Προς το περιεχόμενο

CPU FX-6300 ή G3258 με GPU R9 280X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο gta v με την vtx 3d 290 975/1250 και στοκ 8320 με το auto oc της asrock που έπαιζε στα 3.7 (ναι ξέρω θα ακούσω κράξιμο, αλλά δεν ήξερα πως να το κλείσω τότε στις αρχές και είχα ξεχάσει να κλείσω και τα c6/apm) χωρίς να κλείσω βέβαια apm και c6 με τα πάντα τέρμα ,όταν λέμε όλα τέρμα όλα και το aa στο μαξ, έβγαζε 40-35 fps, βούταγε όμως και 25-20 fps. Ένοχος για τις βούτες τα c6 και apm 1000%, με afterburner η κάρτα δούλευε 90% in game και στο benchmark του παιχνιδιού, αλλά δεν δούλευε 99% γιατί αυτά τα παλιοstates έκαναν ζημιά στις επιδόσεις και σίγουρα και αυτή η auto oc βλακεία της asrock έβαζε το χεράκι της.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο καθενας χρησιμοποιει οτι μπορει για να παιξει καλυτερα, δεν ειναι κακο αυτο. Το Process hacker ειναι ενα τρομερο προγραμμα αν ξερεις να το χειριζεσαι.

Εχει παιξει κανενας GTA V νε 290 η 280χ να μου πει ποσα fps βγαζει, ειτε με fx ειτε με ι5/ι7? Εγω που το ξαναετρεξα λιγο χθες εβγαζα περιπου 50-130 με drops στα 45. Στα 4.5ghz ολα αυτα. Ο επεξεργαστης την κοβει την καρτα σε αυτο το παιχνιδι στα 4.5, χωρις να σημαινει οτι εχω προβλημα, μιας και τα fps ειναι παραπανω απο ιδανικα. απλα αναρωτιεμαι τι fps μπορει να βγαλει η 280χ η η 290.

50-130 καρε?Ωρε πολυ σταθερο framerate εχεις.Εγω με 8320 στα 4.0Ghz(αν θυμαμαι καλα),και την 290 στοκ(1000/1300) ολα ultra,μονο το AA x4 (παλι αν θυμαμαι καλα) εβγαζε απο 50 μεχρι 60 frames,ισως λιγο παραπανω.Οταν επεφτε φουλ συνωστισμος και οδηγουσα επεφτε στα 45.Η καρτα μονιμα στο 100%,καποιες στιγμες την ειδα στο 97%.Ολα ανοιχτα στον επεξεργαστη,c&q,states,apm,μονο το turbo core εχω κλειστο.
Δημοσ.

50-130 καρε?Ωρε πολυ σταθερο framerate εχεις.Εγω με 8320 στα 4.0Ghz(αν θυμαμαι καλα),και την 290 στοκ(1000/1300) ολα ultra,μονο το AA x4 (παλι αν θυμαμαι καλα) εβγαζε απο 50 μεχρι 60 frames,ισως λιγο παραπανω.Οταν επεφτε φουλ συνωστισμος και οδηγουσα επεφτε στα 45.Η καρτα μονιμα στο 100%,καποιες στιγμες την ειδα στο 97%.Ολα ανοιχτα στον επεξεργαστη,c&q,states,apm,μονο το turbo core εχω κλειστο.

Βγάλε το AA Και ξαναδοκίμασε.

Γι αυτό βλέπεις την κάρτα 97% κολλημένη

Το ΑΑ τρέχει GPU only και δεν χρειάζεται CPU.

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω μιας και δεν το παιζω το παιχνιδι,απο περιεργεια το εβαλα να δω πως τρεχει.Γιατι να το βγαλω ομως απο την στιγμη που η καρτα το σηκωνει.Βγαζουν το AA οσοι εχουν καρτες που δεν μπορουν να το τρεξουν μιας και απ οτι φανταζομαι οπτικα δεν πρεπει να προσφερει και τιποτα σε συγκριση με τους πορους που τραβαει.Τεσπα,θα το δοκιμασω.Στο unity αν θυμαμαι καλα που επαιζα με AA,μικρη διαφορα ειχε χ4 και off.

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω μιας και δεν το παιζω το παιχνιδι,απο περιεργεια το εβαλα να δω πως τρεχει.Γιατι να το βγαλω ομως απο την στιγμη που η καρτα το σηκωνει.Βγαζουν το AA οσοι εχουν καρτες που δεν μπορουν να το τρεξουν μιας και απ οτι φανταζομαι οπτικα δεν πρεπει να προσφερει και τιποτα σε συγκριση με τους πορους που τραβαει.Τεσπα,θα το δοκιμασω.Στο unity αν θυμαμαι καλα που επαιζα με AA,μικρη διαφορα ειχε χ4 και off.

κανονικά θα έπρεπε να τερματίζει η κάρτα χωρίς AA,εφόσον ΔΕΝ τερματίζει(χωρίς φίλτρα κλπ που τρέχουν στην κάρτα) ο επεξεργαστής την κρατάει πίσω.

στο unity το FXAA αν θυμάμαι καλά ηταν πολύ καλύτερο του MSAA μιας και το δεύτερο πρόσθετε θολούρα ενω το πρώτο οχι(ηταν κάποια τροποποιημένη εκδοση του FXAA,το θυμάμαι χαρακτηριστικά-έχει συζητηθεί αλλωστε και στο αντίστοιχο θέμα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...