fluter4life Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα!! Φετος ξεκιναει και για μενα ο δρομος για τις Πανελληνιες με την ελπιδα να καταφερω να μπω σε καποια σχολη. Θα δωσω με το νεο συστημα και η ομαδα προσανατολισμου που διαλεξα ειναι η Θετικων σπουδων, με στοχο καποιο τμημα φυσικης, χημειας, μαθηματικων κλπ (δεν εχω αποφασισει ακομα συγκεκριμενα). Θα ηθελα μερικες συμβουλες οσον αφορα το θεμα των μαθηματων εκτος σχολειου. Θα μου προτεινατε να παω σε καποιο φροντιστηριο, ή να κανω ιδιαιτερα με καποιον καθηγητη? Ευχαριστω εκ των προτερων!!! :-) 1
tony81 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Με μάθημα στο φροντιστήριο θα είσαι μια χαρά. Αν χτυπαγες ιατρικές κτλ ισως πρότεινα ιδιαίτερα. Όλη η δουλειά πιστευω είναι σταθερή επαφή με το διάβασμα όχι πιεστικό χωρίς ανάσα κτλ πρόσεξε το αυτό. Προς το τέλος ανεβάζεις ταχύτητα με τις επαναλήψεις και τα τεστ γτ είναι ο όγκος της ύλης που το απαιτεί δεν πολύ βγαίνει αλλιώς. Αν δεις κάπου να χαλάει η σουπα με κάποιον καθηγητή στο φροντιστήριο και πόσο μάλλον στο ιδιαίτερο μιλάς μπαμ στον ίδιο ευγενικά να λυθεί το ζήτημα. (γνώσεις έχουν όλοι αλλά μερικοί ίσως το χάνουν στη μεταδοτικότητα και το ύφος) Από εκεί κ πέρα λεπτομέρειες στα μαθήματα δεν μπορώ να δώσω, αν έκανες οικονομικά θα μπορούσα να βοηθήσω αρκετά. Καλό διάβασμα και δύναμη αγορινα (α κ σωστό ύπνο όχι υπερβολές)
stergem Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αρχικά,πιάσε πίσω-πίσω θρανίο για να μπορείς να κοιμάσαι πιο ήσυχα..τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους(με διάβασμα σπίτι+ιδιαίτερα) 2
mikemart Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Στο θέμα ιδιαίτερα ή φροντιστήριο νομίζω είναι ανάλογα το άτομο ,ας πούμε εμένα μου αρέσει το κλίμα τητες τάξης
fluter4life Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Στο θέμα ιδιαίτερα ή φροντιστήριο νομίζω είναι ανάλογα το άτομο ,ας πούμε εμένα μου αρέσει το κλίμα τητες τάξης Το ξερω, αλλα απο τη μια σκεφτομαι οτι το ιδιαιτερο δεν θα με ενθαρυνει αρκετα και θα ειναι βαρετο, ενω το φροντιστηριο θα εχει τρεξιμο και ισως ειναι πολλες οι ωρες των μαθηματων, διοτι εχω και ωδειο, ορχηστρες κλπ και δεν προκειται να τα αφησω με τιποτα. Επισης αφου οι σχολες που θελω δεν εχουν και τρελα μορια ισως και να μην χρειαζομαι καν μαθηματα εκτος σχολειου απο τωρα. Απλα σκεφτομαι οτι ισως ζοριστω χωρις λογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα