2.1Ohm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Θα ηθελα να αγορασω mechanical keyboard οι τιμες ειναι αρκετα τσιμπιμενες ειναι η αληθεια και δν μ περισευουν κ πολλα αλλα καθομαι ολη μερα στο pc (παιζοντας games typing ) και πιστευω αξιζει η αναβαθμιση!http://www.plaisio.gr/games/PC-perifereiaka/gaming-pliktrologia-keyboards/Turbo-X-Pliktrologio-Ensurmato-Gaming-GK7-Pro-Mechanical.htmΕχω βρει αυτο ειναι πολυ καλη τιμη συγκριτικα με τα αλλα! (30 ευρο φθηνοτερο) εχει blue switch τις Kailh (τις ιδιας εταιριας που κανει και τις razer) και ειχε πολυ καλη αισθηση στο χερι!Η ερωτηση μου αξιζει?!Υπαρχει καποιος που να το εχει χρησιμοποιησει?!Αν οχι τι μ προτινεται να βγει πανω κατω σε αυτην τν τιμη?!(Με blue switch η red τα brown δν μ αρεσουν τοσο θελω να ειναι "θορυβοδες" )
dimitrisOP Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 παρε κατι επωνυμο δοκιμασμενο και με cherry διακοπτες https://www.skroutz.gr/s/4424517/CoolerMaster-QuickFire-XT.html
NoExit Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 1oν. Εχω μηχανικο (black switches) και σου λεω οτι ΔΕΝ αξιζει τα λεφτα της μια τετοια αναβαθμιση. Θα αξιζε αν ξεκινουσαν απο 30 ευρω. Προσωπικα μετανιωσα γιατι δεν προσφερει τιποτε το ιδιαιτερο σε σχεση με τα απλα πληκτρολογια (τα υπολοιπα που διαβαζεις ειναι ειτε αυθυποβολη ειτε παραμυθια). 2ον. Αν επιμενεις οτι θες μηχανικο, μην κοιτας turbox, οτι χειροτερο. Aν καθεσαι ωρες στο pc, η καλυτερη αγορα που μπορεις να κανεις για τον εαυτο σου ειναι μια καλη οθονη. 1
2.1Ohm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Νο backlight ομως και με τν εγγυηση αμα γινει τπτ τι κανω?!Ναι μεν εχει 2 ετη αλλα επειδη το εχω ξαψει η CM δν αναλαμβανει εγγυηση στν Ελλαδα εκτος απο αυτα που ερχονται σε Ελληνικες αλυσιδες(αλλα κ παλι στην ουσια το Ελληνικο καταστημα σου δινει την εγγυηση οχι η ιδια η αντιπροσωπια γιατι δν εχει αντιπροσωπια στην Ελλαδα) 1oν. Εχω μηχανικο (black switches) και σου λεω οτι ΔΕΝ αξιζει τα λεφτα της μια τετοια αναβαθμιση. Θα αξιζε αν ξεκινουσαν απο 30 ευρω. Προσωπικα μετανιωσα γιατι δεν προσφερει τιποτε το ιδιαιτερο σε σχεση με τα απλα πληκτρολογια (τα υπολοιπα που διαβαζεις ειναι ειτε αυθυποβολη ειτε παραμυθια). 2ον. Αν επιμενεις οτι θες μηχανικο, μην κοιτας turbox, οτι χειροτερο. Aν καθεσαι ωρες στο pc, η καλυτερη αγορα που μπορεις να κανεις για τον εαυτο σου ειναι μια καλη οθονη. Και εσυ στα χειροτερα switches πηγες κυριολεκτικα :/ Εχω σχετικα καλο monitor (κ γυαλια ξεκουραστικα με επιστροση ,δν ξερω πως λεγεται, ειδικη για πολυ ωρη ασχολια με οθονη)
NoExit Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Υποκειμενικο ειναι το ποια switches ειναι καλα ή ασχημα ή προτιμοτερα. Παρολα αυτα θα σου προτεινα να πας να δοκιμασεις σε καποια μαγαζι την αισθηση (αν υπαρχει τετοιο μαγαζι) και μετα να αποφασισεις αν οντως υπαρχει ιδιαιτερος λογος να ξοδεψεις τριψηφιο νουμερο για πληκτρολογιο. Βασικα οπως και να εχει ξεχνα τα turbox. 1
2.1Ohm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 εχω δοκιμασει red/blue/brown και τα green τις razer και προτιμαω τα blue(τα black λενε ειναι απιστευτα σκληρα και βολευουν ελαχιστους στο γραψιμο η gaming για αυτο το ειπα!) Τριψηφιο οχι δν δινω μεχρι 90 ομως θα εδινα ευκολα για αυτο ζηταω και budget επιλογες και τα 90 ειναι πολλα για keyboard αλλα θα ηθελα πολυ ενα μηχανικο εδω και 1 χρονο το ζαχαρωνω κ ολο λεω αστο δν αξιζουν τοσο τα λεφτα τους!
Zergoulini Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Υποκειμενικο ειναι το ποια switches ειναι καλα ή ασχημα ή προτιμοτερα. Παρολα αυτα θα σου προτεινα να πας να δοκιμασεις σε καποια μαγαζι την αισθηση (αν υπαρχει τετοιο μαγαζι) και μετα να αποφασισεις αν οντως υπαρχει ιδιαιτερος λογος να ξοδεψεις τριψηφιο νουμερο για πληκτρολογιο. Βασικα οπως και να εχει ξεχνα τα turbox. Αν και συμφωνω για αυτο που λες. Δεν υπαρχουνε καλα και κακα Switches. Εισαι απο τους λιγους ομως που πηρε μηχανικο και δεν του αρεσε.
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ΜΑΚΡΙΆ από tivlo-x πέρα από την άθλια ποιότητα κατασκευής έχουν και χάλια after market support 2
La_MoRt Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αν σκεφτείς ποτέ να αγοράσεις turbo-x φρόντισε να είναι σε χαμηλή τιμή και φυσικά όχι κάτι τέτοιο ουτως ώστε αν χαλάσει να μη κλαις τα πολλά λεφτα που θα έχεις χαλάσει. Εγω δε παίρνω απο αυτούς ούτε μπρελόκ αλλα αυτό είναι υποκειμενικό πάντα. Τώρα 80 € πληκτρολόγιο δε θα ρίσκαρα ουτε να με δέρνανε.
2.1Ohm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω laptop turbo x εδώ και 2 χρόνια πέρα από ένα πρόβλημα στον σκληρό που μ είχε βγάλει στην αρχή κ μ τν έκαναν αμέσως αντικατάσταση μέχρι σμρα είμαι απόλυτος ευχαριστημένος δν το έχω πάει στο σέρβις το έχω όλη μέρα ανοιχτό σχεδων δν μασάει πουθενά ακόμα κ σε games παίζει τέλεια (i7 8gb RAM gt640 2gb) Τι να πω τλκα είμαι από τους λίγους ευχαριστημενους αγοράστε turbo x! Κ για support τουλάχιστον εδώ Θεσσαλονίκη κέντρο πραγματικά δν έχω δει κλτρο! Αλλά όπως και να εχει kailh switch έχει φαίνεται πολύ στιβαρό κ βαρύ εκτός από το καλώδιο που δν ειναι πλεκτο όλα τα άλλα φαίνονται άριστης ποιότητας! Μάλλον δν θα το παρω αλλά τι κακο μπορεί να έχει?!
La_MoRt Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Τι να σου πω μάλλον ναι είσαι από τους τυχερούς γιατί το ποσοστό των προβλημάτων είναι μεγάλο και αυτό είναι γενική ομολογία. Ωστόσο μακάρι να συνεχίσει έστι το laptop και εσυ να μην αντιμετωπίσεις τίποτα απλά εγω προσωπικά όπως είπα παραπάνω τα θεωρώ πεταμένα λεφτά τα turbo-x. Βλέπεις είμαι παθών από το Πλαίσιο συγκεκριμένα αλλά και από προϊόντα τους.
gavros10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αφου συνεχιζεις και υποστηριζεις το turbox λογω τιμης ενω ολοι σου λενε μακρυα, πηγαινε να το παρεις να σου φυγει και η καψα. Δεν λενε τυχαια οχι turbox. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Aν καθεσαι ωρες στο pc, η καλυτερη αγορα που μπορεις να κανεις για τον εαυτο σου ειναι μια καλη οθονη. οπως και μια καλη καρεκλαρα!
2.1Ohm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δν είπα ότι θα το παρω λγκα θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα κ θα ανέβω λίγο budget να πάρω κάτι επώνυμο απλά οι μισοί εδώ μέσα δν ξέρουν καν γιατί βρίζουν τα turbo x! Ναι κάνουν rebrand κινέζικα προϊόντα αλλά τα αξεσουάρ υπολογιστή και τα builts που κάνουν όλα μέσα οπωνυμα είναι! Τώρα αμα πάρεις κάνα Gaming mouse η headset με 10€ κ σε πείραξε που χάλασε σε μια βδομάδα εε εντάξει λίγο λγκο μ φαίνεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα