Προς το περιεχόμενο

Mechanical keyboard (turbo x?!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου συνεχιζεις και υποστηριζεις το turbox λογω τιμης ενω ολοι σου λενε μακρυα, πηγαινε να το παρεις να σου φυγει και η καψα. 

Δεν λενε τυχαια οχι turbox.

και σιγα την τιμη!σχεδον για ολα τ προιοντα μπορεις να βρεις λιγο πιο ακριβο αντιστοιχο προιον και 10 φορες πιο αξιοπιστο!ναι τα turbo x τυχαινουν και μερικα χαλανε αλλα γτ να ρισκαρεις?

Δημοσ.

Έχω laptop turbo x εδώ και 2 χρόνια πέρα από ένα πρόβλημα στον σκληρό που μ είχε βγάλει στην αρχή κ μ τν έκαναν αμέσως αντικατάσταση μέχρι σμρα είμαι απόλυτος ευχαριστημένος δν το έχω πάει στο σέρβις το έχω όλη μέρα ανοιχτό σχεδων δν μασάει πουθενά ακόμα κ σε games παίζει τέλεια (i7 8gb RAM gt640 2gb)

Τι να πω τλκα είμαι από τους λίγους ευχαριστημενους αγοράστε turbo x!

Κ για support τουλάχιστον εδώ Θεσσαλονίκη κέντρο πραγματικά δν έχω δει κλτρο!

Αλλά όπως και να εχει kailh switch έχει φαίνεται πολύ στιβαρό κ βαρύ εκτός από το καλώδιο που δν ειναι πλεκτο όλα τα άλλα φαίνονται άριστης ποιότητας!

Μάλλον δν θα το παρω αλλά τι κακο μπορεί να έχει?!

Εχεις δοκιμασει ποτε Kailh Switch? Αν δοκιμασεις και τα συκγρινεις με Cherry mx τοτε θα δεις τη διαφορα.

Δημοσ.

προτιμαω τα blue(τα black λενε ειναι απιστευτα σκληρα και βολευουν ελαχιστους στο γραψιμο η gaming για αυτο το ειπα!)

Αδυνατώ να βρω τη λογική εδώ αλλά οκ.

Τα red/black δεν έχουν "σημείο ενεργοποίησης" αν το μεταφράζω σωστά και μένα αυτό μ'αρέσει.Οι blue από την άλλη δεν τους πάω καθόλου,εκτός από τον ήχο που εντάξει λίγο το κακό , η σχετική σκληράδα του διακόπτη με συνδιασμό το σημείο ενεργοποίησης μου φαντάζει ακόμα πιο σκληρός(thats what she said).Οι brown είναι αν δεν ξέρεις τι να πάρεις,τα χουν όλα από λίγο ένα πράγμα(δεν είναι άσχημοι,πάντως).

Τεσπα γούστα είναι όλα αυτά εγώ red ήθελα αλλά και οι black στα 70 που πήρα δεν με χάλασαν.

ΥΓ:Gaming gear από turbo-x ποτέ ξανά.Έκανε την πατάτα ο αδερφός του βγήκαν όλα σκάρτα,ποντίκι,πληκτρολόγιο & ακουστικά.Ότι δίνεις παίρνεις βεβαίως βεβαίως.Αλλά να δώσεις τόσα λεφτά σε τέτοιo brand..?

Δημοσ.

Δοκιμασα τις razer τα green και τα red τις corsair!
Η αληθεια ειναι μ αρεσαν πιο πολυ τα green γιατι τα red δν ειχαν καθολου clicky sound κ δν πεταγοντουσαν καπως πανωγια να καταλαβεις οτι το πατησες!
Τεσπα επειδη βγαινουμε λιγο offtopic ευχαριστω για τια απαντησεις σας και λγκ θα παω σε CM με blue switch!

Δημοσ.

Και εγω εχω φαει ολη τν θεσσαλονικη μονο στο πλαισιο ειχε 1 razer εκθεσιακο διπλα στο δικο τους keyboard (και τα blue τις Kailh μ αρεσαν πιο πολυ απο ολα τρελενομαι για τν αισθηση οταν σηκωνεται και τν clicky ηχο) και corsair εχει ενα φιλος μ με τα red!
Ολα τα αλλα τα εχω δει μετα απο video και εχω "αποψη" για αυτα!
(εχει και στην ΔΕΘ εκθεση gaming και ολα τα keyboard ειναι razer ρωτησα αμα υπαρχει κανενα με blue για να αγωρασω αλλα δν ειχαν)

Δημοσ.

εχω δει απο κοντα μηχανικο πληκτρολογιο turbox μου φανηκε στιβαρη κατασκευη και ποιοτικο προχωρα αφοβα

Δημοσ.

Εγώ πάντως αυτό που έχω δει ήταν για κλάματα, πλήρωσε μηχανικό και ανάθεμα αν αυτό ήταν μηχανικό!!! Τεσπά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.,

Δημοσ.

Εγώ πάντως αυτό που έχω δει ήταν για κλάματα, πλήρωσε μηχανικό και ανάθεμα αν αυτό ήταν μηχανικό!!! Τεσπά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.,

Ότι είναι μηχανικό είναι σίγουρα!

Πιο πολύ είναι θέμα kailh switch vs cherry mx! Κ αν αξίζει να θυσιασω λίγο ποιότητα για 20-30€!

Αλλά να μ πεις η razer τα πουλάει για χρυσάφι

Δημοσ.

Αν είναι να πληρώνω μηχανικό για να λέω ότι έχω μηχανικό και να μοιάζει με κανονικό τότε να τα βράσω τα πληκτρολόγια τους ρε φίλε. Ο άνθρωπος πλήρωσε υποτίθεται πληκτρολόγιο για μηχανικό και όταν έκατσε στο δικό μου τράβαγε τα μαλλιά του και μου λέει δεν είναι δυνατόν το δικό μου να είναι μηχανικό και να είναι έτσι. Με τα turbo-x ισχύει πραγματικά το ότι πληρώνεις παίρνεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...