Moderators stormrain Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 https://m.facebook.com/athenscenter/photos/a.1619316101630251.1073741830.1618349078393620/1689121364649724/?type=1&source=48 1
*nenya* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης, άλλο graffiti άλλο tagging! Learn the difference...
LongTom Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραία δείχνετε τα ελάχιστα συμπαθητικά κομμάτια,για τα άλλα,τα πολλά άθλια που μουτζουρώνουν τον ντουνιά θα βάλουμε τίποτα; Γιατί εκείνα βλέπουμε στο 90+ % και όχι τίποτα που ακόμη με δυσκολία μπορεί να χαρακτηριστεί μέτριο... Προσωπικά θα το έλεγα βανδαλισμό εφόσον δεν γίνεται με την συναίνεση του ιδιοκτήτη. Η περιουσία μου/σου/του δεν είναι ο καμβάς του κάθε "καλλιτέχνη"/καλλιτέχνη. 6
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Btw anilikos, ποιες γέφυρες έχεις γράψει εκεί; Πευκακίων φαντάζομαι... λίγο αυτή απέναντι στον προμπονά... και; ποιες άλλες;Οφ τοπικ. Πάμε πίσω 14-15 χρόνια. Οι γέφυρες ήταν μετά τον Περισσό και Πευκάκια χονδρικά στη Νέα Ιωνία και γενικά όπου βρίσκαμε κομμάτι που να μας βόλευε. Μιας και ο άγραφος νόμος λέει πως "Δεν ζωγραφίζεις πάνω σε κομμάτι κάποιου άλλου εκτός και αν το έργο σου θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο." Η ομάδα μας αποτελούταν από έξι άτομα εγώ ήμουν στα 15-16 (ο πιο μικρός). Ειλικρινά έχω γνωρίσει και θαύμαζα παιδιά που είχαν τεράστιο ταλέντο. Σκεφτοντουσαν 24 ώρες το 24ωρο την επόμενη ιδέα. 1
aneurysm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Οφ τοπικ. Πάμε πίσω 14-15 χρόνια. Οι γέφυρες ήταν μετά τον Περισσό και Πευκάκια χονδρικά στη Νέα Ιωνία και γενικά όπου βρίσκαμε κομμάτι που να μας βόλευε. Μιας και ο άγραφος νόμος λέει πως "Δεν ζωγραφίζεις πάνω σε κομμάτι κάποιου άλλου εκτός και αν το έργο σου θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο." Η ομάδα μας αποτελούταν από έξι άτομα εγώ ήμουν στα 15-16 (ο πιο μικρός). Ειλικρινά έχω γνωρίσει και θαύμαζα παιδιά που είχαν τεράστιο ταλέντο. Σκεφτοντουσαν 24 ώρες το 24ωρο την επόμενη ιδέα. Ανήλικε, ποιο το crew σας? Εκει οι γεφυρες και ο τοιχος του νεκροταφείου στην ριζουπολη δίπλα στις γραμμές ήταν οι καλύτεροι καμβάδες με εξαιρετικά έργα... Υγ, πήρα τα κλειδιά, σ/κ ετοιμάσου να θυμηθείς την τέχνη σου! 2
LiquidTroll Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα βέβαια στην Αθήνα σοβαρό γκράφιτι δεν έχω δει , μόνο κάτι ηλίθιες ταγκιές. 2
Silverage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, μάγκες μου, ψάξατε και μου βρήκατε τις 5-10 καλές ζωγραφιές οι οποίες πρέπει να είναι και στο εξωτερικό. Οι υπόλοιπες δισεκατομμύρια μουτζούρες όμως δεν μας πειράζουν ε; Όταν απέναντι απο το σπίτι της γιαγιάς μου που είναι οι γραμμες του τρένου κάθε λίγο και λιγάκι βάφανε τους τοίχους γιατί γεμίζανε με μπούρδες του στυλ "γαμιεται ο ΠΑΟ" και αυτά τέχνη είναι; Προσωπικά 2 γρκάφιτι μόνο έχω δει που μου άρεσαν, ένα στο μετρό στην Αττικής και ένα στο Μεταξουργείο. 3
vagos456 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλουν ξύλο άγριο τα κωλόπαιδα. Καταστρέφουν τα πάντα. Μακάρι να βγει ένας νόμος και να πληρώνουν τις ζημιές που προκαλούν. Άμα δεν έχουν φυλάκιση. 3
bluesattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Απο την στιγμη που θεωρειται τεχνη ολα ειναι υποκειμενικα , οποτε μην διαμαρτυρεστε για τα μαπα γκραφιτι Εγω ειμαι υπερ της αδειας απο τον δημο και τον ιδιοκτητη , μαλιστα οσο αφορα δημοσια κτιρια , να αποφασιζει ο κοσμος με ηλεκτρονικο δημοψηφισμα αν θελει γκραφιτι η οχι.Γιατι αλλος μπορει να θελει ζωγραφισμενο το πανεπιστημιο αλλος οχι.Και αφου επιλεχθει ο χωρος να αποφασισουν οι πολιτες ποιο σχεδιο προτιμουν απο αυτα που θα παρουσιασουν οι ομαδες γκραφιτι , παλι με ηλεκτρονικο δημοψηφισμα.Ισως ειναι λιγο παραπανω ριζοσπαστικες οι αποψεις μου
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, μάγκες μου, ψάξατε και μου βρήκατε τις 5-10 καλές ζωγραφιές οι οποίες πρέπει να είναι και στο εξωτερικό. Οι υπόλοιπες δισεκατομμύρια μουτζούρες όμως δεν μας πειράζουν ε; Όταν απέναντι απο το σπίτι της γιαγιάς μου που είναι οι γραμμες του τρένου κάθε λίγο και λιγάκι βάφανε τους τοίχους γιατί γεμίζανε με μπούρδες του στυλ "γαμιεται ο ΠΑΟ" και αυτά τέχνη είναι; Προσωπικά 2 γρκάφιτι μόνο έχω δει που μου άρεσαν, ένα στο μετρό στην Αττικής και ένα στο Μεταξουργείο. Το γαμιεται ο παο κτλ δεν είναι γκραφίτι και σίγουρα δεν ειναι από γκραφίτα. Για αυτά πήγαινε βγάλε τη χολή σου στα Αθλητικά και την επόμενη φορά που θα κρίνεις κάτι φρόντισε να ξέρεις γισ τι μιλάς 6
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πέρσι είχα 200 σπρέι κι έπιασα και ζωγράφισα την ταράτσα. Χάρηκε και η μικρή που της έφτιαξα τέτοια παιδική χαρά.Το κακό είναι ότι όλοι θέλουν να κάνουν γκράφιτι οπουδήποτε αλλού ΕΚΤΟΣ από τα σπίτια τους. Μόνο εκεί υπάρχει... εμπλοκή. Να κάνουν κώλο κανένα σταθμό τρένου, χωρίς καν να ξέρουν να ζωγραφίζουν, no problem.Οι φωτογραφίες από τα κτίρια που έβαλε ο φίλος είναι όμορφες. Τα έφτιαξαν καλλιτέχνες με την συναίνεση των ιδιοκτητών. Αν και έχω ζωγραφίσει με κάθε γνωστή μέθοδο το συμπέρασμά μου ήταν πως τα σπρέι απαιτούν εξάσκηση ετών. Δεν ήταν εύκολο. Εκτός από ταλέντο γενικά η ζωγραφική είναι θέμα πρακτικής εμπειρίας. Και εξάσκηση σε δημόσιους τοίχους σαφώς και δεν πρέπει να κάνει κανείς.
kalogeros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ... Έβγαλες "βανδαλισμούς" όλα τα graffiti σε περίπτωση ΠΟΥ δεν έχουν γίνει με άδεια του ιδιοκτήτη; Μά'ιστα.... ... Φίλε groot, πολύ ωραία τα graffiti που έβαλες στο πρώτο post σου, όπως και αυτά του spect, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι οι εξαιρέσεις και όχι ο κανόνας. Και ναι, αν ζωγραφίσεις κάτι χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη, είναι βανδαλισμός. Να σου το πω αλλιώς. Και η Μόνα Λίζα έργο τέχνης είναι και μάλιστα από τα διασημότερα και σπουδαιότερα του κόσμου. Θα ήθελες να ξυπνήσεις ένα πρωί και να τη δεις ζωγραφισμένη στο αμάξι σου; Υποθέτω πως όχι. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Και ναι, αν ζωγραφίσεις κάτι χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη, είναι βανδαλισμός. Δε το όρισες καλά το ζήτημα: το να ζωγραφίσεις τον τοίχο που αστυνομεύει η βλάχα η μαμά με το τηγάνι στο χέρι είναι 100% βανδαλισμός. Και κανένας δεν τολμάει να τα βάλει με τη μαμάκα του. Το να ζωγραφίσεις κανέναν ξένο τοίχο, δεν είναι βανδαλισμός. Είναι τέχνη!
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν μπορέσω θα ανεβάσω κάτι φωτογραφίες από throw-ups που είχα κάνει στο γκαράζ μου όταν ήμουν 7. Κάποια στιγμή είχα ασχοληθεί πολύ αλλά μετά το έκοψα το άθλημα επειδή μου κόστιζε πολλά, ήθελα γύρω στα 2 spray cans για το κάθε χρώμα ανά εβδομάδα. Με το άσπρο να κυριαρχεί αφού πρώτα μια επιφάνεια την έβαφα άσπρη και μετά έκανα ότι έκανα πάνω. Μια φορά tagαρα τον τοίχο της θείας μου, και με έσκισε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα