Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 αυτη ειναι η ταφοπλακα αν εργαστεις 8 ωρες καθαρες οπως εργαζεται 15 ωρες ενας φιλος μου στο μπαλουξ, θα μπορεσεις οχι μονο να ζησεις απο αυτο το επαγγελμα αλλα να ζησεις και καλα - φακτ Αφού μπορεί να ζήσει και καλά από το καθαρό 8ωρο, τότε θα μπορεί ο εργοδότης να του εγγυηθεί στη χειρότερη βασικό μισθό (ή τα 3/4 αυτού για να καλύψει πάγια μεταφορικά έξοδα/ασφάλιση/κτλ). Τα υπόλοιπα τα βγάζει από τα ποσοστά Μορφωμένος είμαι, ατύχησες
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 μορφωμενος εισαι, εβλεπες πολυ κων/νου & ελενης ομως Η το εχεις ή δε το εχεις αυτο το επαγγελμα φυσικα γνωστοι που εχω με ταττου, μιλανε σαν καταβοθρες και το πιο κυριλε υφασμα που εχει ακουμπηθει πανω τους ειναι ενα λινο σε γαμο ΜΑΛΛΟΝ δεν θα δειχναν εμπιστευσιμοι για να φτασουν να εχουν πελατολογιο απο που και ως που ξερει την κραση του αλλου μια εθνικη; και απο που και ως που μπορει να ξεκινησει να πληρωνει καποιον ο οποιος δεν εχει κανει παραγωγη; να σκεφτεσαι πριν μιλας σπουδαγμενε. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αντι να σου δινει να πουλας μπροκολα και μανηταρια, σου δινει τη δυνατοτηα να εμπορευεσαι υπηρεσιες και τα ονοματα των πελατων που θα κανει μπαινουν βασει συμβασης στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ ονομα εισαι ε.ε. απλα εισαι ελληνας και αυτο σε χαλαει γιατι εχουμε μαθει να δουλευουμε κατω απο αλλους που απλα πηραν την αποφαση
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας τότε γιατί να δουλέψεις 8ωρο;Γιατί να μην δουλέψεις όσο εσύ θέλεις;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 δε το τηρει το 70% των ασφαλιστων στην ελλαδα και αν καποιοι το κανει ενα ποσοστο του 70% το κανει για αυτοκινητα τα οποια ειναι απλα κερασακι για το επαγγελμα ιρις πολλα δε καταλαβαινεις εσυ μη το κανεις θεμα
Silverage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ευτυχώς τα ξέρεις εσύ και μας τα εξηγείς.
Iris_89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 δε το τηρει το 70% των ασφαλιστων στην ελλαδα και αν καποιοι το κανει ενα ποσοστο του 70% το κανει για αυτοκινητα τα οποια ειναι απλα κερασακι για το επαγγελμα ιρις πολλα δε καταλαβαινεις εσυ μη το κανεις θεμα Με κάνεις να γελάω, thanks mate!
Ε.Κ. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 καλημερα σε ολους..εγω ειμαι νεα στο επαγγελμα του ασφαλιστικου συμβουλου..εχω ήδη μια δουλεια και ξεκινησα με τις ασφαλειες εδω και ενα μηνα (σαν δευτερη εργασια) ,σκοπος μου ειναι να ανεβασω τις ασφαλειες και να φυγω απο την εταιρεια που δουλευω το πρωι. Και ο λογος που ξεκινησα με τις ασφαλειες ειναι ενας..βαρεθηκα να ανεχομαι τα παντα. προτιμω να δουλευω για μενα και να μην εχω κανενα αφεντικο πανω απο το κεφαλι μου!! οσο για το αν θα τα καταφερω... οποιος επιμενει κερδιζει στο τελος!!! υπομονη θελει και επιμονη!!! και αυτο ισχυει σε ολα τα ελευθερα επαγγελματα. αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι εάν γνωριζει καποιος να μου πει , ποιοι μεθοδοι marketing εχουν αποτελεσμα (φυλλαδια, διαφημιστικά e-mail Κτλ) με βάσει την δικη σας εμπειρια..
AMSTERIS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 οι ασφαλιστές είναι πωλητές.Το επάγγελμα των πωλητών δύσκολα να πεθάνει, αλλά θεωρείτε εξαιρετικά δύσκολο.Πρέπει φοβερά χαρισματικό άτομο για να ζήσεις από τέτοιο επάγγελμα σήμερα.Μιλάμε για επαγγέλματα που θέλουν στοιχεία και χαρακτηριστικά που δεν σπουδάζονται.Ας μην πλησιάσει κανείς για να ζήσει εαν ανήκει σε μεσαία ή συνηθισμένα iq... αυτή είναι η άποψη που σχημάτισα από 2 κολητους που τους ζω καθημερινά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα