Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβαίνω ότι τα κομμωτήρια είναι οι ναοί της κάθε κυράτσας. Κατανοώ ότι οι επιχειρηματίες που τα έχουν το αναγνωρίζουν αυτό και παρέχουν στις κυράτσες αυτό που θέλουν ώστε να έχουν έσοδα. Αλλά έχω βαρεθεί να παίζουν σκυλάδικα, οι τηλεοράσεις να δείχνουν πασαρέλα, οι κομμώτριες να είναι βαμμένες και ντυμένες λες και πάνε γονίδη, το ντεκορ καρακιτσαριό, να ακούς συζητήσεις όλο για ζώδια και κουτσομπολια και γενικά όλη αυτή η παρακμή και το ύφος πρωινάδικου που βγάζουν όλα όσα έχω πάει.

Από την άλλη, δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω σε τίποτα δήθεν περιοχές τύπου Κηφισιά και να πληρωνω 70 ευρώ το κούρεμα από καραψωνισμένους που το έχουν δει Βινταλ Σασούν και να παιζει φουλ σνομπαρία και κομπλεξ.

'Εχει κανείς να  προτείνει τίποτα? Κατά προτίμηση Δυτικά ή κοντά στην Αττική οδό και με εύκολο πάρκινγκ (έστω και επί πληρωμή).

• Like 1
Δημοσ.

Γυναίκα είναι βρε, για γυναικείο κούρεμα/βαφή κλπ λέει.

Κούκλα μου καλή τύχη σου εύχομαι :P είναι σαν να ψάχνεις μονόκερο.

Εμένα όταν μου αρχίζουν την πάρλα για ζωδιομαλακιούλες πάντως βγάζω το κινητό και αρχίζω να παίζω ή να μιλάω στο viber και τις συνδέω όλες με Κάιρο. Το πιάνουν και πάνε στην διπλανή που έχει περισσότερη όρεξη για μπλαμπλά.

Τώρα το τί δείχνει στην tv δεν νομίζω ότι σε νοιάζει και πολύ [ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ακούγεται ο ήχος], το πολύ πολύ για να περάσει η ώρα σου μπαίνεις internet απ'το κινητό και διαβάζεις/βλέπεις εκεί ό,τι γουστάρεις.

• Like 2
Δημοσ.

Εισα το idomeneas7 και σκάλωσα.

Απλά τα γυναικια κομμωτήρια είναι και γι αυτά τα πράγματα.

Μέχρι και ο Ζοχαν έκανε ιδιαιτέρα για gossip.

Δημοσ.

Η τηλεόραση συμπληρώνει την ατμόσφαιρα της φτήνιας για αυτό το ανέφερα. Μου κάνει εντύπωση να μην υπάρχει κομμωτήριο για φυσιολογικούς ανθρώπους, αρνούμαι να πιστέψω ότι είναι όλα αυτη η ντεκαντάνς.

Δημοσ.

Δεν εχω τρελη εμπειρια απο κομμωτηρια γιατι σε συγγενεις πηγαινα/νω.

Σε beaute salon που πηγα πριν κανα μηνα, δε μου επιασαν τη παρλα με κατινιες αλλά οταν εφυγα απο εκει ειχα πολυ πονοκεφαλο. Πηγα στην ωρα μου, περιμενα κανενα τεταρτο-20λεπτο για μου κανουν νυχια, μετα απο μιση ωρα αντε ξανα περιμενε άλλο ενα 20λεπτο για βγαλσιμο φρυδιων. Συνολο 2 ωρες εκατσα για απλο μανικιουρ και φρυδια!!! :shock:

Δε το ξανακανω, που να με πληρωνουν.

Δημοσ.

Πάντως εγώ πήγαινα στην κυρία Μαίρη της γειτονιάς που δεν πάταγε κανείς. Ακούγαμε τη μουσικούλα μας πίναμε τον καφέ μας με το πάσο μας και έκανε και γαμώ το μαλλί. Και μόνο 15 eu το κούρεμα. Κοίταξε τα συνοικιακά λιγότερο δήθεν, καλύτερη δουλειά.

• Like 3
Δημοσ.

σε γυναικειο κομμωτηριο και να μη σου πιασουν το μπλα-μπλα? καλη τυχη..

εδω για ανδρικο πας και σε ζαλιζουν, λες και εχεις ορεξη να ακουσεις. ιδια φαση με τους ταριφες

μονο αν σε κουρεψει ρομποτ η το παιξεις κουφη θα κανεις δουλεια. η να κουρευτεις στη κορεα/κινα (στο λεω εκ πειρας)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με ενοχλεί το μπλα μπλα από  μόνο του, τα θέματα με ενοχλούν που ειναι αποκλειστικά: ζώδια, κουτσομπολιά "διάσημων", μπουζούκια κλπ. Βασικά με ενοχλεί όλο το περιβάλλον που είναι κατινίστικο.

Τοξο, σκυλάδικα και κανένα χαζοπόπ στην καλύτερη.

Δημοσ.

Εδώ δεν έχουμε τέτοια θέματα.Πάω σε ένα Ασιατικό στη γωνία κ μου κάνουν κ μασαζάκι στο κεφάλι,σβέρκο όλα τα λεφτά.Βγαίνω λες κ μου έχουν κάνει μασάζ σε όλο το σώμα,τόσο που ξεχνάω το κούρεμα.

Σε γυναικείο κομμωτήριο Ελλάδα έχω πατήσει μια φορά που περίμενα την μάνα μου κ είναι φρικαλέα εμπειρία που ακόμα με συνοδεύει.

Δημοσ.

Γιατι δεν ξεκινας εσύ ένα θέμα συζήτησης που σε ενδιαφέρει;

Και αναλογως κατευθυνεις την συζήτηση..

Οσο για το περιβαλλον,πρεπει να καταφερεις να απομονωθείς απο αυτό και να αποκοπεις πλήρως απο την κατινίστικη περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Δημοσ.

Γιατι δεν ξεκινας εσύ ένα θέμα συζήτησης που σε ενδιαφέρει;

Και αναλογως κατευθυνεις την συζήτηση..

Οσο για το περιβαλλον,πρεπει να καταφερεις να απομονωθείς απο αυτό και να αποκοπεις πλήρως απο την κατινίστικη περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Αυτό κάνω, αλλά παραμένει δυσάρεστη εμπειρία. Εξω που έχει τύχει να κουρευτώ είναι όπως λέει ο Τόξο, σου κάνουν το μασάζ, την περιποίηση, το περιβάλλον είναι όμορφο και χαλαρωτικό, σου μιλάνε σχετικά με τα μαλλιά σου με συμβουλές κλπ. Πας και νιώθεις καλά, όχι και τόσο για το κούρεμα όπως είπε αλλά για την χαλάρωση/αναζωογόνηση.

Εδώ πας και παρακαλάς να σε κουρέψει γρήγορα να σηκωθείς να φύγεις. Γιατί να είναι έτσι?

Σπίτι δεν φωνάζω κοπέλα γιατί δεν θέλω να καθαρίζω τις τρίχες και γενικά δεν μου αρέσει να βάζω σπίτι κόσμο που δεν ξέρω καλά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...