Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι και θα τον πιστέψουν...

ποτέ δεν ξέρεις.. τόσα τούβλα έχουν βγει από τα σχολεία και κυκλοφορούν ελεύθερα. Απλά να ξέρει ότι θα τον ψάξει το τοπικό Α.Τ., θα πάνε σπίτι του. Ανάλογα τι κέφια έχει το Α.Τ. ή θα τον πάνε προβλεπόμενα ή θα το αφήσουν να περάσει έτσι..

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας μου δίναν και μένα 400€ για 2 μέρες και καθόμουν... αλλά το τζάμπα πέθανε. Πληρώνω φόρους, μου κάνουν κρατήσεις, πήγα φαντάρος... ε τι άλλο θέλει αυτή η χώρα να κάνω γι' αυτή, όταν εγώ δεν έχω τα στοιχειώδη σε πολλούς τομείς της κοινωνικής πολιτικής. Επίσης, είναι γελοίο κάθε τρεις και λίγο να χάνουμε μια Κυριακή απο την ζωή μας, γιατί ο κάθε πολιτικός κάνει εκλογές γιατί πιστεύει ότι εκείνη η περίοδος τον βολεύει.

Ας πάρουν τα κομματόσκυλά τους εφορευτική, ας πάνε οι ίδιοι... δεν με νοιάζει καν... τζάμπα εργασία και μάλιστα καταναγκαστική και κυριακή είναι παράνομη!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Απλά να ξέρει ότι θα τον ψάξει το τοπικό Α.Τ., θα πάνε σπίτι του. Ανάλογα τι κέφια έχει το Α.Τ. ή θα τον πάνε προβλεπόμενα ή θα το αφήσουν να περάσει έτσι..

μόνο αν δώσει την εντολή ο δικαστικός αντιπρόσωπος, όχι και τόσο συνηθισμένο...

• Like 1
Δημοσ.

ποτέ δεν ξέρεις.. τόσα τούβλα έχουν βγει από τα σχολεία και κυκλοφορούν ελεύθερα. Απλά να ξέρει ότι θα τον ψάξει το τοπικό Α.Τ., θα πάνε σπίτι του. Ανάλογα τι κέφια έχει το Α.Τ. ή θα τον πάνε προβλεπόμενα ή θα το αφήσουν να περάσει έτσι..

Και έρχονται στα σπίτια και δεν ανοίγει κανένας ή ανοίγει κάποιος και τους λέει ότι πήγα εξωτερικό για να βρω δουλειά όπως κάνουν τόσοι και τόσοι... τι θα κάνουν;

• Super Moderators
Δημοσ.

Ας πάρουν τα κομματόσκυλά τους εφορευτική, ας πάνε οι ίδιοι... δεν με νοιάζει καν... τζάμπα εργασία και μάλιστα καταναγκαστική και κυριακή είναι παράνομη!

ο μεγαλύτερος κίνδυνος με την εφορευτική είναι ότι αν σε επιλέξουν και πας, αυξάνονται οι πιθανότητες να σε ξανακαλέσουν "τυχαία" στις επόμενες εκλογές :P

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε και πες τους ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις ή να γράφεις και φύγε... 

Θα του πουν δε πειράζει, απλά θα δίνεις σε όποιον μπαίνει ένα απ' όλα τα ψηφοδέλτια...θα μετακινείς το βιβλίο που καλύπτει τη σχισμή της κάλπης κλπ.... Υπάρχουν δουλειές και για τους αμόρφωτους.

• Like 1
Δημοσ.

ο μεγαλύτερος κίνδυνος με την εφορευτική είναι ότι αν σε επιλέξουν και πας, αυξάνονται οι πιθανότητες να σε ξανακαλέσουν "τυχαία" στις επόμενες εκλογές :P

Εδώ φοβάμαι μην κάτσει 2ος γύρος και ξανακάνω τον... γύρο του κόσμου τυχαία εκείνες τις μέρες! :P

Δημοσ.

Έκανα 12 μήνες φαντάρος και οι 9 στα σύνορα ΤΖΑΜΠΑ και τώρα θέλουν να τους χαρίσω και ακόμα μια μέρα απο την ζωή μου και πάλι τζάμπα;

Αυτα τωρα τα λες σαν επιχειρημα να δικαιολογηθεις που θα χωσεις καποιον αλλο που ω ναι και αυτος εκανε φανταρος!

Δημοσ.

Αυτα τωρα τα λες σαν επιχειρημα να δικαιολογηθεις που θα χωσεις καποιον αλλο που ω ναι και αυτος εκανε φανταρος!

Μου έδωσες ιδέα... Να καλούν μόνο γυναίκες ως εφορευτική επιτροπή και όσους πήραν τρελόχαρτο καθώς αυτοί δεν έχουν υπηρετήσει ούτε μία μέρα την πατρίδα σε αντίθεση με τους άρρενες που έκαναν φανταριλίκι... :-D

• Like 5
Δημοσ.

ναι και θα τον πιστέψουν...

Μην το λες. Ξάδερφος υπηρετούσε στον στρατό, του έρχεται ξαφνικά ένας και του λέει μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις το όνομά μου στο χαρτί, του λέει πάρε το στυλό και γράφτο, του απαντάει δεν ξέρω να γράφω. Το άτομο αυτό ήταν ένας βοσκός και έμενε Λειβαδιά. Συμπερασματικά, αν μένεις σε αστικό κέντρο δύσκολα να σε πιστέψουν, σε ορισμένα μέρη της επαρχίας είναι πιθανό το φαινόμενο, βέβαια εκεί υπάρχει το θέμα οτι σε ξέρουν οπότε δεν σε παίρνει να κάνεις τέτοια μπινιά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπως ειπώθηκε μπορούν να σε κρατήσουν για δουλειές που ούτε αυτά χρειάζονται...

Δημοσ.

Και βέβαια να μην πας.Απλά θα κρατήσει τους πρώτους που θα πάνε να ψηφίσουν.

Συμβαινει οντως αυτο;; Ειναι κριμα να πηγαινεις πρωι πρωι που δεν εχει ουρες και να σε κρατανε..

Δημοσ.

Τελικά η καλύτερη λύση είναι να είσαι ετεροδημότης. Κάτι ξέρω που δεν μεταφέρω τα εκλογικά δικαιώματα...

Γιατί να μην έχουμε e-voting (ηλεκτρονική ψηφοφορία), να καταργηθούν αυτά τα καραγκιοζιλίκια και οι χαμένες εργατοώρες; 400άρια (όσο ένα PS4) σε τόσο δύσκολες εποχές μου ακούγονται απαράδεκτα... άλλοι δουλεύουν 1 μήνα για να βγάλουν αυτά τα λεφτά.

Κανονικά η τρόικα θα έπρεπε να απαιτήσει e-voting, μπας και γλυτώσουμε μερικά εκατομμύρια € για κάθε φορά που γίνονται εκλογές.

Να φτιάξουν μια εφαρμογή για smartphones (τέρμα η δικαιολογία της παραλίας) ή/και site με ειδικό κλειδάριθμο (αυτόν του taxisnet) και για τα γερόντια να στήσουν κιόσκια με touch screen (μια χαρά έμαθαν τα ATM ελέω capital controls, μην ακούσω κιχ).

Κάτι Λετονίες και Λιθουανίες έχουν χρόνια τώρα (προ κρίσης) e-voting και ήταν/είναι πιο φτωχοί από εμάς... θέμα χρημάτων είναι ή θέμα θέλησης/κουλτούρας;

Μετά ας κάνουν εκλογές και κάθε 3μηνο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όχι αυτό το χάλι όμως!

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

κάποιοι έχουν εθιστεί να γλύφουν το φάκελο, δεν γίνεται τώρα να τους το στερήσουμε με το e-voting...

• Like 4
Δημοσ.

Συμβαινει οντως αυτο;; Ειναι κριμα να πηγαινεις πρωι πρωι που δεν εχει ουρες και να σε κρατανε..

σαφως και ΔΕΝ γινεται αυτο το πραγμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...