Basilhs23___ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εφόσον είχα αντοχές ήμουν δυνατός χωρίς τα προβλήματα υγείας που έχω, οχι.
TechnoV Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοείται. Ντροπή είναι. Sent from my iPhone using Insomnia
logokrimenos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αλλα περισσοτερο θα ντρεποταν ο πατερας μου πιστευω 2
akpe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Έστω πως το σώμα έχει τεράστια προβλήματα λόγω των ανθρώπων που το στελεχώνουν αλλά και της εξουσίας που τους προσφέρουν. Το έχω πει στο παρελθόν ότι για εμένα το πρόβλημα δεν είναι αποκλειστικά η εξουσία, αλλά το σε ποιούς αυτή προσφέρεται. Όπως ισχύει σε κάθε επάγγελμα, αν η πλειονότητα των ανθρώπων είναι ψυχάκηδες, βολεψάκηδες, εγωϊστές ή απλά μαλάκες, τότε και η πλειονότητα των ταξιτζήδων, των αστυνομικών, των εφοριακών, των γιατρών, των συνδικαλιστών κ.λπ. θα είναι ταρίφες, μπάτσοι, ληστές, χασάπηδες και βολεψάκηδες αντίστοιχα. Κάποτε είχα σκεφτεί πως θα μπορούσα αν ήμουν στη θέση αυτή «να κάνω τη διαφορά εκ των έσω». Πράγμα όμως που όπως ανακάλυψα συζητώντας με γνωστούς μου αστυνομικούς (και αμφότεροι αστυνομικοί και όχι «μπάτσοι», ναι, υπάρχουν) είναι αδύνατο τόσο λόγω της φύσης της δουλειάς, όσο και του χαρακτήρα μου.Επίσης, έχοντας την ίδια ιδέα για τη δημοσιογραφία από την οποία πέρασα για ένα φεγγάρι, και πάντα με όσα είδα και άκουσα, αμφιβάλλω αν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι ακόμα και με τις καλύτερες προθέσεις.
Donalhioy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 φυσικα και οχι.. οπως δεν θα ντρεπομουν αν ημουν γιατρος... ασχετα αν υπαρχουν ενα σωρο καφροι απο αυτους οπως δεν θα ντρεπομουν αν ημουν δικηγορος, πολιτικος, δημοσιογραφος, ταριφας, δικαστικος, εφοριακος, τραπεζουπαλληλος, λογιστης, δημοσιος υπαλληλος, ιδιοκτητης μπαρ στην μυκονο και οποιοδηποτε αλλο επαγγελμα για το οποιο εχουν ακουστει τα χιλια μυρια... 4
hliastsek Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγα σγια ξεφευγουμε απο το στερεοτυπο Παρασκευη και troll-thread! 4
petaw-se-oneiro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Βασικά θα ντρεπόμουν λίγο μέσα μου γιατί τώρα ως απλός πολίτης μου αρέσει πολύ να παραβιάζω αρκετούς νόμους.... Πάντως θα μου άρεσε αυτή η αλληλεγγύη μεταξύ μπάτσων...Σε σταματάνει δηλαδή επειδή πήγαινες σφαίρα και γιατί έχεις στο αυτοκίνητο φιμέ τζάμια, εξάτμιση κλπ. Δείχνεις το σήμα σου και έφυγες.. Γιατί;; Γιατί μπάτσος σταμάτησε μπάτσο..
akpe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά αυτό συμβαίνει παντού. Λεπτά τα όρια της αλληλεγγύης και της διαφθοράς ε;
salonika91 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 οχι.και καποιες φορες μετανιωνω που δεν εδωσα για αστυφυλακων. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι. Και ντρέπομαι που υπάρχουν άτομα που έγιναν αστυνόμοι (μέχρι εδώ οκ) και στη συνεχεια πήγαν στα ΜΑΤ ή στην ΕΥΠ ή σε παρόμοια σώματα κάφρων και χαφιέδων.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικά θα ντρεπόμουν να μπαίνω στις κοινότητες και να κάνω τέτοιες ερωτήσεις Περισσότερο από το να ήμουν μπάτσος αστυνομικός
michael92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εάν έκανα την δουλειά μου σωστά χωρίς να καταχρώμαι την εξουσία που μου δίνεται, δεν θα είχα λόγο να ντρεπόμουν.
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ο ts μάλλον είναι ρουφιάνος από ΕΥΠ/ασφάλεια και ψάχνει να δει από τις απόψεις ποια διαδικτυακά φόρουμς είναι φιλομπατσικά και σε ποια συχνάζουν αντιεξουσιαστές και αναρχικοί. Έλα πες το ts. 2
Vapir Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά θα ντρεπόμουν λίγο μέσα μου γιατί τώρα ως απλός πολίτης μου αρέσει πολύ να παραβιάζω αρκετούς νόμους.... και στους μπάτσους επίσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις