Gkostas2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, επειδή με καλέσαν εφορευτική επιτροπή και επειδή δεν έχω σκοπό να δουλέψω τζάμπα για να κάνει την πλάκα του ο κάθε Τσίπρας, Μεϊμαράκης κλπ κλπ ξέρετε τι παίζει αν δεν πάω και πως μπορώ να το αποφύγω; Δεν έχω υπογράψει τπτ (απλά πέταξαν ένα χαρτί κάτω απο την πόρτα του πατρικού μου). σκέφτομαι να πω ότι λείπω στο εξωτερικό. Πιάνει; 1
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το κλασσικό αγαπημένο μας θέμα. Πες τους οτι βρίσκεσαι στο Βερολίνο στην διαπραγματευτική επιτροπή για τα νέα μέτρα του μνημονίου 3. Αν πέσει τηλέφωνο από δικαστικό (ορισμένοι πέρνουν σπίτι) πες στους γονείς σου να πούνε οτι γίνονται αισιόδοξες διαπραγματεύσεις για να αυξηθούν οι μισθοί αστυνομικών και δικαστικών. Νομίζω μετά δεν θα ενοχληθείς ξανά. Για να γελάσουμε και λίγο, δεν τα γράφω για να σε ειρωνευτώ μην παρεξειγηθείς. 5
Gkostas2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το κλασσικό αγαπημένο μας θέμα. Πες τους οτι βρίσκεσαι στο Βερολίνο στην διαπραγματευτική επιτροπή για τα νέα μέτρα του μνημονίου 3. Αν πέσει τηλέφωνο από δικαστικό (ορισμένοι πέρνουν σπίτι) πες στους γονείς σου να πούνε οτι γίνονται αισιόδοξες διαπραγματεύσεις για να αυξηθούν οι μισθοί αστυνομικών και δικαστικών. Νομίζω μετά δεν θα ενοχληθείς ξανά. Για να γελάσουμε και λίγο, δεν τα γράφω για να σε ειρωνευτώ μην παρεξειγηθείς. Πραγματικά, αυτό έχω σκοπό να πω. Οτι είμαι εξωτερικό. Είναι ξεφτύλα με τόσους δημ. υπαλλήλους να ζητάνε να πάμε τζάμπα μια ολόκληρη μέρα. Στην δουλειά μου τους καλώ εγώ να μου δουλέψουν τζάμπα κυριακάτικα; 6
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι ένα πρόβλημα αυτό, έπρεπε να πήγαιναν και οι ΔΥ. 2
Bspus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Οι ΔΥ απαγορευεται να πανε! Δεν ξερω με ποια λογικη αλλα ισχυει. Κατα τ'αλλα συμφωνω απολυτα. Απο ενα 20ρικο να δινανε σε 3-4 ατομα με τοσους ανεργους θα επρεπε να τηρηθει σειρα προτεραιοτητας 100 ευρω ειναι μονο η αμοιβη του γραμματεα
Invader Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Και βέβαια να μην πας.Απλά θα κρατήσει τους πρώτους που θα πάνε να ψηφίσουν.Εσύ πιές ένα καφέ στην υγειά του μαλάκα.Ωχ αδερφέ εμείς θα σώσουμε τον κόσμο....; 3
ParhsG Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μακαρι να με καλέσουν κάποτε....Btw όλο τους ίδιους βλέπω κάθε φορα που ψηφίζω. Φετος θα ψηφίσω στο νησί που είναι η μονάδα μου..
Adon1s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Και εμενα καλεσαν ως αναπληρωματικό αλλα εχω εξεταστικη :/ θα παω πρωι αν ειναι και θα δω αν μπορω να κανονισω να παω για λιγες ωρες εγω και λιγες ο "κανονικός", ή αν παει κανας δικος μου αντι για εμενα.Στη τελική θα πάρω τα βιβλία μου μαζί να διαβαζω οταν δεν μπαινει κοσμος.</p>
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μην πας δεν τρεχει τιποτα, αλλα μην πας και να ψηφίσεις γιατι ενδέχεται να ψηφίζεις στο ιδιο εκλογικό κέντρο που σε εχουν και αντιπρόσωπο.
idomeneas7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εμένα με ενδιαφέρει να μάθω τι γίνεται αμα δεν πας. Μπορείς να ισχυριστείς ένα σωρό πράγματα για να μην πας, αλλά σε ψάχνουν με κάποιον τρόπο? Σε κυνηγάνε? Και αυτή η εκλογική αποζημίωση στο taxis τι είναι? Νόμιζα είναι η αμοιβή...
idomeneas26 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Στο χέρι του δικαστικού ειναι αν δεν υπάρχει κανένα μέλος να καλέσει την αστυνομία να σε φέρει. Ακραία περίπτωση αλλά έχει συμβεί. Λογικά αυτή ή εκλογική διαδικασία θα είναι πιο εύκολη για τις εφορευτικες λόγω του ότι δεν έχει σταυροδοσιες. Καλά αμοιβή μην περιμένεις εννοείται ,αυτή είναι μόνο για τον δικαστικό και τον γραμματεα. 2
Gkostas2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικά θα πω ότι είμαι εξωτερικό... ας έρθουν να με ψάξουν... πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν με πουν παρτάκια κλπ... Έκανα 12 μήνες φαντάρος και οι 9 στα σύνορα ΤΖΑΜΠΑ και τώρα θέλουν να τους χαρίσω και ακόμα μια μέρα απο την ζωή μου και πάλι τζάμπα; Πραγματικά είναι πολύ μεγάλη ξεφτύλα αυτη, ειδικά όταν ο δικαστικός θα πάρει 1.000€. Τελικά απο το φορουμ δεν βλέπω να πηγαίνει κάποιος άλλος ε; μόνο εγώ ήμουν ο γκαντέμης φέτος ΥΓ το μόνο που με τρομάζει με τους εκλογολάγνους πολιτικούς που έχουμε μπλέξει είναι μην γίνει και 2ος γύρος.
duende Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ετσι οπως παμε θα γινει και αυτο sticky μαζι με το θεμα του στρατου 7
Gkostas2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ετσι οπως παμε θα γινει και αυτο sticky μαζι με το θεμα του στρατου Μα καθε 6 μήνες εκλογές... εσσο μου θυμιζει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις