Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να υποθεσω το "μοιραστηκες" και στο fb, ή μονο εμεις ειχαμε την τιμη?

Να δω τη μαγκιά σου, όταν σε πιάσει κάνα κόψιμο, άμα δεν έχεις κανέναν μετά να πεις τον καημό σου, για τότε που χέστηκες στη μέση του δρόμου...

• Like 2
Δημοσ.

Να δω τη μαγκιά σου, όταν σε πιάσει κάνα κόψιμο, άμα δεν έχεις κανέναν μετά να πεις τον καημό σου, για τότε που χέστηκες στη μέση του δρόμου...

Δεν υπαρχει πρόβλημα, λίγο πιο κάτω είναι το θρεντ Στιγμές ξεφτίλας το οποίο αφουγκράζεται αυτούς τους καημούς

• Like 3
Δημοσ.

Νιώθετε καλύτερα που γίνεστε κάφροι; Φαντάζομαι πως ναι. Γιατί δε μπορείτε να είστε κάτι καλύτερο. 

Το «Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γαμούσε τα παιδιά του άνοιγε θέματα στο μπλα-μπλα», το έχεις υπ' όψιν;

Δημοσ.

Το «Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γαμούσε τα παιδιά του άνοιγε θέματα στο μπλα-μπλα», το έχεις υπ' όψιν;

Requirement 100+ posts για να ανοιξεις θεμα, problem solved.

Απλα πραματα.

• Like 3
Δημοσ.

...και οι Κυριακές.

Άλλο καρκίνωμα αυτό! Κανονικά, όποιος ανοίγει τρολοθρέντ οποιαδήποτε μέρα εκτός Παρασκευής, πρέπει να τρώει μόνιμο ban. Χτίζουμε το Friday's Legend τόσο καιρό, για να έρχεται ο κάθε φιλόδοξος να το αποδομήσει...μηδέν σεβασμός! 

• Like 2
Δημοσ.

Τουλάχιστον όσο είσαι εν ζωή πήγαινε να διαλέξεις εσύ ο ίδιος ένα καλό φέρετρο.

Μην τα κάνουν όλα οι άλλοι...

Δημοσ.

Προχτές είχα κάτι σε τροφική δηλητηριάση... 6-7 επισκέψεις στο μπάνιο.. και άλλη μία το επόμενο πρωί.. μετά έκανα δέκατα... και ένιωθα ατονία... σήμερα δεν έχω πυρετό, πόναγε το πρωί ο λαιμός μου τώρα σχεδόν δε με πονάει.. το στομάχι μου καλά είναι.. ίσως λίγο ανακατεμένος νιώθω.. και νιώθω μια αδυναμία.. που πλέον είναι το βασικό σύμπτωμα.. κυκλοφορεί καμία ίωση;

joPgrTv.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...