Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάμε για χιλιάδες άνδρες κ γυναίκες στο σώμα.Στα μάτια μου φαίνονται μπάζα ολκής εκείνοι που θα γενικεύσουν την συμπεριφορά χιλιάδων ανθρώπων.Για την ιστορία κ γω έχω δουλέψει για την αστυνομία ως ψυχολόγος μικρά χρονικά διαστήματα (κάποιους μήνες στην ΕΛ.ΑΣ και ένα χρόνο στην London Metro).Δεν θα ντρεπόμουν αν ήμουν αστυνομικός θα ντρεπόμουν όμως για το πως η αστυνομία αστυνομεύει κ κάνει επιχειρήσεις πολύ συχνά.

Δημοσ.

Μιλάμε για χιλιάδες άνδρες κ γυναίκες στο σώμα.1) Στα μάτια μου φαίνονται μπάζα ολκής εκείνοι που θα γενικεύσουν την συμπεριφορά χιλιάδων ανθρώπων.2)Για την ιστορία κ γω έχω δουλέψει για την αστυνομία ως ψυχολόγος μικρά χρονικά διαστήματα (κάποιους μήνες στην ΕΛ.ΑΣ και ένα χρόνο στην London Metro).3) Δεν θα ντρεπόμουν αν ήμουν αστυνομικός θα ντρεπόμουν όμως για το πως η αστυνομία αστυνομεύει κ κάνει επιχειρήσεις πολύ συχνά.

1) ζμπούτσα μας

2) απότι φαίνεται δεν έκανες καλή δουλειά, οι ψυχοπαθείς συνεχίζουν να είναι πλειοψηφία στο σώμα

3) Δεν νομίζω οτι έχει κανείς πρόβλημα με την λέξη ή την αρχική ιδέα του αστυνομικού να αστυνομεύει και να προστατεύει τους πολίτες , τουλάχιστον όλοι οι άλλοι εκτός των κακοποιών κ κάποιων "οργισμένων νιάτων" .

Το πρόβλημα με τους μπάτσους είναι στον τρόπο λειτουργίας τους χωρίς κανόνες και όρια , την σαπίλα τους μπλεγμένοι σε κάθε λογής παρανομία και την ξεκάθαρη βλακεία τους όταν έρθει η ώρα να ασκήσουν εξουσία πάνω σε πολίτες σε σημείο που η κατάχρηση εξουσίας να είναι καθημερινό φαινόμενο και να θεωρείται κάτι το φυσιολογικό μεταξύ τους. 

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και θα ντρεπόμουν! Το θεωρώ ξεπεσμό και καλύτερα να έμενα στο δρόμο.. εκτός αν έπαιρνα μισθό 4.000 ευρώ+.

Εκτός του ότι χαλάνε οι κοινωνικές σου σχέσεις είναι γενικά βρωμοδουλειά από όλες τις απόψεις. Το συγκεκριμένο επάγγελμα δεν είναι για φυσιολογικούς ανθρώπους.

Δημοσ.

μπα σιγα να μην ντραπω για ενα επαγγελμα που στο κατω κατω της γραφης χρειαζεται  ,θα ντρεπομουν ισως να ημουν πολιτικος η μεγαλοεπιχειρηματιας και να δηλωνω οτι λεφτα δεν ενω τα εφαγα μια χαρα ...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...