Expertr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 τίποτα δεν μπερδεύουμε. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι τα μυικά κιλά είναι αποξηραμένα . Αυτό που εννοώ προφανώς είναι ότι θα πάρει έως 7 καθαρά άλιπα κιλά (που είναι αυτό που ρώτησε εξαρχής btw). Καλως..Εχεις την αποψη σου αλλα συνεχιζω να διαφωνω! 1
Ishmael Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πόνος στο γόνατο, μια από τις κοινές παθήσεις στη σύγχρονη κοινωνία. Παρεξηγημένος καθώς δεν οφείλεται στο γόνατο αλλά γενικότερα στη λανθασμένη στάση του σώματος. Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης, είναι θέμα ισορροπίας. Πριν λίγα χρόνια με πονούσε και μένα το γόνατο και ο Pete Egoscue με τις E-cises του με βοήθησε, ευθυγραμμίζοντας το σώμα μου. Ξεκίνα με τα παρακάτω βίντεο.
rasmus elm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πόνος στο γόνατο, μια από τις κοινές παθήσεις στη σύγχρονη κοινωνία. Παρεξηγημένος καθώς δεν οφείλεται στο γόνατο αλλά γενικότερα στη λανθασμένη στάση του σώματος. Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης, είναι θέμα ισορροπίας. Πριν λίγα χρόνια με πονούσε και μένα το γόνατο και ο Pete Egoscue με τις E-cises του με βοήθησε, ευθυγραμμίζοντας το σώμα μου. Ξεκίνα με τα παρακάτω βίντεο. https://www.youtube.com/watch?v=lSaTJXJ_Maw https://www.youtube.com/watch?v=tel-mmGoaN0 Μα φιλε μου εμενα δε με πονάει το γόνατο απλά χρειάζεται γυμναστική το πόδι μου επειδή οι μυες εχουν αδρανησει μετά την εγχείρηση..
Ishmael Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Την εγχείρηση γιατί την έκανες, σε χτύπησε φορτηγό; Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων οδηγείται σε ανισορροπία και πόνο λόγω λανθασμένης στάσης του σώματος. Η επέμβαση δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα αλλά το σύμπτωμα, άρα το πρόβλημα επανέρχεται. Τα φάρμακα, το χειρουργείο, τα εργονομικά προϊόντα και το γυμναστήριο είναι επικερδή για κάποιους ανθρώπους αλλά δεν θα σου λύσουν το πρόβλημα (έτσι γίνονται ακόμη πιο επικερδή). Τα παραπάνω βίντεο και οι ασκήσεις/διατάσεις του Egoscue θα σου λύσουν το πρόβλημα αλλά κανείς δεν θα βγάλει λεφτά. Διάλεξε, δική σου είναι η ζωή και κάνεις ό,τι θέλεις.
xifiassamsung Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω βασικα ειμαι 1.80 και 65 κιλα (ναι το ξερω πολυ λιγα) αρα μαλλον εχω δουλεια μπροστα μου ποδηλατο σκεφτηκες να κανεις?εισαι στα σωστα κιλα για ανηφοριστας.επισης αρκετοι γιατροι συνιστουν ως αποθεραπεια χιαστων το ποδηλατο. απο τα λεγομενα σου μαλλον εισαι εξωμορφος που σημαινει λεπτος σωματοτυπος παχαινεις δυσκολα κ επισης δυσκολα χτιζεις μυς. οχι ακατορθωτα απλα θελει μια εξτρα προσπαθεια συγκροτημενη τοσο στο προγραμα ασκησης οσο κ διατροφης.εχω δει ατομο που χτυπιοταν καιρο κ δεν εκανε κ πολλα κ μολις ξεκινησε πρωτεινη-νιτρικο-αμινοξεα ειχε μεγαλη αλλαγη. το βασικο ειναι η σωστη πληροφορηση.στα φορουμ θακουσεις πολλα,σωστα κ οχι,καποια δουλεψαν για καποιους καποια οχι. ρωτα καποιον απο κοντα που εμπεριστατωμενα ξερει,που ειναι χρονια στο σπορ κ εχει τεκμηριωμενη αποψη.
rasmus elm Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Την εγχείρηση γιατί την έκανες, σε χτύπησε φορτηγό; Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων οδηγείται σε ανισορροπία και πόνο λόγω λανθασμένης στάσης του σώματος. Η επέμβαση δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα αλλά το σύμπτωμα, άρα το πρόβλημα επανέρχεται. Τα φάρμακα, το χειρουργείο, τα εργονομικά προϊόντα και το γυμναστήριο είναι επικερδή για κάποιους ανθρώπους αλλά δεν θα σου λύσουν το πρόβλημα (έτσι γίνονται ακόμη πιο επικερδή). Τα παραπάνω βίντεο και οι ασκήσεις/διατάσεις του Egoscue θα σου λύσουν το πρόβλημα αλλά κανείς δεν θα βγάλει λεφτά. Διάλεξε, δική σου είναι η ζωή και κάνεις ό,τι θέλεις. Κατσε ρε φιλε γιατι θα μας τρελανεις με τα λεγομενα σου. Δηλαδη εγω που εκανα μαγνητικη και εδειξε ολικη ριξη χιαστου μου λες οτι δεν χρειαζοταν να κανω εγχειρηση επειδη ο κομμενος χιαστος ηταν απλα ενα συμπτωμα και οχι το κυριο προβλημα?? Ημαρτον ποδηλατο σκεφτηκες να κανεις?εισαι στα σωστα κιλα για ανηφοριστας.επισης αρκετοι γιατροι συνιστουν ως αποθεραπεια χιαστων το ποδηλατο. απο τα λεγομενα σου μαλλον εισαι εξωμορφος που σημαινει λεπτος σωματοτυπος παχαινεις δυσκολα κ επισης δυσκολα χτιζεις μυς. οχι ακατορθωτα απλα θελει μια εξτρα προσπαθεια συγκροτημενη τοσο στο προγραμα ασκησης οσο κ διατροφης.εχω δει ατομο που χτυπιοταν καιρο κ δεν εκανε κ πολλα κ μολις ξεκινησε πρωτεινη-νιτρικο-αμινοξεα ειχε μεγαλη αλλαγη. το βασικο ειναι η σωστη πληροφορηση.στα φορουμ θακουσεις πολλα,σωστα κ οχι,καποια δουλεψαν για καποιους καποια οχι. ρωτα καποιον απο κοντα που εμπεριστατωμενα ξερει,που ειναι χρονια στο σπορ κ εχει τεκμηριωμενη αποψη. Ποδηλατο κανω προς το παρον στατικο οχι κανονικο (οσο μπορω βεβαια). Η αληθεια ειναι οτι πολυ δυσκολα βαζω κιλα αλλα ο χρονος δεν ειναι προβλημα..Αν, δηλαδη, για να εχω την αλλαγη που θα εχει καποιος νορμαλ σωματοτυπος σε 3 μηνες, χρειαστω 5 that's ok. Δε το βιαζομαι που λενε
efo355 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Για αναπτυξη μυικης μαζας θες στανταρ τα κιλα σου χ2....Δηλαδη αν εισαι 80 κιλα θες 160 γραμμαρια.... Εγω μετα απο ενα καλοκαιρι γραμμωσης επεσα στα 70 κιλα απρολα αυτα εχω κρατησει την πρωτεινη μου στα 160 γραμμαρια ημερησιως αφου ξεκινησα να ανεβαζω κιλα παλι 7 ΜΥΙΚΑ ΚΙΛΑΑ???? WTFFF..... Με 7 μυικα κιλα θα ειναι ετοιμος να κατεβει σε κατηγορια fitness....οσο φαρμακο και να παρει 7 μυικα κιλα ΔΕΝ τα παιρνει....Κατι μπερδεψες Μην παίρνεις για καιρό τόσο πολύ πρωτεΐνη θα προκαλέσεις μόνιμη βλάβη στα νεφρά σου.Δεν θα τοπ Δείτε τώρα αλλά θα με θυμηθείς σε 20 χρονάκια
censOred Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει κάποιο site που να του βάζεις 100 γρ μπάμιες π.χ και να σου λεει πόσους υδατανθρακες-πρωτεινη-λιπη περιέχει?
Porg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 just google it or http://hellas.teipir.gr/thesis/trofima/pinakes/arxikos_pinakas.htm 1
censOred Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ρε φίλε αυτός ο πίνακας ήταν ακριβως ό,τι έψαχνα.Σωραίος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα