Pa0ki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγα μην κανω και φιλοσοφικη αναλυση. Ξερεις μια χαρα σε ποια υποκουλτουρα αναφερομαι, δε θελει μαντικες ικανοτητες. Απλως με αφηνει αδιαφορο αν -αποτι φαινεται- πηρες προσωπικα κατι που ειπα. Αποριες τυπου "γιατι ειναι υποκουλτουρα οι τυποι με τα 15ιντσα sub στα saxo , ενω δεν ειναι υποκουλτουρα αυτοι που εχουν 2.1 συστημα στο σπιτι τους", δεν εχουν νοημα απαντησης. Εγω αρκουμαι στις 2 γραμμες, κι ο καθενας οτι καταλαβε. Δεν με καιει να πεισω κανεναν -ουτε εσενα- για το πώς οριζεται η ενοια της υποκουλτουρας. Πες το αδυναμια εσυ, ειμαστε οκ. και μετά Αυτο θελω κι εγω. Να ζησεις Προς Θεου! A, γλωσσολογικου χαρακτηρα ηταν η ερωτηση σου; Nταξει, αυτο ειναι απλο δε θελει αμπελοφιλοσοφιες, ουτε σηκωνει διαφωνιες και τσιτατα, οποτε ευχαριστως και να σου απαντησω: Ο ορος υποκουλτουρα σαφως και δεν εχει μονο την ενοια που αναφερεις αλλα και την αρνητικη που αναφερω εγω. Οσο κι αν δοκιμασες να διαφωνησεις, την επομενη φορα ειναι καλυτερα να το κανεις με κανεναν ειδικοτερο απο εμενα στα γλωσσολογικα: Μπαμπινιωτη. (σελιδα 1848 στο pdf που ανοιγει πατωντας την μπλε λεξουλα ). Δε θα μπορουσα να διαφωνησω μαζι σου. Ουτε κι εμενα με ενοχλουν ιδιαιτερα. Η πλακα ειναι πως εχουν την ταση να ενοχλουνται αυτοι, απο οποιον δεν δειχνει εκ των προτερων αποδοχη στις συνηθειες και την ...ιδιοσυγκρασια τους Για γλωσσολογικο/εννοιλογικο ζητημα βαζω link απο Μπαμπινιωτη, βαζεις link απο wikipedia. Do the maths. Καταλαβαινεις βεβαια οτι δε γινεται να συζητησω περισσοτερο επι του θεματος οταν με "τη γνωση" σου αμφισβητεις κορυφαιους στο ειδος τους γλωσσολογους, ετσι; Επειδη κατι για αδυναμιες ελεγες προηγουμενως. Αλλον βλεπω με αδυναμιες προς το παρον. 6
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Για γλωσσολογικο/εννοιολογικο ζητημα βαζω link απο Μπαμπινιωτη, βαζεις link απο wikipedia. Do the maths.Καταλαβαινεις βεβαια οτι δε γινεται να συζητησω περισσοτερο επι του θεματος οταν με "τη γνωση" σου αμφισβητεις κορυφαιους στο ειδος τους γλωσσολογους, ετσι;Επειδη κατι για αδυναμιες ελεγες προηγουμενως. Αλλον βλεπω με αδυναμιες προς το παρον. ωχ μωρέ σπαστικός. http://www.oxforddictionaries.com/definition/english/subculture http://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/subculture Δε θα μπορουσα να διαφωνησω μαζι σου. Ουτε κι εμενα με ενοχλουν ιδιαιτερα. Η πλακα ειναι πως εχουν την ταση να ενοχλουνται αυτοι, απο οποιον δεν δειχνει εκ των προτερων αποδοχη στις συνηθειες και την ...ιδιοσυγκρασια τους Οσο για αυτό, εγώ δεν βλέπω τους του fintess thread να ασχολούνται μαζί σου , ενώ εσύ (και κάνα 2 άλλοι) δύσκολα χάνεις ευκαιρία. Όποτε η σε ενοχλούν ιδιαίτερα, η ψάχνεις που να τρολλάρεις ή έχεις κάνα απωθημένο με την εμφάνιση σου και προσπαθείς να το βγάλεις κάπου. Εσύ ξες καλύτερα. ελπίζω να είναι θέμα trolling και να μην έχεις ανασφάλειες και ψυχολογικά προβλήματα. και μετά και πολλαπλά edit στα post και F5 κάθε 10 δευτερόλεπτα γιατί δεν νοιάζεται. 2
tritonas00 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.youtube.com/watch?t=64&v=QqvwPJXmhg0 ουτε 10 μνημονια δεν μας σωζουν... (ψηφιζουν αυτοι να φανταστω...)
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Και είναι "Do the MATH" Άσε το παιδί ρε, δεν το γράφει ο Μπαμπινιώτης αυτό.
NoExit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ωχ μωρέ σπαστικός. http://www.oxforddictionaries.com/definition/english/subculture http://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/subculture Την λεξη subculture την εχεις αναφερει εσυ. Και μονον. Εγω ανεφερα την λεξη υποκουλτουρα και την εννοιολογια της στην παρεθεσα με τον Μπαμπινιωτη. Οπως καταλαβαινεις λοιπον αλλη η εννοια της λεξης subculture κι αλλες αυτες της υποκουλτουρας. Σε καθε περιπτωση, εφοσον αμφισβητεις τον Μπαμπινιωτη, nuff said, αλλα εχει την πλακα του. Οσο για αυτό, εγώ δεν βλέπω τους του fintess thread να ασχολούνται μαζί σου , ενώ εσύ (και κάνα 2 άλλοι) δύσκολα χάνεις ευκαιρία. Όποτε η σε ενοχλούν ιδιαίτερα, η ψάχνεις που να τρολλάρεις ή έχεις κάνα απωθημένο με την εμφάνιση σου και προσπαθείς να το βγάλεις κάπου. Εσύ ξες καλύτερα. ελπίζω να είναι θέμα trolling και να μην έχεις ανασφάλειες και ψυχολογικά προβλήματα. Ψυχολογικα ειναι. Ευτυχως ομως βοηθας και πολλαπλά edit στα post και F5 κάθε 10 δευτερόλεπτα γιατί δεν νοιάζεται.Ειπα οτι δεν προκειται να ανοιξω φιλοσοφικη συζητηση για το τι διαφορα εχει η κουλτουρα απο την υποκουλτουρα. Δεν φανταστηκα οτι μιλω με τυπο που εχει μπει να αμφισβητησει Μπαμπινιωτηδες κλπ στα περι εννοιολογικων. Και -κυριως- που εχει καθε διαθεση να επιμεινει Γιατι να το χασω αυτο; Και είναι "Do the MATH"+1. Απο αγγλικα τα πολυ βασικα. Ο alex ειναι ειδικοτερος σε αυτα.
Iris_89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Άσε το παιδί ρε, δεν το γράφει ο Μπαμπινιώτης αυτό. Shhh μη λες τίποτα, θα ετοιμάζει την άκρως αντιφατική απάντηση τώρα, έτοιμος να μας κατακεραυνώσει.
Mau-Maus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ουτε 10 μνημονια δεν μας σωζουν... (ψηφιζουν αυτοι να φανταστω...) Ας ελπίσουμε οτι την Κυριακή στις 20 όλοι αυτοί θα πάνε για προπόνηση ..
Iris_89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως αν το ψάξεις και το διαβάσεις ΚΑΙ στα αγγλικά, υποκουλτούρα στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά είναι το ίδιο πράγμα. Ίδιο νόημα, διαφορετική γλώσσα.
NoExit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως αν το ψάξεις και το διαβάσεις ΚΑΙ στα αγγλικά, υποκουλτούρα στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά είναι το ίδιο πράγμα. Ίδιο νόημα, διαφορετική γλώσσα. Αυτο το λεει ο; Alex_0? Ρε σοβαρα τωρα, επειδη σας την σπαω εγω επι προσωπικου, εχετε μπει να αμφισβητησετε τον Μπαμπινιωτη για τα ελληνικα του, επειδη απλως ηρθε ο alex_000 να μου την πει κι εγινε το αναποδο; Δωστε πονο.
Iris_89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο το λεει ο; Εφόσον είσαι τόσο καλός στο ψάξιμο, μπορείς να τα βρεις πανεύκολα στον γουγλη. 1
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο το λεει ο; Alex_0? Ρε σοβαρα τωρα, επειδη σας την σπαω εγω επι προσωπικου, εχετε μπει να αμφισβητησετε τον Μπαμπινιωτη για τα ελληνικα του, επειδη απλως ηρθε ο alex_000 να μου την πει κι εγινε το αναποδο; Δωστε πονο. βάρα F5 ... απαντάω σε λίγο. 1
NoExit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ο ενας wikipedia , η αλλη "τραβα ψαξε google να δεις οτι εχω δικιο". Tουλαχιστον o alex το προσπαθησε λιγο, εσυ selfpawned στα γρηγορα. ΥΓ. Το αστειο σου δεν εκανε ομοιοκαταληξια για να γελασω, κριμα.
manzah80 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Τωρα θα περιλαβεις και την ιρις?Ρε φιλε εμενα δεν με επηρεαζουν αυτα που γραφεις υποκουλτουρα ξε υποκουλτουρα το εκανα το κανω και θα το κανω γιατι ετσι την βρισκω και λογαριασμο δεν δινω ουτε στον θεο τον ιδιο που δεν υπαρχει.Τι προσπαθεις να αποδειξεις ακριβως?Σε ποιον μαλλον προσπαθεις να αποδειξεις σε εμας που κανουμε βαρη η στον εαυτο σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις