Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αφου συνεχιζεις και υποστηριζεις το turbox λογω τιμης ενω ολοι σου λενε μακρυα, πηγαινε να το παρεις να σου φυγει και η καψα. Δεν λενε τυχαια οχι turbox. και σιγα την τιμη!σχεδον για ολα τ προιοντα μπορεις να βρεις λιγο πιο ακριβο αντιστοιχο προιον και 10 φορες πιο αξιοπιστο!ναι τα turbo x τυχαινουν και μερικα χαλανε αλλα γτ να ρισκαρεις?
dimitrisOP Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 το quickfire tk ειναι 10€ ποιο ακριβο και 10 φορες καλυτερο
Zergoulini Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω laptop turbo x εδώ και 2 χρόνια πέρα από ένα πρόβλημα στον σκληρό που μ είχε βγάλει στην αρχή κ μ τν έκαναν αμέσως αντικατάσταση μέχρι σμρα είμαι απόλυτος ευχαριστημένος δν το έχω πάει στο σέρβις το έχω όλη μέρα ανοιχτό σχεδων δν μασάει πουθενά ακόμα κ σε games παίζει τέλεια (i7 8gb RAM gt640 2gb) Τι να πω τλκα είμαι από τους λίγους ευχαριστημενους αγοράστε turbo x! Κ για support τουλάχιστον εδώ Θεσσαλονίκη κέντρο πραγματικά δν έχω δει κλτρο! Αλλά όπως και να εχει kailh switch έχει φαίνεται πολύ στιβαρό κ βαρύ εκτός από το καλώδιο που δν ειναι πλεκτο όλα τα άλλα φαίνονται άριστης ποιότητας! Μάλλον δν θα το παρω αλλά τι κακο μπορεί να έχει?! Εχεις δοκιμασει ποτε Kailh Switch? Αν δοκιμασεις και τα συκγρινεις με Cherry mx τοτε θα δεις τη διαφορα.
LifeScarcity Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 προτιμαω τα blue(τα black λενε ειναι απιστευτα σκληρα και βολευουν ελαχιστους στο γραψιμο η gaming για αυτο το ειπα!) Αδυνατώ να βρω τη λογική εδώ αλλά οκ. Τα red/black δεν έχουν "σημείο ενεργοποίησης" αν το μεταφράζω σωστά και μένα αυτό μ'αρέσει.Οι blue από την άλλη δεν τους πάω καθόλου,εκτός από τον ήχο που εντάξει λίγο το κακό , η σχετική σκληράδα του διακόπτη με συνδιασμό το σημείο ενεργοποίησης μου φαντάζει ακόμα πιο σκληρός(thats what she said).Οι brown είναι αν δεν ξέρεις τι να πάρεις,τα χουν όλα από λίγο ένα πράγμα(δεν είναι άσχημοι,πάντως). Τεσπα γούστα είναι όλα αυτά εγώ red ήθελα αλλά και οι black στα 70 που πήρα δεν με χάλασαν. ΥΓ:Gaming gear από turbo-x ποτέ ξανά.Έκανε την πατάτα ο αδερφός του βγήκαν όλα σκάρτα,ποντίκι,πληκτρολόγιο & ακουστικά.Ότι δίνεις παίρνεις βεβαίως βεβαίως.Αλλά να δώσεις τόσα λεφτά σε τέτοιo brand..?
2.1Ohm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμασα τις razer τα green και τα red τις corsair!Η αληθεια ειναι μ αρεσαν πιο πολυ τα green γιατι τα red δν ειχαν καθολου clicky sound κ δν πεταγοντουσαν καπως πανωγια να καταλαβεις οτι το πατησες!Τεσπα επειδη βγαινουμε λιγο offtopic ευχαριστω για τια απαντησεις σας και λγκ θα παω σε CM με blue switch!
Zergoulini Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Απλα δοκιμασες red switch (lineal) και Green Razer Switch (clicky). Συκγρινε Blue Cherry MX με Razer Green για να δεις τι διαφορα. Off topic end
psFFF Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχει καποιο μαγαζι που μπορεις να τα δοκιμασεις?
2.1Ohm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγω εχω φαει ολη τν θεσσαλονικη μονο στο πλαισιο ειχε 1 razer εκθεσιακο διπλα στο δικο τους keyboard (και τα blue τις Kailh μ αρεσαν πιο πολυ απο ολα τρελενομαι για τν αισθηση οταν σηκωνεται και τν clicky ηχο) και corsair εχει ενα φιλος μ με τα red!Ολα τα αλλα τα εχω δει μετα απο video και εχω "αποψη" για αυτα!(εχει και στην ΔΕΘ εκθεση gaming και ολα τα keyboard ειναι razer ρωτησα αμα υπαρχει κανενα με blue για να αγωρασω αλλα δν ειχαν)
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 αμα εχετε paypal balance και υπομονη μπορειται να παρετε samples απο το ebay ,
Runner25 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 εχω δει απο κοντα μηχανικο πληκτρολογιο turbox μου φανηκε στιβαρη κατασκευη και ποιοτικο προχωρα αφοβα
La_MoRt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάντως αυτό που έχω δει ήταν για κλάματα, πλήρωσε μηχανικό και ανάθεμα αν αυτό ήταν μηχανικό!!! Τεσπά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.,
2.1Ohm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάντως αυτό που έχω δει ήταν για κλάματα, πλήρωσε μηχανικό και ανάθεμα αν αυτό ήταν μηχανικό!!! Τεσπά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα., Ότι είναι μηχανικό είναι σίγουρα! Πιο πολύ είναι θέμα kailh switch vs cherry mx! Κ αν αξίζει να θυσιασω λίγο ποιότητα για 20-30€! Αλλά να μ πεις η razer τα πουλάει για χρυσάφι
La_MoRt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είναι να πληρώνω μηχανικό για να λέω ότι έχω μηχανικό και να μοιάζει με κανονικό τότε να τα βράσω τα πληκτρολόγια τους ρε φίλε. Ο άνθρωπος πλήρωσε υποτίθεται πληκτρολόγιο για μηχανικό και όταν έκατσε στο δικό μου τράβαγε τα μαλλιά του και μου λέει δεν είναι δυνατόν το δικό μου να είναι μηχανικό και να είναι έτσι. Με τα turbo-x ισχύει πραγματικά το ότι πληρώνεις παίρνεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα