικά κιλά για πλάκα τον πρώτο χρόνο αν ασχοληθείς.
rasmus elm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είσαι 1.80, 65 κιλά και νέος (17-24), μπορείς να βάλεις 7 μυικά κιλά για πλάκα τον πρώτο χρόνο αν ασχοληθείς. ειμαι 19 για την ακριβεια...το πρωτο 2 μηνο σιγουρα 4 φορες την εβδομαδα. Το μετα βλεπουμε
Ishmael Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί θέλεις να δυναμώσεις τα πόδια, έχεις κάποιο πρόβλημα στο περπάτημα ή γενικότερα στην κάλυψη των αναγκών σου; Κίνδυνος πάντα υπάρχει όταν προσλαμβάνεις κάτι αφύσικο για το σώμα σου.
Expertr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορει να κανω λαθος σε αυτο που θα πω οποτε επιδεχεται διορθωσης....Μετα απο χρονια ενασχολησης με μπασκετ και κατα τακτα χρονικα διαστηματα γυμναστηριο κολυμβηση τρεξιμο αυτο που γνωριζω ειναι οτι η ημερησια προσληψη πρωτεινης μετα απο εντονη ασκηση πρεπει να ειναι 1,2 φορες σε γραμμαρια το βαρους σου...Οποτε αν θες να φτιαξεις σωματαρα και εισαι 80 κιλα πρεπει να παιρνεις γυρω στα 80-100γρ την ημερα τα οποια απο την τροφη ειναι λιγο απιθανο να τα παρεις και για μακροχρονιο διαστημα....Αν και ειναι δυσκολο οπως ανεφερα προσπαθησε οσο μπορεις με υγιεινη διατροφη γιατι ειναι ο πιο normal τροπος....Εγω ειμαι εναντια σκευασματων γιατι το ανθρωπινο σωμα μπορει να απορροφα φυσιολογικα πρωτεινη αλλα οχι συσσωρευμενη π.χ 40-50γρ με ενα σκουπ που παιρνουν οι περισσοτεροι...Απορροφαται απο τον οργανισμο αλλα ζοριζονται ζωτικα οργανα και αν συνδυαστει και με καταναλωση αλκοολ και μακροχρονια χρηση μπορει να οδηγησει σε σοβαρα προβληματα...Πολλοι θα διαφωνουν φυσικα με αυτα που γραφω.. Για αναπτυξη μυικης μαζας θες στανταρ τα κιλα σου χ2....Δηλαδη αν εισαι 80 κιλα θες 160 γραμμαρια.... Εγω μετα απο ενα καλοκαιρι γραμμωσης επεσα στα 70 κιλα απρολα αυτα εχω κρατησει την πρωτεινη μου στα 160 γραμμαρια ημερησιως αφου ξεκινησα να ανεβαζω κιλα παλι Αν είσαι 1.80, 65 κιλά και νέος (17-24), μπορείς να βάλεις 7 μυικά κιλά για πλάκα τον πρώτο χρόνο αν ασχοληθείς. 7 ΜΥΙΚΑ ΚΙΛΑΑ???? WTFFF..... Με 7 μυικα κιλα θα ειναι ετοιμος να κατεβει σε κατηγορια fitness....οσο φαρμακο και να παρει 7 μυικα κιλα ΔΕΝ τα παιρνει....Κατι μπερδεψες
alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 7 ΜΥΙΚΑ ΚΙΛΑΑ???? WTFFF..... Με 7 μυικα κιλα θα ειναι ετοιμος να κατεβει σε κατηγορια fitness....οσο φαρμακο και να παρει 7 μυικα κιλα ΔΕΝ τα παιρνει....Κατι μπερδεψες 1.80, 19 χρονών 65 κιλά..και δεν έχει κάνει βάρη πότε. Αν φτερνιστεί λίγο πιο δυνατά θα γίνει 72 κιλά με ίδιο ποσοστό λίπους που είναι τώρα. τίποτα δεν μπέρδεψα, και φυσικά δεν είπε κανείς ότι θα γίνει 72 κιλά με 5% λίπος για να κατέβει fitness. Εγώ ούτε σε 10 χρόνια δεν θα βάλω 7 καθαρά κιλά αλλά εγώ δεν έχω τα παραπάνω στατς.
Expertr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 1.80, 19 χρονών 65 κιλά..και δεν έχει κάνει βάρη πότε. Αν φτερνιστεί λίγο πιο δυνατά θα γίνει 72 κιλά με ίδιο ποσοστό λίπους που είναι τώρα. τίποτα δεν μπέρδεψα, και φυσικά δεν είπε κανείς ότι θα γίνει 72 κιλά με 5% λίπος για να κατέβει fitness. Εγώ ούτε σε 10 χρόνια δεν θα βάλω 7 καθαρά κιλά αλλά εγώ δεν έχω τα παραπάνω στατς. Καταλαβαινω και εγω τον τροπο σκεψης σου αλλα επειδη ειχα βρεθει και εγω σε παρομοια κατασταση στο γυμνασιο οταν ξεκινησα γυμ θα παρει 10 κιλακια στο χαλαρο αλλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ 7 μυικα...με ΠΟΛΥ καλη διατροφη και προσεκτικη ισως να παρει 3 4 το πολυ. μην μπερδευουμε τα μυικα και υποδορια νερα με την αυξηση της μυικης μαζας...
alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καταλαβαινω και εγω τον τροπο σκεψης σου αλλα επειδη ειχα βρεθει και εγω σε παρομοια κατασταση στο γυμνασιο οταν ξεκινησα γυμ θα παρει 10 κιλακια στο χαλαρο αλλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ 7 μυικα...με ΠΟΛΥ καλη διατροφη και προσεκτικη ισως να παρει 3 4 το πολυ. μην μπερδευουμε τα μυικα και υποδορια νερα με την αυξηση της μυικης μαζας... τίποτα δεν μπερδεύουμε. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι τα μυικά κιλά είναι αποξηραμένα . Αυτό που εννοώ προφανώς είναι ότι θα πάρει έως 7 καθαρά άλιπα κιλά (που είναι αυτό που ρώτησε εξαρχής btw).
rasmus elm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί θέλεις να δυναμώσεις τα πόδια, έχεις κάποιο πρόβλημα στο περπάτημα ή γενικότερα στην κάλυψη των αναγκών σου; Κίνδυνος πάντα υπάρχει όταν προσλαμβάνεις κάτι αφύσικο για το σώμα σου. Φιλε εχω κανει εγχειρηση ριξης χιαστου στο γονατο και ηρθε η ωρα του γυμναστηριου για να δυναμωσει το ποδι
rasmus elm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ασχετο, rasmus elm, αυτο το αβαταρ το ειχε ο ANHLIKOS μεχρι προσφατα και μας μπερδευεις Συνεχιστε ομως την κουβεντα Α δε ξερω εγω εχω το ιδιο απο περυσι τον Αυγουστο ...λεω να το αλλαξω ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα