Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχτές είχα κάτι σε τροφική δηλητηριάση... 6-7 επισκέψεις στο μπάνιο.. και άλλη μία το επόμενο πρωί.. μετά έκανα δέκατα... και ένιωθα ατονία... σήμερα δεν έχω πυρετό, πόναγε το πρωί ο λαιμός μου τώρα σχεδόν δε με πονάει.. το στομάχι μου καλά είναι.. ίσως λίγο ανακατεμένος νιώθω.. και νιώθω μια αδυναμία.. που πλέον είναι το βασικό σύμπτωμα.. κυκλοφορεί καμία ίωση;

Αν οπως λες πας καλυτερα θα εισαι οκ.

Αν συνεχισεις την διαρροια πανω απο 3 μερες πηγαινε σε εναν γιατρο, γιατι ειχα τα ιδια και ηταν σαλμονελα και χρειαζεται αντιβιωση Μου κρατησε 13 μερες κοντεψα να αφησω αυτον τον κοσμο. Στα καλα οτι εχασα 6 κιλα. Στα κακα(pun intended) οτι τα ξαναπηρα αμεσως γιατι εχασα μονο υγρα :P

ΥΓ. Παρολο την φοβερη μου διαγνωση πηγαινε σε γιατρο για μια δευτερη γνωμη ρε παιδι μου 

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kακομοίρια μου  τον γλωσσοφάγατε τον νούλη, το κρίμα στο λαιμό σας έτσι και τα τινάξει και το χάσουμε τέτοιο κελεπούρι.

Φίλε θα ζήσεις, στο λέω εγώ ο dr.Ιnsomnia (μου επιτρέπετε να μου απονείμω αυτόν τον τίτλο τέτοιες ώρες που ποστάρω), ένα μήνα σου δίνω συγκεκριμένα. Κοίτα να το γλεντήσεις θρεντάροντας με το γνωστό σου απαράμιλλο στυλ.. Τώρα που γυρίζει.

Επεξ/σία από TriLoBiTe
  • Like 2
Δημοσ.

Πω παιδιά να είστε καλά αλήθεια .... Έχω τα θέμα τα μου αυτές της μερες και τυχαία μπήκα σε αυτό το θρεντ και από τι πρώτη απάντηση δεν έχω σταματήσει να γελάω χαχαχα. ... δώστε πόνο

Δημοσ.

Λάθος σου που ρώτησες εδώ. Μόνο να σε δουλεύουνε ξέρουν οι παλιάνθρωποι. Να παίζουν με τον πόνο σου. Έμπα στο facebook και βρες το γκρουπάκι ελληνίδες μανούλες του φέισμπουκ κάπως έτσι. Δεν έχει σημασία ποιό, όλα το ίδιο είναι. Ρώτα εκεί, ζήτα και κανένα ξεμάτιασμα, και θα σε φτιάξουνε. Περδίκι θα γίνεις. Φτου μη σε ματιάσω. :-)  

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Requirement 100+ posts για να ανοιξεις θεμα, problem solved.

Απλα πραματα.

και θα βλέπεις άπειρα posts (και φτυάρια) τύπου "yes i agree..."

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...