katiatt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδια... Ειναι 20 χρόνων και θελω να σπουδάσω δημοσιογραφία... Ειμαι απο γιαννενα και εδω έχουμε μονο τα ΙΕΚ δέλτα ομως με λιγο ψάξιμο που έκανα στο σάιτ τους είδα οτι ειναι λιγο ανοργάνωτοι... Κι ετσι σκέφτηκα να παω στο εργαστηρι ελεύθερων σπουδών του αντ1... Θελω να μου πείτε τη γνώμη σας... Ποιο απο τα δυο ειναι καλύτερο; Ποιο απο τα δυο θα με βοηθήσει για να βρω μια δουλεια στο μέλλον; Ποιο απο τα δυο εχει καλύτερη φήμη στην πιάτσα; Αν κάποιος ειχε μια παρόμοια εμπειρία, ακομα καλύτερα...
CtrlFreak Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Στήθος μέση γοφοί. m/f? ΕΔΙΤ: Το μαλλί τι χρώμα είναι? Θα σε πείραζε αν το έκανες ξανθό?
katiatt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω έκανα σοβαρά μια ερώτηση για να μην χαραμισω τα λεφτά μου κι οχι για να παίρνω τέτοιου είδους απαντήσεις...
chrisxkar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 δε κανει πλακα δυστηχως/ευτυχως το επαγγελμα αφορα εμφανιση και οπως ξερουμε στον χωρο τις τηλεορασης ή θα εισαι "οπτασια" ή θα κοιμηθεις με τον μισο σταθμο για να πιασεις δουλεια. Η μονη εξαιρεση ειναι να εχεις σοι στο χωρο για να σε προωθησει
CtrlFreak Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Κοίτα μη χαραμίσεις τα λεφτά σου αλλά και γω σου απάντησα πολύ σοβαρά. Προφανώς για να βγεις στην τηλεόραση ή να κάνεις ραδιόφωνο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις απλά ένα όμορφο πρόσωπο. Χωρίς αυτό δεν πας πουθενά. Και να 'σαι λίγο πεταχτούλα.
chrisxkar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εκτος και αν εισαι αφελης να πιστεψεις οτι ολοι αυτοι που ειναι στην τηλεοραση αυτην την στιγμη βγηκαν στο γυαλι με το "σπαθι" τους. Σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις ατομων που "ετυχε" να αναδειχθουν αλλα εμεις παιρνουμε τον κανονα ο οποιος ειναι αυτος απο πανω
katiatt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραία συμφωνω με ολα αυτα που λέτε... Ξέρω τι γίνεται στον συγκεκριμένο χώρο... Κανω ήδη εκπομπή στο ραδιόφωνο ομως και το προβλημα μου ειναι σε ποια απο τις δυο σχολές να παω... Ετσι για να υπάρχει κι ενα χαρτί... Βέβαια όσοι ειναι δημοσιογράφοι έχουν σπουδάσει κάτι τελείως άσχετο αλλα εγω θελω να σπουδάσω αυτο που θελω κι οχι άσχετα πραγματα...
WorldOfGlass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραία συμφωνω με ολα αυτα που λέτε... Ξέρω τι γίνεται στον συγκεκριμένο χώρο... Κανω ήδη εκπομπή στο ραδιόφωνο ομως και το προβλημα μου ειναι σε ποια απο τις δυο σχολές να παω... Ετσι για να υπάρχει κι ενα χαρτί... Βέβαια όσοι ειναι δημοσιογράφοι έχουν σπουδάσει κάτι τελείως άσχετο αλλα εγω θελω να σπουδάσω αυτο που θελω κι οχι άσχετα πραγματα...Το πτυχιο του ιεκ ειναι ανωτερο απο το εργαστηρι του ant1. Βεβαια αν θες να δούλεψεις μετα στον ant1 λογικα θα σε προτιμησουν ανεχεις το δικο τους χαρτι. Αποψη μου ειναι αν ειναι πραγματικα το ονειρο σου βα γινεις δημοσιογραφος να ξαναδωσεις πανελληνιες η να πας σε καποιο κολεγιο για να χεις στο βιογραφικο σου ενα κανονικο πτυχιο. 1
katiatt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Πανελλήνιες δεν εδωςα ποτε γιατι ρώτησα κάποιους γνωστούς μου δημοσιογράφους και μου είπαν οτι στο πανεπιστήμιο δημοσιογραφίας δεν κανεις σημαντικές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν στο μέλλον, όπως σε ενα ΙΕΚ, κι ετσι απέρριψα το πανεπιστήμιο και σκέφτηκα τα ΙΕΚ... Τωρα ειμαι αναμεσα σε σχολή αντ1 και ΙΕΚ δέλτα... Για τη σχολή αντ1 πρεπει να παω Αθήνα, για τα ΙΕΚ δέλτα μένω γιαννενα γιατι εχει κι εδω... Σιγουρα στον αντ1 ειναι καλύτερα, πιο οργανωμένα αλλα δεν ειναι το θέμα οργάνωσης, ειναι το θέμα να με βοηθήσουν και μετα να βρω μια δουλεια και να με στηρίξουν... Εχω μιλησει και με τις δυο σχολές και έχουν και οι δυο γραφείο σταδιοδρομίας που υποτίθεται απο εκει σου βρίσκουν δουλεια... Εδω στα γιαννενα στα ΙΕΚ δέλτα έχουν 8 παιδια στο τμήμα δημοσιογραφίας και στον Αντ1 150... Αν σκεφτείς λογικά λες οτι ειναι πιο εύκολο να βρει μια σχολή δουλεια σε 8 παιδια απ οτι σε 150 αλλα απο την αλλη η σχολή Αντ1 ειδικεύεται στην δημοσιογραφία, ενω τα ΙΕΚ δέλτα έχουν κι άλλα άσχετα τμήματα... Ολα παίζουν το ρόλο τους... Μεχρι την δευτερα πρεπει να αποφασίσω και ειμαι με το μαχαίρι στο λαιμό... Ειναι και μια μεγαλη απόφαση να μετακομίσω Αθήνα, αλλα ενταξει θα κοιτάξω που ειναι καλύτερα...
idomeneas7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 'Εχεις δει σε όλα τα κανάλια που βάζουν κάτι παιδιά να κάνουν χαζά ρεπορτάζ για κανά μήνα και μετά δεν τα ξαναβλέπεις? Αυτό σου παρέχει το "γραφείο σταδιοδρομίας". 3
katiatt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω... Δεν ξέρω... Ειμαι σε απόγνωση... Σε μια απο τις δυο θα παω (σχολή αντ1 ή ΙΕΚ δέλτα) αλλα δεν ξέρω σε ποια και μεχρι τη δευτερα πρεπει να αποφασίσω...
totem_lost Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Παντώς εγώ νομίζω οτι οι μόνοι δημοσιογράφοι που θα υπάρχουν σε μερικά χρόνια θα είναι όσοι γράφουν άρθρα online. Αλήθεια πως τα πας με το γράψιμο; 1
katiatt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτή τη στιγμή εκπομπή κανω σε ραδιόφωνο... Ειχα ομως μια εμπειρία 6 μηνών και σε σάιτ που έγραφα... Καλα τα παω... Και συμφωνω οτι το Ίντερνετ θα ειναι το 1ο μέσο σε λίγα χρονια... Ομως δεν πιστεύω οτι η τηλεόραση και το ραδιόφωνο θα "τελειώσουν"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα