sargus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω ένα βηματομετρητή ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων για να μετράω την απόσταση που τρέχω κυρίως στη μπάλα. Έψαξα στο νετ αλλά δε βγάζω άκρη σχετικά με το ποια είναι κατάλληλα για τρέξιμο διότι τα περισσότερα λένε ότι είναι για ''walking''. Ισχύει ή όλα κάνουν για τα πάντα; Επίσης, κάνουν δουλειά αυτά τα γκατζετάκια; Κάποιος που ξέρει από αυτά να προτείνει κάτι; Φτηνό κατά προτίμηση. Ευχαριστώ.
idomeneas7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά μπορείς εσύ να μου λύσεις μια απορία που έχω? Ποτέ δεν κατάλαβα σε ποιούς απευθύνονται αυτά (πέρα από τίποτα καρακαηδόνες που μετράνε θερμίδες αλλά δεν χάνουν ποτέ κιλά). Τι νόημα έχει να ξέρεις πόσα βήματα έκανες? Κάνεις τη γυμναστική σου, σταματάς όταν κουραστείς, όλα καλά. Ειναι κάτι σαν αίσθηση επιβράβευσης, όπως βλέπεις το σκορ σου στο τέλος της πίστας ένα πράγμα?
The_Judas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα ακρίβεις όλοι αυτοί οι βηματομετρητές. Καλύτερα κάποιος smartphone με κάποια εφαρμογή που να αξιοποιεί το gps.
tony81 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ τα χιλιόμετρα που κάνω κοιτάω φάση έχει. Έχει και ιστορικό οπότε συγκρίνεις κτλ
iordanis77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ποτέ δεν κατάλαβα σε ποιούς απευθύνονται αυτά (πέρα από τίποτα καρακαηδόνες που μετράνε θερμίδες αλλά δεν χάνουν ποτέ κιλά). Τι νόημα έχει να ξέρεις πόσα βήματα έκανες? Κάνεις τη γυμναστική σου, σταματάς όταν κουραστείς, όλα καλά. Ειναι κάτι σαν αίσθηση επιβράβευσης, όπως βλέπεις το σκορ σου στο τέλος της πίστας ένα πράγμα? Εχει νοημα να ξερεις πόσο γυμναζεσαι, γιατι να ειναι στο φλου? Εγω δε μετραω βεβαια βηματα, αλλα χρονο.
sargus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα ακρίβεις όλοι αυτοί οι βηματομετρητές. Καλύτερα κάποιος smartphone με κάποια εφαρμογή που να αξιοποιεί το gps. Αυτό με την ακρίβεια το φοβάμαι και εγώ (καλά σχετική ακρίβεια θέλω) και για αυτό ρωτάω εδώ μήπως κάποιος χρησιμοποιεί κάποιο. Smartphone δε βολεύει γιατί το θέλω για το ποδόσφαιρο. Εγώ τα χιλιόμετρα που κάνω κοιτάω φάση έχει. Έχει και ιστορικό οπότε συγκρίνεις κτλ Ποιο χρησιμοποιείς; Και κάνει και για το τρέξιμο; Δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά μπορείς εσύ να μου λύσεις μια απορία που έχω? Ποτέ δεν κατάλαβα σε ποιούς απευθύνονται αυτά (πέρα από τίποτα καρακαηδόνες που μετράνε θερμίδες αλλά δεν χάνουν ποτέ κιλά). Τι νόημα έχει να ξέρεις πόσα βήματα έκανες? Κάνεις τη γυμναστική σου, σταματάς όταν κουραστείς, όλα καλά. Ειναι κάτι σαν αίσθηση επιβράβευσης, όπως βλέπεις το σκορ σου στο τέλος της πίστας ένα πράγμα? Δεν ξέρω σε ποιους απευθύνονται. Εγώ το θέλω για το ποδόσφαιρο. Για 2 λόγους. Πρώτα διότι είμαι φαν της τακτικής και θέλω να δοκιμάσω διάφορες τακτικές προσεγγίσεις στο παιχνίδι μου και να δω ποια αποδίδει καλύτερα (πότε κάνω περισσότερα χιλιόμετρα, σε τι ένταση αντέχω να βγάζω το παιχνίδι μέχρι τέλους κτλ.). Δευτερευόντως, διότι θέλω να ξεκινήσω ένα αερόβιο πρόγραμμα αντοχής και θέλω να δω σε βάθος ας πούμε εξαμήνου εαν θα έχει διαφορά στα χιλιόμετρα που κάνω στη διάρκεια του παιχνιδιού. 2
tony81 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Είπα βρε. Κινητό android έχω και με την τελευταία αναβάθμιση μου έβαλε το " google fit" Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ για χαζολογημα το κοιταγα. Το έχει το store.. 1
angmar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δε σε βολεύει το κινητό μάλλον χρειάζεσαι κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/c/1917/rologia_palmografoi.html?cat_search=true&keyphrase=gps&order_by=pricevat&order_dir=asc Οι απλοί βηματομετρητές που μετράνε με βάση τους κραδασμούς είναι εξαιρετικά ανακριβείς στο περπάτημα, πόσο μάλλον στο τρέξιμο.
sargus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δε σε βολεύει το κινητό μάλλον χρειάζεσαι κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/c/1917/rologia_palmografoi.html?cat_search=true&keyphrase=gps&order_by=pricevat&order_dir=asc Οι απλοί βηματομετρητές που μετράνε με βάση τους κραδασμούς είναι εξαιρετικά ανακριβείς στο περπάτημα, πόσο μάλλον στο τρέξιμο. Ευχαριστώ φίλε, αν και δε θέλω να δώσω τόσα λεφτά.
BlackDarkFlag Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα με έχει βολέψει πολύ το ipod nano το οποίο έχει βηματομετρητή, μετράει θερμίδες, απόσταση, χρόνο.. του βάζεις εσύ ύψος και κιλά.. έχει και επιλογή για καλιμπράρισμα. Δεν έχει φοβερή ακρίβεια, ωστόσο, δεδομένου ότι το λάθος είναι συστηματικό θα υπάρχει σε κάθε μέτρηση επομένως η διαφορά στην απόδοση μεταξύ δύο προπονήσεων θα είναι σωστή. Δηλαδή αν τρέξω 10χλμ σε 1 ώρα και 10χλμ σε 40 λεπτά τη δεύτερη φορά θα έχω καλύτερη απόδοση, μπορεί η απόσταση να είναι μικρότερη από 10χλμ αλλά η διαφορά στο χρόνο θα είναι σωστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα