groot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έχω ένα χώρο και θέλω να μου κάνουν γκράφιτι δηλαδή, τους κάνω και χάρη από πάνω? Γιατί πίστευα ότι όχι μόνο πρέπει να πληρώσω όλα τα υλικά, αλλά να τους πληρώσω και για τον κόπο τους. Βάλε του μία ταμπέλα: "Απαγορεύονται τα καλά graffiti. ΜΟΝΟ tag. Οι παραβάτες θα διώκονται" Θα έχεις graffiti μέσα σε ένα μήνα
Στεφανος123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 FIX,HIT,UDK,TBD,BUNS και αλλοι ,Respect!
groot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Οφ τοπικ. Πάμε πίσω 14-15 χρόνια. Οι γέφυρες ήταν μετά τον Περισσό και Πευκάκια χονδρικά στη Νέα Ιωνία και γενικά όπου βρίσκαμε κομμάτι που να μας βόλευε. Μιας και ο άγραφος νόμος λέει πως "Δεν ζωγραφίζεις πάνω σε κομμάτι κάποιου άλλου εκτός και αν το έργο σου θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο." Η ομάδα μας αποτελούταν από έξι άτομα εγώ ήμουν στα 15-16 (ο πιο μικρός). Ειλικρινά έχω γνωρίσει και θαύμαζα παιδιά που είχαν τεράστιο ταλέντο. Σκεφτοντουσαν 24 ώρες το 24ωρο την επόμενη ιδέα. Τότε λες για Τροχονόμο, κοντά σταθμό Ηρ. κτλ.. I see...! Btw.. καλές εποχές back then αλλά λίγο πιο πίσω ήταν ακόμα καλύτερα... 59, γκράβα και δεν συμμαζεύεται.... τύφλα να έχει το Texas και το Bronx. 1
Miracle Worker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πραγματικά έχω απορία, υπάρχουν πολλοί γκραφιτάδες που να μην έχουν γεμίσει τον κόσμο με tags;
slipknot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Όσες γραφικές περιοχές και σημεία έχει η Αθήνα, άλλη τόση μουντάδα έχει οπότε το graffiti δεν είναι απαραιτήτως κακό. Ίσα ίσα, μπορεί να ανανεώσει ευχάριστα έναν χώρο. Το θέμα είναι πώς το αντιμετωπίζει αυτός που το κάνει. Η επιφάνεια και γενικότερα το μέρος στο οποίο το χτυπάει είναι ακριβώς ό,τι είναι μια έκθεση για έναν μέσο ζωγράφο. Είναι για όλο τον κόσμο, να μπορεί να το δει και να το αξιολογήσει, όχι μονάχα για πόζα σε φίλους. Να απλώσει έναν μουσαμά κάτω μη λερώσει, να στοκάρει/τρίψει τον τοίχο, να περάσει ένα χέρι βαφή ως βάση και φυσικά να έχει ένα δυνατό σχέδιο, κάτι που δεν περιορίζεται μονάχα στο ταλέντο και την ικανότητα του θα έλεγα, αλλά επεκτείνεται και σε πιο πνευματικούς τομείς όσον αφορά τη θεματολογία. Είναι τέχνη, αλλά μόνο αν το προσεγγίσει ο άλλος ως τέτοια.
Adon1s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Εγω ξερω οτι οι δυστυχοι οι λος λαμπίκος εθελοντικά καθάρισαν ολα τα ταγκ και τα σαν-γκραφιτι-πραματα που ειχαν λερωσει ολη την παραλια,κουβαληθηκε οχημα με ψεκαστικο νερου,χημικα κλπ και παλι οι κωλανθρωποι τα ξαναλερωσαν.Ουτε μηνας δε περασε που το αντλιοστασιο παλι λερωθηκε.Και μιλαμε για καινουρια κατασκευη ε.Τωρα τα κακομαθημενα τα σβερκωνεις ή οχι;<br /> Αλλα προσωπικα πιστευω οτι δε φταινε αυτα.Οταν δε σεβονται δημοσια περιουσια και δεν εκτιμανε οτι αθρωποι πληρωσαν για να το φτιαξουν (δημοσιο χρημα) και αθρωποι για να το καθαρισουν με τριψιμο κ χημικα,καποια αιτια εχει. Η οποια ειναι το σπιτι τους και η παιδεια που εχουν απο τους γονεις τους.<br /> Αλλα ναι,ξεχασα--"αλητεία ρε μνια.ταγκιες,γκραφιτι,παγκακι,γάρο"<br /> </p> 1
Miracle Worker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αν περάσετε ποτέ από Πατησίων, με κλειστά τα μαγαζιά, αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζετε για πολλά χιλιόμετρα, σχεδόν χωρίς διακοπή. Κατάθλιψη. 2
agamoi-thytai Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω ενα χώρο τεράστιο, μια μάντρα 5 μέτρα ύψος και πλάτος κάπου 10-15 μέτρα δεν θυμάμαι ακριβώς. Προσφορές δεκτές.
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αδιάφορα μου φαίνονται τα περισσότερα, εκτός από κάποια που είναι όντως "έργα τέχνης" σαν αυτά που βάλατε πιο πριν. Δεν μου αρέσει που γίνονται στα κρυφά τα πιο πολλά, σε χώρους που δεν ξέρουν αν ενοχλούν ή όχι και που κάποιοι από αυτούς που τα κάνουν θεωρούν τους εαυτούς τους ας πούμε "εναλλακτικούς" και "ψαγμένους"...
censOred Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 To graffiti είναι τέχνη και αναγκαστικα εισερχεται το θέμα της υποκειμενικότητας στην συζήτηση. Από τα σωστά σχόλια που διάβασα είναι ότι πρέπει να υπάρξει διαύλος επικοινωνίας μεταξύ των γκραφιτάδων και των εκαστοτε αυτοδιοίκησεων. Στην Βαρκελώνη που επισκέφθηκα πέρυσι υπήρχαν τοίχοι σε έναν χώρο,τους οποίους και κοσμούσαν γκράφιτι καλλιτεχνών για περιορισμένο χρονικό διάστημα (1 βδομάδα -1 μήνα) και ακολούθως καθαρίζονταν ώστε να εμφανιστούν τα νέα έργα.Έξυπνη ιδέα,ευκολα υλοποιήσιμη,η οποία επιτρέπει να βγάλουν την γκαβλα τους οι ανθρωποι και να μην παραβιάσουν την ιδιωτική περιουσία τρίτων. Street art σε άλλα σημεία της πόλης ακολουθούν. 2
παπι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αν περάσετε ποτέ από Πατησίων, με κλειστά τα μαγαζιά, αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζετε για πολλά χιλιόμετρα, σχεδόν χωρίς διακοπή. Κατάθλιψη. Είσαι οφφτοπικ. Αυτό είναι ο θεός να τα κάνει tagες. Τα graffiti από την άλλη, έχουν νοημα και είναι καθαρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα