smoke0man2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά .πολλοί φίλοι μου έχουν δουλειές και θέλουν να ανοίξουν σιτε έτσι ώστε να επεκτείνουν της δουλειές τους.για αγορές εκτός Αθήνας..Τι μπορεί να γίνει;όσο πιο οικονομικά γίνεται;
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Οπότε δεν μιλάς για ενα απλό σιτε αλλά για ενα eshop, ετσι δεν ειναι?
Neg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Οπότε δεν μιλάς για ενα απλό σιτε αλλά για ενα eshop, ετσι δεν ειναι? Namecheap.com (Domain Name) Hostgator.com (Web Hosting) Μέσα στο Gator Cpanel έχει CMS Installer και στην κατηγορία ecommerce (Eshop) έχει πολλά, εγκατέστησε ένα και μετά ρύθμισε το στα μέτρα σου.
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Οπότε δεν μιλάς για ενα απλό σιτε αλλά για ενα eshop, ετσι δεν ειναι? Δεν χρειάζεται απαραίτητα eshop, διαφήμιση προϊόντων και ένα τηλέφωνο/email ακόμα και για παραγγελίες. Ανάλογα και το τι "δουλειές" έχουν βέβαια.
Neg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται απαραίτητα eshop, διαφήμιση προϊόντων και ένα τηλέφωνο/email ακόμα και για παραγγελίες. Ανάλογα και το τι "δουλειές" έχουν βέβαια. Πιο πρακτικό είναι όμως να παίρνεις τις παραγγελίες και τις πληρωμές απευθείας χωρίς να χρειάζεσαι τις τυπικές παλιές διαδικασίες με τα τηλέφωνα και τα mail. Αφού υπάρχει η τεχνολογία γιατί να μην την εκμεταλευτούμε; Αν τώρα θέλει απλό πληροφοριακό Site τότε με ένα Wordpress και ένα Template για κατάστημα κάνει την δουλειά του.
smoke0man2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται απαραίτητα eshop, διαφήμιση προϊόντων και ένα τηλέφωνο/email ακόμα και για παραγγελίες. Ανάλογα και το τι "δουλειές" έχουν βέβαια. αυτο μου ακούγεται πιο απλό. Γι αυτούς.μπορείς να μου πεις παραπάνω λεπτομέρειες;
Neg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο μου ακούγεται πιο απλό. Γι αυτούς.μπορείς να μου πεις παραπάνω λεπτομέρειες; Μπές namecheap.com αγόρασε το όνομα απο εδώ για ένα χρόνο ή και παραπάνω αναλόγως πόσο θές. Μετά μπες Hostgator.com θα επιλέξεις το Baby Plan για ένα χρόνο θα βάλεις το κουπόνι RMN30 για 50% έκπτωση και αφού το πληρώσεις θα σου έρθει mail με τον κωδικό κτλπ, θα πάρεις τα 2 DNS που θα σου δώσει και θα ανοίξεις στο Namecheap το Control Panel και θα δώσεις τα DNS για να συνδέσεις το όνομα στο Hostgator. Μετά θα μπείς στο Hostgator και θα πας στο Script Installer και εκεί θα εγκαταστήσεις Wordpress, στο Wordpress έχει δικό του εύκολο Control Panel που μπορείς να τον αλλάξεις στα ελληνικά, εκεί μπορείς να διαμορφώσεις το σαιτ το design κτλπ.
smoke0man2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μπές namecheap.com αγόρασε το όνομα απο εδώ για ένα χρόνο ή και παραπάνω αναλόγως πόσο θές. Μετά μπες Hostgator.com θα επιλέξεις το Baby Plan για ένα χρόνο θα βάλεις το κουπόνι RMN30 για 50% έκπτωση και αφού το πληρώσεις θα σου έρθει mail με τον κωδικό κτλπ, θα πάρεις τα 2 DNS που θα σου δώσει και θα ανοίξεις στο Namecheap το Control Panel και θα δώσεις τα DNS για να συνδέσεις το όνομα στο Hostgator. Μετά θα μπείς στο Hostgator και θα πας στο Script Installer και εκεί θα εγκαταστήσεις Wordpress, στο Wordpress έχει δικό του εύκολο Control Panel που μπορείς να τον αλλάξεις στα ελληνικά, εκεί μπορείς να διαμορφώσεις το σαιτ το design κτλπ.επειδή δεν σκαμπανΜπές namecheap.com αγόρασε το όνομα απο εδώ για ένα χρόνο ή και παραπάνω αναλόγως πόσο θές. Μετά μπες Hostgator.com θα επιλέξεις το Baby Plan για ένα χρόνο θα βάλεις το κουπόνι RMN30 για 50% έκπτωση και αφού το πληρώσεις θα σου έρθει mail με τον κωδικό κτλπ, θα πάρεις τα 2 DNS που θα σου δώσει και θα ανοίξεις στο Namecheap το Control Panel και θα δώσεις τα DNS για να συνδέσεις το όνομα στο Hostgator. Μετά θα μπείς στο Hostgator και θα πας στο Script Installer και εκεί θα εγκαταστήσεις Wordpress, στο Wordpress έχει δικό του εύκολο Control Panel που μπορείς να τον αλλάξεις στα ελληνικά, εκεί μπορείς να διαμορφώσεις το σαιτ το design κτλπ.επειδή δεν σκαμπανευαζω πολλά αυτά υπάρχει περίπτωση να μου τα πεις να τα κάνω όλα;αριθμημενα;περίπου πόσα λεφτά θα βγει;
Neg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 επειδή δεν σκαμπαν επειδή δεν σκαμπανευαζω πολλά αυτά υπάρχει περίπτωση να μου τα πεις να τα κάνω όλα;αριθμημενα;περίπου πόσα λεφτά θα βγει; Κανένα πρόβλημα θα σου κάνω μία Tutorial με φωτογραφίες και βελάκια το τι ακριβώς να κάνεις, όσο για την τιμή, τι όνομα θές; .gr ή .com?
smoke0man2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Κανένα πρόβλημα θα σου κάνω μία Tutorial με φωτογραφίες και βελάκια το τι ακριβώς να κάνεις, όσο για την τιμή, τι όνομα θές; .gr ή .com?πιο φθηνά δεν είναι τα .gr? Τι διαφορά έχει από το.com?παρακαλώ στείλε μου πμ να τα πούμε από εκεί
aposporis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Προτείνω για όνομα και hosting να κοιτάξεις στην ελληνική αγορά. Παρόμοιες τιμές και ελληνική εξυπηρέτηση. Το hostgator από ότι ακούω έχρει ρίξει τη ποιότητά του από τότε που εξαγοράστηκε. Αν το φτιάξεις μόνος οκει, αλλιώς κοίτα εταιρία που να το κάνει όλα μαζί πακέτο. Εδώ συζητάνε για εταιρείες hosting.
johnkal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Hosting στην Ελλάδα με παρόμοιες τιμές του εξωτερικού δεν παίζει! Θα ήταν παρόμοιες αν είχαν τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά μαζί με την τιμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα