gatuso Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.youtube.com/watch?t=64&v=QqvwPJXmhg0 Ωραία γυμναστική θα κάνουν όλοι μαζι
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Aκριβως. Εξαιρετικη επιχειρηματικη κινηση. Το αν η υποκουλτουρα του καγκουροfitness κλπ εχει γινει μοδα στον Ελληναρα, δεν εχει να κανει με απατεωνια/κοροιδια των yava, ισα ισα, μαγκια τους που εχουν αυτο το brand name και τους παιρνει να μαζεψουν εγγραφες με μια τετοια προσφορα. Επειδή είναι η δεύτερη φορά που χρησιμοποιείς αυτή τη λέξη (την πρώτη για να χαρακτηρίσεις κάποιους στο fitness thread) θα ήθελα να μου εξηγήσεις ποια είναι η κύρια κουλτούρα του fitness και ποιες είναι οι διαφορές που χαρακτηρίζουν την υποκουλτούρα στην οποία αναφέρεσαι από την κύρια. 1
NoExit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγα μην κανω και φιλοσοφικη αναλυση. Ξερεις μια χαρα σε ποια υποκουλτουρα αναφερομαι, δε θελει μαντικες ικανοτητες.
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω. Αν για εσένα δυο γραμμές που εξηγούν την άλλη μια γραμμή που έγραψες είναι φιλοσοφική ανάλυση, μην κουράζεσαι, καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε δυσκολεύει.
NoExit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Απλως με αφηνει αδιαφορο αν -αποτι φαινεται- πηρες προσωπικα κατι που ειπα. Αποριες τυπου "γιατι ειναι υποκουλτουρα οι τυποι με τα 15ιντσα sub στα saxo , ενω δεν ειναι υποκουλτουρα αυτοι που εχουν 2.1 συστημα στο σπιτι τους", δεν εχουν νοημα απαντησης. Εγω αρκουμαι στις 2 γραμμες, κι ο καθενας οτι καταλαβε. Δεν με καιει να πεισω κανεναν -ουτε εσενα- για το πώς οριζεται η ενοια της υποκουλτουρας. Πες το αδυναμια εσυ, ειμαστε οκ.
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω γιατί αποφεύγεις να εξηγήσεις αυτό που είπες συγκεκριμένα, ενώ σου παίρνει τον ίδιο κόπο να αναφέρεις άσχετα παραδείγματα με αυτοκίνητα. δεν ενδιαφέρομαι σχετικά με το τι πιστεύεις για εμένα, ή για τους άλλους στο fitness, ούτε θέλω να με πείσεις για κάτι. Θέλω απλά να καταλάβω τι εννοείς συγκεκριμένα. Δεν θέλεις? Μη θέλεις... Θα ζήσω 3
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν με καιει να πεισω κανεναν -ουτε εσενα- για το πώς οριζεται η ενοια της υποκουλτουρας. Πες το αδυναμια εσυ, ειμαστε οκ. H έννοια της λέξης υποκουλτούρα (subculture) είναι πολύ συγκεκριμένη και δεν έχει σχέση με την "αδυναμία". Δεν είναι καν λέξη που χαρακτηρίζει κάτι αρνητικά. Αν γουστάρεις να χρησιμοποιείς λέξεις με διαφορετικό τρόπο από τον intended (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, εκτός του να μην καταλαβαίνεις τι σημαίνει η λέξη), μην απορείς που μετά ο άλλος σε ρωτάει τι εννοούσες.
giorgos147 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Θα είναι κανα τρελό 7-11 το πρωί τίποτα Κάπου διάβασα για 12 με 8 το πρωί.
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Κάπου διάβασα για 12 με 8 το πρωί. 10 κιλά αρχίδια avatar. το προσπάθησα και εγώ πριν κάνα μήνα στην δουλειά αλλά είμαι noob 2
Razor_7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Aκριβως. Εξαιρετικη επιχειρηματικη κινηση. Το αν η υποκουλτουρα του καγκουροfitness κλπ εχει γινει μοδα στον Ελληναρα, δεν εχει να κανει με απατεωνια/κοροιδια των yava, ισα ισα, μαγκια τους που εχουν αυτο το brand name και τους παιρνει να μαζεψουν εγγραφες με μια τετοια προσφορα. Το αν πανε να γραφτουν αβερτα τα καγκουρια ακολουθωντας την μοδα (χωρις να ξαναπατησουν το ποδι τους), δεν ειναι προβλημα των yava. Επειδή είναι η δεύτερη φορά που χρησιμοποιείς αυτή τη λέξη (την πρώτη για να χαρακτηρίσεις κάποιους στο fitness thread) θα ήθελα να μου εξηγήσεις ποια είναι η κύρια κουλτούρα του fitness και ποιες είναι οι διαφορές που χαρακτηρίζουν την υποκουλτούρα στην οποία αναφέρεσαι από την κύρια. Όταν λές κάγκουρας εννοείς επιδειξίας και επομένως εννοεί όλους αυτούς που δεν πάνε για την πάρτη τους κι επειδή το γουστάρουν αλλά λόγω μόδας/ μήπως ρίξουν καμιά γκόμενα/ βάλουν το αμάνικο μινέρβα και κοιτιώνται στον καθρέφτη περισσότερο από γκόμενες/κτλ. (Σου λέω τι εννοεί, άσχετα τι πιστεύω εγώ) Σε πολλά άλλα όμως συμβαίνει αυτό όπως με τα αμάξια που είπε, με τα μούσια/τατουάζ/κλαρίνα κτλ που βλέπεις σε club. Έγω βέβαια δεν έχω κανένα θέμα σε όλα αυτά αρκεί να μην το κάνει απλά επειδή έτσι επιτάσσει η μόδα και είναι τρεντυ αλλά επειδή τον εκφράζει και το γουστάρει.
NoExit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 H έννοια της λέξης υποκουλτούρα (subculture) είναι πολύ συγκεκριμένη και δεν έχει σχέση με την "αδυναμία". Δεν είναι καν λέξη που χαρακτηρίζει κάτι αρνητικά. Αν γουστάρεις να χρησιμοποιείς λέξεις με διαφορετικό τρόπο από τον intended (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, εκτός του να μην καταλαβαίνεις τι σημαίνει η λέξη), μην απορείς που μετά ο άλλος σε ρωτάει τι εννοούσες. A, γλωσσολογικου χαρακτηρα ηταν η ερωτηση σου; Nταξει, αυτο ειναι απλο δε θελει αμπελοφιλοσοφιες, ουτε σηκωνει διαφωνιες και τσιτατα, οποτε ευχαριστως και να σου απαντησω: Ο ορος υποκουλτουρα σαφως και δεν εχει μονο την ενοια που αναφερεις αλλα και την αρνητικη που αναφερω εγω. Οσο κι αν δοκιμασες να διαφωνησεις, την επομενη φορα ειναι καλυτερα να το κανεις με κανεναν ειδικοτερο απο εμενα στα γλωσσολογικα: Μπαμπινιωτη. (σελιδα 1848 στο pdf που ανοιγει πατωντας την μπλε λεξουλα ). Όταν λές κάγκουρας εννοείς επιδειξίας και επομένως εννοεί όλους αυτούς που δεν πάνε για την πάρτη τους κι επειδή το γουστάρουν αλλά λόγω μόδας/ μήπως ρίξουν καμιά γκόμενα/ βάλουν το αμάνικο μινέρβα και κοιτιώνται στον καθρέφτη περισσότερο από γκόμενες/κτλ. (Σου λέω τι εννοεί, άσχετα τι πιστεύω εγώ) Σε πολλά άλλα όμως συμβαίνει αυτό όπως με τα αμάξια που είπε, με τα μούσια/τατουάζ/κλαρίνα κτλ που βλέπεις σε club. Έγω βέβαια δεν έχω κανένα θέμα σε όλα αυτά αρκεί να μην το κάνει απλά επειδή έτσι επιτάσσει η μόδα και είναι τρεντυ αλλά επειδή τον εκφράζει και το γουστάρει. Δε θα μπορουσα να διαφωνησω μαζι σου. Ουτε κι εμενα με ενοχλουν ιδιαιτερα. Η πλακα ειναι πως εχουν την ταση να ενοχλουνται αυτοι, απο οποιον δεν δειχνει εκ των προτερων αποδοχη στις συνηθειες και την ...ιδιοσυγκρασια τους
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είναι γλωσσολογικού χαρακτήρα η ερώτηση. Η λέξη υποκουλτούρα είναι αγγλική και έχει συγκεκριμένη σημασία. Επειδή με βάση την κοινά αποδεκτή σημασία της λέξης αυτό που έλεγες δεν βγάζει νόημα ρώτησα διευκρινήσεις μπας και καταλάβω τι εννοείς. https://en.wikipedia.org/wiki/Subculture
NoExit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Για γλωσσολογικο/εννοιολογικο ζητημα βαζω link απο Μπαμπινιωτη, βαζεις link απο wikipedia. Do the maths. Καταλαβαινεις βεβαια οτι δε γινεται να συζητησω περισσοτερο επι του θεματος οταν με "τη γνωση" σου αμφισβητεις κορυφαιους στο ειδος τους γλωσσολογους, ετσι; Επειδη κατι για αδυναμιες ελεγες προηγουμενως. Αλλον βλεπω με αδυναμιες προς το παρον. ΥΓ. Η λεξη κουλτουρα ειναι λατινικης προελευσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις