evabb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 κανε την τουριστρια και καλα μιλαω σπατα ελληνικα (κοψε αντιδρασεις και πες και τι εγινε μετα) 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Σε αυτο που κουρευομαι εγω παντως (πανε και γυναικες) δεν εχει τετοια, ειναι πολυ καλο απο αποψη περιβαλλοντος. Ειναι βεβαια στον Περισσο. Οι πηγες μου πάντως λενε πως ανοιξε ενα καλο στη Μαγουλα που λογικα θα σε βολεύει.
idomeneas7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 κανε την τουριστρια και καλα μιλαω σπατα ελληνικα (κοψε αντιδρασεις και πες και τι εγινε μετα) Το έχω κάνει σε τουριστικό εστιατόριο αυτό να δω αν θα με κλέψουν αλλά τελικά μας κάρφωσε ο αδερφός ενός φίλου μου που είχαμε πάρει μαζί Δεν το ξαναπήραμε πότε μαζί το βλαμμένο. Σε κομμωτήριο δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά πρέπει να φύγω εκτός πόλης και να πάω στα κουτουρού. Εδώ με ξέρουν επειδή είμαι πληθωρική προσωπικότης. Σε αυτο που κουρευομαι εγω παντως (πανε και γυναικες) δεν εχει τετοια, ειναι πολυ καλο απο αποψη περιβαλλοντος. Ειναι βεβαια στον Περισσο. Οι πηγες μου πάντως λενε πως ανοιξε ενα καλο στη Μαγουλα που λογικα θα σε βολεύει. Μαγούλα ποιο? Δεν ξέρω τίποτις από εκεί, αλλά όντως είναι κοντά. 1
Iris_89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Σε αυτό που πηγαίνω, ειδικά όταν είναι για βαφή που ξέρω οτι θα κάτσω 2ωρο, παίρνω βιβλίο μαζί μου. Με έχουν μάθει και δεν με ενοχλούν 2
bluesattack Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Σε αυτο που κουρευομαι εγω παντως (πανε και γυναικες) δεν εχει τετοια, ειναι πολυ καλο απο αποψη περιβαλλοντος. Μια απο τα ιδια.Βεβαια για να το σιγουρεψω ,γιατι ετσι και αλλιως η αναμονη με σκοτωνει, κλεινω/ει ραντεβου ωστε να ειμαι παντα τελευταιος ,αντε πρωτος 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μαγούλα ποιο? Δεν ξέρω τίποτις από εκεί, αλλά όντως είναι κοντά. Καπου στη Λεωνιδα Σταμου ειναι, θα μαθω πληροφοριες εξτρα αυριο και θα σου πω τι λεει
palawiaris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 κανε την τουριστρια και καλα μιλαω σπατα ελληνικα (κοψε αντιδρασεις και πες και τι εγινε μετα) Διπλό λογαριασμό.
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 εδω για ανδρικο πας και σε ζαλιζουν, λες και εχεις ορεξη να ακουσεις. ιδια φαση με τους ταριφες Σπανιότατα θα μου ανοίξουν διάλογο στο κουρείο που πηγαίνω. Οπου να ναι θα αγοράσω μια κουρευτική μηχανή για να κουρεύομαι οπότε θα σταματήσω να πηγαίνω εντελώς. 1
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν το βρίσκω και τόσο τραγικό πάντως! Σε ένα φίλο πηγαίνω, πίνουμε κι ένα καφέ και λέμε και καμιά κουβέντα σαν άνθρωποι...Το πολύ μισή ώρα υπόθεση είναι έτσι κι αλλιώς (εντάξει για τις γυναίκες είναι αλλιώς, αν έκλεινα κι εγώ 8ώρο στο κομμωτήριο μπορεί να μην ήθελα να μου πολυμιλάνε! ) Να συμπληρώσω ότι τώρα που είμαι σε άλλο μέρος και αναγκαστικά πηγαίνω σε άγνωστα κομμωτήρια δεν νιώθω το ίδιο άνετα...
stedes Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Καταλαβαίνω ότι τα κομμωτήρια είναι οι ναοί της κάθε κυράτσας. Κατανοώ ότι οι επιχειρηματίες που τα έχουν το αναγνωρίζουν αυτό και παρέχουν στις κυράτσες αυτό που θέλουν ώστε να έχουν έσοδα. Αλλά έχω βαρεθεί να παίζουν σκυλάδικα, οι τηλεοράσεις να δείχνουν πασαρέλα, οι κομμώτριες να είναι βαμμένες και ντυμένες λες και πάνε γονίδη, το ντεκορ καρακιτσαριό, να ακούς συζητήσεις όλο για ζώδια και κουτσομπολια και γενικά όλη αυτή η παρακμή και το ύφος πρωινάδικου που βγάζουν όλα όσα έχω πάει. Από την άλλη, δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω σε τίποτα δήθεν περιοχές τύπου Κηφισιά και να πληρωνω 70 ευρώ το κούρεμα από καραψωνισμένους που το έχουν δει Βινταλ Σασούν και να παιζει φουλ σνομπαρία και κομπλεξ. 'Εχει κανείς να προτείνει τίποτα? Κατά προτίμηση Δυτικά ή κοντά στην Αττική οδό και με εύκολο πάρκινγκ (έστω και επί πληρωμή). Καλημέρα προτείνω studio mina άγιο δημήτριο Καλλιθέας 1 οδος θα μείνεις απόλυτα ικανοποημενη
kathytherion Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Καταλαβαίνω ότι τα κομμωτήρια είναι οι ναοί της κάθε κυράτσας. Κατανοώ ότι οι επιχειρηματίες που τα έχουν το αναγνωρίζουν αυτό και παρέχουν στις κυράτσες αυτό που θέλουν ώστε να έχουν έσοδα. Αλλά έχω βαρεθεί να παίζουν σκυλάδικα, οι τηλεοράσεις να δείχνουν πασαρέλα, οι κομμώτριες να είναι βαμμένες και ντυμένες λες και πάνε γονίδη, το ντεκορ καρακιτσαριό, να ακούς συζητήσεις όλο για ζώδια και κουτσομπολια και γενικά όλη αυτή η παρακμή και το ύφος πρωινάδικου που βγάζουν όλα όσα έχω πάει. Από την άλλη, δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω σε τίποτα δήθεν περιοχές τύπου Κηφισιά και να πληρωνω 70 ευρώ το κούρεμα από καραψωνισμένους που το έχουν δει Βινταλ Σασούν και να παιζει φουλ σνομπαρία και κομπλεξ. 'Εχει κανείς να προτείνει τίποτα? Κατά προτίμηση Δυτικά ή κοντά στην Αττική οδό και με εύκολο πάρκινγκ (έστω και επί πληρωμή). Αμα βρεις, πες και σ εμας... Εδώ δεν έχουμε τέτοια θέματα.Πάω σε ένα Ασιατικό στη γωνία κ μου κάνουν κ μασαζάκι στο κεφάλι,σβέρκο όλα τα λεφτά.Βγαίνω λες κ μου έχουν κάνει μασάζ σε όλο το σώμα,τόσο που ξεχνάω το κούρεμα. Σε γυναικείο κομμωτήριο Ελλάδα έχω πατήσει μια φορά που περίμενα την μάνα μου κ είναι φρικαλέα εμπειρία που ακόμα με συνοδεύει. Πωωω ζηλεψα τωρα. Πρεπει να το εφαρμοσουν κ εδω αυτο με το μασαζ!
idomeneas7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 'Εχουμε εδώ ένα που σου κάνει λούσιμο με μασάζ σε μια ξαπλωτή καρέκλα φάση οδοντίατρος. Το κάνει σε ένα σκοτεινό δωματιάκι με λεντάκια στο ταβάνι που αλλάζουν χρώμα, βάζει και καμιά μουσική και είναι ωραία. 'Εχω να το κάνω χρόνια βέβαια γιατι θυμαμαι ηταν πολύ πιασοκωλέ, δεν ξέρω καν αν υπάρχει ακόμα. Σου πέφτει μακριά όπως και να ναι. 1
Adon1s Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Κουρεμα με happy ending μενει να ανοιξει καποιος.<br /> Ακους εκει μασαζ και κουρεμα<br />
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα