Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Βρήκα ενα Μαγαζι στο ίντερνετ το οποιο είναι www.portacomp.com

Το συγκεκριμένο μαγαζι δινει s6 edge στην τιμη των 450 ευρώ καινούριο σφραγισμένο. Αν αγοράσεις 2 συσκευές Τότε δίνουν αλλη μια δωρεάν. Το site ειναι αγγλικό και ζητανε πληρωμη με western union. Τσεκαρα το site με την βοηθεια ενός αλλου (www.scamadviser.com) και μου βγάζει 99% έμπιστο. Σας παρακαλώ πειτε μου να προχωρήσω σε αγορά η θα χασω τα λεφτά μου; Μήπως εχει αγοράσει κάποιος απο εκει;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Βρήκα ενα Μαγαζι στο ίντερνετ το οποιο είναι www.protacomp.com

Το συγκεκριμένο μαγαζι δινει s6 edge στην τιμη των 450 ευρώ καινούριο σφραγισμένο. Αν αγοράσεις 2 συσκευές Τότε δίνουν αλλη μια δωρεάν. Το site ειναι αγγλικό και ζητανε πληρωμη με western union. Τσεκαρα το site με την βοηθεια ενός αλλου (www.scamadviser.com) και μου βγάζει 99% έμπιστο. Σας παρακαλώ πειτε μου να προχωρήσω σε αγορά η θα χασω τα λεφτά μου; Μήπως εχει αγοράσει κάποιος απο εκει;

έμενα άπατη μου φαίνεται όχι μόνο για τα δώρα αλλά και το ότι ζητά western union εκτός αυτού έμενα δεν μου το ανοίγει καν και γενικά μην κάνεις αγορές από site που δεν δέχονται paypal τουλάχιστον είσαι κάπως ασφαλισμένος 

• Like 1
Δημοσ.

Μακρια. Φατα σε σουβλακια καλυτερα, σε καθε περιπτωση δεν θα εχεις το S6 που ονειρευεσαι αλλα εαν ακουσεις την προταση μου τουλαχιστον θα εισαι χορτατος.

• Like 3
Δημοσ.

Λεει με paypal δέχονται για Αγορές απο 3000 και πανω

http://portacomp.com

Να το λινκ.

Λετε κατι δεν παει καλα ε;

εγώ δεν θα το τολμούσα είναι 150€ η διαφορά αλλά μπορεί να τα χάσεις οπότε η θα περιμένεις να πέσει η τιμή στην Ελλάδα η βρες το μεταχειρισμενο σε καλή κατάσταση 

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια σας. Βρήκα και αλλο μαγαζι με ιδια τιμη παλι απο Αγγλία και λεει με 3 συσκευές εχεις -10%

Οσο για τα μεταχειρισμένα παλι ακριβά ειναι. Υπαρχουν στην χρυσή ευκαιρία 3-4 s6 edge στα 320 με 350. Πραγματικά οι άνθρωποι ειναι ψεύτες και γελοίοι

Δημοσ.

Λεει με paypal δέχονται για Αγορές απο 3000 και πανω http://portacomp.com

Να το λινκ.

Λετε κατι δεν παει καλα ε;

Αυτο φανταζομαι θα το εβαλαν με το σκεπτικο οτι και καλα παρεχουν αγορα με paypal απο την μια αλλα και ποιος θα παρει 3000€ πραγματα απο την αλλη.

Εγω οταν διαβαζω τροπους πληρωμης και βλεπω και τις λεξεις western union, απλα παταω το Χ να κλεισει η καρτελα στον chrome.

Δημοσ.

φιλε μου χωρις καμια παρεξηγηση μαθε να ξεχωριζεις απατεωνιες απο πραγματικα καταστηματα κανονες χρυσοι να μην κλαις τα λεφτα σου

ποτε δεν αγοραζουμε κατι με western union,moneygram κλπ

ποτε δεν αγοραζουμε κατι ιδιαιτερα iphone /s6 κλπ χωρις να ελεγξουμε με εφαρμογες αν ειναι κλωνος

ποτε δεν κανουμε συναλλαγες εδω στο φορουμ με ατομα με 0 αξιολογησεις εκτος και εαν ειναι κοντα στη περιοχη μας για να ελεγξουμε.

ποτε δεν κανουμε αγορες online με πιστωτικη μας που εχει πολλα χρηματα εκτος απο αυτα που χρειαζονται.

παντα ρωταμε στις πρωτες δικτυακες μας αγορες αλλα ατομα που το κατεχουν

και εν τελει αν δεν ακουσουμε κανενα απο τους ποιο πανω κανονες ποτε δεν λεμε οτι μας εκλεψαν.....

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός όσων ειπα τα παιδιά οτι τα παραπάνω μαγαζιά ειναι απατεωνιές απλα να σου θυμίσω οτι δεν μπορείς να αγοράσεις απο έξω λόγω των capital controls

Δημοσ.

Ξερω για τα capital controls και μεχρι τις 28 θα αγοράζουμε κανονικα (ετσι διάβασα)

Ψωνιζω χρονια με paypal απο ηλεκρονικα μαγαζια χωρις κανενα προβλημα. Ήρθε η στιγμή που ειχα απορια και την εβαλα εδω για να με βοηθησει όποιος ξέρει.

Ευχαριστώ ολα τα παιδιά:)

Δημοσ.

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.. Τι ειναι πιτσες τα κινητα; Στις 2 αλλη μια δωρο;;

Ελεεινη απατεωνια

• Like 2
Δημοσ.

απορώ με το iq μερικών... θα μου πεις έχω τόσους γνωστούς που πήραν iPhone με 100€ στον κηφισο ή που την πατησαν με αγορές s6 edge με 600€ με ψεύτικο screenshot κατάθεσης χρημάτων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...