JohNickZ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, εχω παραγγειλει μια 970GTX (υλοποιηση GIGABYTE G1 GAMING). Το μηχανημα ειναι για σκληροπυρηνικο Gaming!! Πρεπει να σκεφτω τι επεξεργαστη θα βαλω, απλα εχω μια απορια. Να βαλω Intel Skylake με μητρικη (LGA 1151) με DDR4 η να μεινω στα σημερινα στανταρ?! Το λεω γιατι στο μελλον να υπαρχει κ δυνατοτητα αναβαθμισης με καλυτερο επεξεργαστη+extra RAM. Ο επεξεργαστης που κοιταω ειναι (κ με βαση το μπατζετ γιατι εχει ξεφυγει απο την Graphics): Intel i5-6600k. Ευχαριστω.
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στην θεση σου αν ειχα σκοπο στο μελλον να αναβαθμιστω σε I7 τοτε θα πηγαινα σε 1151. οι διαφορες σε επιδοσεις ειναι μικρες και αν εχεις σκοπο να κρατησεις τον i5 τοτε στην θεση σου (παλι) θα πηγαινα σε 1150. ειναι πολλα τα χρηματα για να πας σε I7 συστημα με μια καλη μητρηκη οποτε αν εχεις σκοπο ννα τα δωσεις ισως με λιγα παραπανω πας σε οτι καλυτερο υπαρχει δηλαδη 1151. 1
JohNickZ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι εχω σκοπο να το κρατησω οσο παει 5-6 χρονια κ μετα να δω καμια αναβαθμιση επειτα απο πολυ καιρο.. Υπαρχει καποια προταση για ΜΟΒΟ 1151 κ 2x4GB DDR4 γυρω στα (150+100)=250ε? Η μηπως για 1x8GB κ αλλα 8 οταν βρω εξτρα λεφτα?! Κοιταω για Asus-Z170 + 8GB+Crucial+Ballistix+Sport+DDR4-2400 = (180+65)=240ε. http://www.skroutz.gr/s/7299803/Asus-Z170-Pro-Gaming.html http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram.html?keyphrase=8GB+Crucial+Ballistix+Sport+DDR4-2400 Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2015 από JohNickZ
Millennium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τι budget έχεις; Τι άλλα parts έχεις αν έχεις; Οθόνη,τροφοδοτικό,gaming mouse/keyboard; Από παιχνίδια παίζεις κάποια είδη περισσότερο; Για αυτό υπάρχει η φόρμα για συμπλήρωση.
JohNickZ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 1300e budget με οθόνη. Δεν συμπληρωσα φορμα γιατί είχα μόνο αυτή την απορια για το CPU. Έχει ήδη μπει μόνο ή GPU που αναφέρω πάνω. Σήμερα θα γίνουν παραγγελία κ τα, Asus Z170 Gaming μητρικη, i5-6600k, Coolermaster 212 Hyper Evo ψυκτρα (ebay γιατί Ελλάδα δεν υπάρχει), Corsair CX600 Modular τροφοδορικο, Phantek Ethnoo Pro Windowed Case. Μου λείπει ένα καλό DDR4 γύρω στα 60ε, 1*8GB μιας κ σε λίγο καιρό θα βαλω άλλο ένα. Όσο για οθόνη περισσεύουν καμια 150 αλλά ακόμη δεν έχω κοιτάξει!!
Millennium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 1300e budget με οθόνη. Δεν συμπληρωσα φορμα γιατί είχα μόνο αυτή την απορια για το CPU. Έχει ήδη μπει μόνο ή GPU που αναφέρω πάνω. Σήμερα θα γίνουν παραγγελία κ τα, Asus Z170 Gaming μητρικη, i5-6600k, Coolermaster 212 Hyper Evo ψυκτρα (ebay γιατί Ελλάδα δεν υπάρχει), Corsair CX600 Modular τροφοδορικο, Phantek Ethnoo Pro Windowed Case. Μου λείπει ένα καλό DDR4 γύρω στα 60ε, 1*8GB μιας κ σε λίγο καιρό θα βαλω άλλο ένα. Όσο για οθόνη περισσεύουν καμια 150 αλλά ακόμη δεν έχω κοιτάξει!! Ούτε να τα πέταγες τα χρήματα σου με οθόνη των 150-200ε για τέτοιο σύστημα...Δηλαδή θα πας σε επεξεργαστή των 280€...κάρτα των 390€ με το Enthoo pro και τέτοιες οθόνες; Κάπου τα χεις μπερδέψει τα πράγματα.
JohNickZ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για οθόνη μπορεί να φτάσω max τα 170ε αλλά δεν πάει ποιο πάνω. Μου φαινεται δεν με καταλαβες,με ενδιαφέρει να ειναι σκυλι κ να μασαει τα frames εννοειται στα last gen games κ στα next gen για τα επομενα 6++ χρόνια. Ή οθόνη απλά θα είναι IPS κ για να βλεπω.. Εχει να προτείνει κανεις κάποια οθόνη 24" γύρω σε αυτά τα λεφτα?! Επίσης κάποιο DDR4~2400 αξιόπιστο? Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2015 από JohNickZ
kraken92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Την οθόνη δηλαδή δεν θα τη κρατήσεις κάποια χρόνια; Ακου τι σου λένε γιατί βλέπω να χτυπάς το κεφάλι σου με τέτοιο budget. Εκμεταλλεύσου το ορθά.
JohNickZ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι θα την κρατήσω όσα χρόνια πάει. Απλά δεν ανεβαίνει πιο πάνω το μπάτζετ κ προτιμώ το τέρας από την οθόνη. Μου αρκεί μια 24αρα με IPS κ ικανοποιητική εικόνα.. Εκτός κ αν χάνω κάτι μιας κ έχω να ασχοληθω καιρό με την τεχνολογία!
Millennium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τσάμπα θα χαραμιστεί το υπόλοιπο σύστημα δεν θα αποδίδει αυτά που μπορεί και θα είναι μη ισορροπημένο με τέτοιες οθόνες.
JohNickZ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς να μου διευκρινήσεις λίγο το ισορροπημένο? Θα έχω κάποιο θέμα απεικονίσης πέρα του ότι δεν θα πιάνει τα παραπανω frames που βγάζει η καρτα? Δηλαδή θα έχω πρόβλημα στην εικόνα? Δεν με ενδιαφέρει να είναι full specs αρκεί να μην έχω πρόβλημα στην εικόνα (σπασίματα ή κάτι τέτοιο)!
kougi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 To ισορροπημενο συστημα σημαινει πως για 1000€ πυργο θα πρεπει να εχεις 300-350+ ευρω για οθονη για να μπορεις να δεις και με τα ματια σου (και οχι μονο σε benchmarks πχ) αυτα που μπορει να αποδωσει πραγματικα ο υπολογιστης σου. Το πιο απλο παραδειγμα ειναι οσοι εχουν gtx 970-980-980ti και εχουν μεινει με την οθονη πενταετιας που εχει ρυθμο ανανεωσης 60hz. Δεν εκμεταλλευονται οσα μπορει να προσφερει η καρτα, με αποτελεσμα να την εχουν (χρυσο)πληρωσει και να μην βλεπουν τις πραγματικες της ικανοτητες. Τα πιο λεπτομερη θεματα (coating, response time, colors) θα στα πει καποιος πιο ειδικος.
pano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/6233495/LG-24MP57VQ.html
Millennium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 kougi γιατί να είναι ακριβότερη η κάρτα από την οθόνη στη τελική; Μπορείς να μου διευκρινήσεις λίγο το ισορροπημένο? Θα έχω κάποιο θέμα απεικονίσης πέρα του ότι δεν θα πιάνει τα παραπανω frames που βγάζει η καρτα? Δηλαδή θα έχω πρόβλημα στην εικόνα? Δεν με ενδιαφέρει να είναι full specs αρκεί να μην έχω πρόβλημα στην εικόνα (σπασίματα ή κάτι τέτοιο)! Θα χεις κατώτερη εικόνα από άποψης contrast-χρωματικής ακρίβειας αλλά και λόγω ghosting/inverse ghosting,blurring σε γρήγορες εναλλαγές, μεγαλύτερο input lag,tearing/stuttering πέραν του ρυθμού ανανέωσης.Για αυτά υπάρχουν και ανάλογες οθόνες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα