Iris_89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Koritsigiasfaliares, άσε τα δράματα. Μόνη σου έβαλες αυτογκολ, έπεσες πάλι επίπεδο. Πόσο πιο κάτω από το 0 να είσαι άραγε? Μόλις μου απέδειξες πως είμαι τόνους καλύτερη από σένα, σε ευχαριστώ! 1
NoExit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Τωρα θα περιλαβεις και την ιρις?Ρε φιλε εμενα δεν με επηρεαζουν αυτα που γραφεις υποκουλτουρα ξε υποκουλτουρα το εκανα το κανω και θα το κανω γιατι ετσι την βρισκω και λογαριασμο δεν δινω ουτε στον θεο τον ιδιο που δεν υπαρχει.Τι προσπαθεις να αποδειξεις ακριβως? Κανεναν δεν εχω περιλαβει actually. Με τον alex εχουμε μια διαφωνια για την ενοια μιας λεξης, η Iris θεωρησε οτι μπορει να προσφερει στην κουβεντα με προβοκατορικα ποστ κατ'επαναληψη τυπου "αυτος 1-0" , "τραβα google εισαι καλος" κι αποτυχημενα gifακια. Καλοδεχουμενη κι αυτη και τα posts της. Τωρα για το γιατι θιχτηκε με του ελαβε την πρωτη απαντηση σε αντιστοιχο υφος, ας το αναζητησει στον εαυτο της Κατα τ'αλλα, εσυ, πολυ καλα κανεις, δεν την ειπα σε καποιον για το θεμα fitness αλλωστε. Για το γραφικο φαινομενο με τα yava μιλουσα εν προκειμενω.
Pa0ki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Koritsigiasfaliares, άσε τα δράματα. Μόνη σου έβαλες αυτογκολ, έπεσες πάλι επίπεδο. Πόσο πιο κάτω από το 0 να είσαι άραγε? Μόλις μου απέδειξες πως είμαι τόνους καλύτερη από σένα, σε ευχαριστώ! Κάτι έχεις καταλάβει λάθος πάντως 3
Iris_89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι έχεις καταλάβει λάθος πάντως Ξέρω τι λέω
manzah80 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω δεν κρινω κανεναν ο αλλος που πηγε και γραφτηκε μπορει να μην του βγαινανε τα λεφτα να πληρωσει χρονο και το ρισκαρε σου λεει κουτσα στραβα θα κανω ποιος ειμαι εγω που θα τον κρινω και θα τον πω προβατο γιδι η τι αλλο.
NoExit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ξέρω τι λέω Αυτο ειναι το μονο σιγουρο Παρεπιπτοντως, μιλας για πεσμενα επιπεδα οταν οι απαντησεις σου ηταν απο "Αυτος 1-0" εως ασχετα με το θεμα gifs. Αλλα οκ αφου ριξαμε εμεις το επιπεδο που σου ειπαμε οτι το gifακι (οντως) ειναι αρχαιο, την επομενη φορα θα σου λεμε οτι πρωτη φορα βλεπουμε τοσο γαματο gif. Μην το παιρνεις κατακαρδα, ναι;
kostas_sl Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Άντε να δούμε πιο θα είναι το επόμενο nickname του Μidi. Που τα βρίσκετε ρε σεις btw?Eγώ ρε γαμώτο δε μπορώ να σκεφτώ Χριστό,ακόμα και στα rpg βάζω το όνομά μου 1
manzah80 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτος ο μιντι πως τον λενε σαν urban legend ειναι, τοσο μεγαλη προσωπικοτητα? 1
g_alkis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ονειρεμένο τρολάρισμα μεταξύ δευτεροτρίτων μπαναρισμένων λογαριασμών 1
NoExit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε σοβαρευτειτε και δειτε τη ροη του thread. Για εννοιολογια της λεξης υποκουλτουρα και Μπαμπινιωτηδες μιλουσα εγω (ο NoExit) , πολιτισμενα, χωρις να ενοχλησω-προβοκαρω ουτε εναν οταν επι 2 σελιδες παιρνω επανειλημενες απαντησεις περι ψυχολογικων προβληματων, αυτος 1-0, βαρα το F5 , memes κλπ. Τα οποια να σημειωσω προφανως και τα γραφω εκει που τους αρμοζει. Και στην μοναδικη απαντηση που εγραψα σε αναλογο υφος για αποτυχημενο gifaki σε χρηστη που μπηκε με προφανη σκοπο στο thread, ξαφνικα συνταραχθηκε ολο το συμπαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις