YellowFlash Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας, διοτι δεν εχω ιντερνετ μου έδωσε ο θειος μου που μένει 100-150μετρα μακρια απο το σπιτι μου το κωδικό του ρουτερ του conn-x και συνδέομαι μεσω usb wi-fi και επειδη παιζω league of legends θελω σταθερο σημα και αγορασα το tp-link tl-wa5210g.Ειδα στο ιντερνετ πως να συνδεθώ στο tp-link και μπηκα μετα ακολουθησα τις οδηγιες απο αυτον εδω -> Εβαλα την IP του conn-x αντι αυτον που ειχε και συνδέθηκε κανονικα και 1-2 ωρες μετα ελεγε πως ειναι ''limited'' και δεν έμπαινε τοτες και τωρα ειμαι απο Usb wi-fi Καθε πληροφορια θα μου'ναι χρήσιμη Ευχαριστω.Οσο για την ένταση του σήματος ειναι 40-45 db
jkoukos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το να λαμβάνεις με καλό σήμα από την κεραία του TP-Link είναι απόλυτα λογικό. Πες μου τώρα πως μπορεί να γίνει το ανάποδο. Να πιάνει δηλαδή καλά το TP-Link την ασύρματη εκπομπή που κάνει η κεραία του USB αντάπτορα που χρησιμοποιείς και μάλιστα μέσα από το σπίτι; Πρέπει να βρεις ένα σημείο που να έχει όσο το δυνατόν λιγότερα εμπόδια. Καλό επίσης είναι να ορίσεις μια σταθερή διεύθυνση στην ασύρματη κάρτα που χρησιμοποιείς.
YellowFlash Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Σταθερη διευθυνση στην ασυρματη καρτα;; δεν καταλαβα ειμαι λιγο ασχετος sry
jkoukos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Έστω ότι το modem/router του θείου σου έχει διεύθυνση 192.168.1.1 και το TP-Link 192.168.1.254. Βάλε χειροκίνητα μια σταθερή διεύθυνση στο WiFi USB αντάπτορα που έχεις, 192.168.1.200 με μάσκα 255.255.255.0 και διεύθυνση Gateway και DNS αυτή του modem (192.168.1.1).
YellowFlash Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου το αλλαξα απο 192.168.1.254 σε 192.168.1.200 και μπαινω κανονικαεχω ακομα μια ερωτηση το ιντερνετ θα ειναι σταθερο? και εαν το συνδεσω με το playstation 4 θα μπορω να μπαινω και απο εκει;;;
jkoukos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 To TP-Link δουλεύει ως Access Point και πάνω του συνδέονται ασύρματα, όσες συσκευές γνωρίζουν τους κωδικούς και μπορούν να κάνουν ζεύξη. Το αν είναι σταθερή η σύνδεση εξαρτάται κυρίως από την συσκευή που θέλει να συνδεθεί, την απόσταση που έχει, τα φυσικά εμπόδια και τυχόν θόρυβο από άλλα γειτονικά δίκτυα.
YellowFlash Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δν εχει ουτε ενα μικρο εμποδιο ειμαι στον 4ο οροφο απο κατω ειναι ενα η αυλη του σχολειου και απεναντι η αλλη πολυκατοικια που μένει μπορω να τον δω και απο το παραθυρο .Εως τωρα ειναι μια χαρα για 40-45dbm δν πιστευω να εχει κανενα προβλημα σωστα;
jkoukos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Για λήψη από εσωτερικό ασύρματο usb αντάπτορα, μια χαρά είναι το σήμα που πιάνεις.
YellowFlash Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 τις 2 πρωτες μερες ηταν μια χαρα ενω τωρα... μια μπαίνει μια οχι ωρες ωρες λεει πως εχει συνδεθεί αλλα δν μπαινει στο ιντερνετ browser να εχεις 40-50db και να μην ειναι σταθερο... μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα