GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης έχω οικογένεια και ή Κυριακή είναι ιερή γιατί είναι ή μοναδική μέρα που θα καθησω να χαρώ το 4 ετων παιδι μου...δεν θα την χαλασω για αυτους...επίσης να δούλεψή τζάμπα 16+ ώρες και την αλλη μέρα να μην δικαίου με άδεια απο την ιδιωτική εργασία μου είναι απαραδεχτο....όχι για το αφεντικό αλλά για αυτους που βγάζουν τους νόμους...που πήγαν στις διαπραγματεύσεις 18 ώρες και μας. Ζαλισαν τα κανάλια οτι κουραδτηξαν....ας ξεπερνά 7.000€ τον μήνα και ας δουλειά 24 ώρες μια μέρα την 4 εστία....... 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλαμε για one fucking day. 3η για φέτος, μέχρι στιγμής... 1
Getta Robo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάντως στο μακρινό 1998 αν θυμάμαι καλά σε δημοτικές 2 Κυριακές δεν μας έφεραν ουτε νερό...όταν ζήτησα το μέση.Έρι να πάω να φάω σπίτι μου που ηταν απέναντι απο το σχολείο μου ειπαν απαγορεύεται και έφαγα στο ποδι σουβλάκια...οταν μπήκε μια τυπισσα με μια σακούλα κρύα σάντουιτς και είπαμε θα φάμε μας είπε αυτά είναι μονο για τους δικαστικούς όχι για εσάς Έχω ακούσει απο φίλο μου που είχε πάει στις εκλογές του Γενάρη, το απίστευτο να παραγγέλνουν οι δικαστικοί επ. και τους άλλους να τους αφήνουν νηστικούς και να τρέχουν στα κυλικεία να φάνε κανά σάντουιτς ή να τους δίνουν ότι περίσσεψε τα κομματόσκυλα... Η μανα μου πηγε τρεις φορες τα τελευταια χρονια. Μονο την πρωτη φορα υπηρχε κανονικη ποσοτητα φαγητου και νερου διαθεσιμη για ολους. Την επομενη ειχαν ισα ισα κολατσιο και νερο. Την τελευταια φορα δεν ειχαν καν αρκετα νερα και ελαχιστοι ειχανε να φανε κατι. Κατα τα αλλα, να κανουμε το φιλοτιμο χρεος καθηκον μας, αφου ειμαστε χαζοι αρκετα για να δεχτουμε να πληρωνοντε αδρα οι υπολοιποι εκτος απο τους "εθελοντες για το καλο των εκλογων". Ευχαριστω, δεν θα παρω.
AntiCambeR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αν εργάζεσαι σε υποχρεώνουν και πάλι να πας?
Gkostas2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αν εργάζεσαι σε υποχρεώνουν και πάλι να πας? Αν εργάζεσαι εκείνη την ημέρα, πας χαρτί απο εργοδότη και δεν πας. Τώρα αν εργάζεσαι την προηγούμενη ή την επόμενη δεν τους νοιάζει... άλλωστε είναι ιερή μας υποχρέωση να κατεβάζουμε το κεφάλι στις παράλογες απαιτήσεις τους.
ca6mio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 κάποιοι έχουν εθιστεί να γλύφουν το φάκελο, δεν γίνεται τώρα να τους το στερήσουμε με το e-voting... Άλλος ένας που γλύφει την αυτοκολλητη ταινία;
AntiCambeR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ρώτησα για να ξέρω σε περίπτωση που με καλέσουν επειδή δουλεύω όλα τα ΣΚ. Σίγουρα ο εργοδότης μου και οι συναδελφοι δεν θα χαίρονταν γιατί δεν υπάρχει αντικαταστάτης οπότε πιθανότατα να έτρωγαν οι άλλοι χώσιμο κάνοντας 12ωρα.Και φυσικά θα έχανα το ημερομίσθιο.
bedazzled Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω ακούσει απο φίλο μου που είχε πάει στις εκλογές του Γενάρη, το απίστευτο να παραγγέλνουν οι δικαστικοί επ. και τους άλλους να τους αφήνουν νηστικούς και να τρέχουν στα κυλικεία να φάνε κανά σάντουιτς ή να τους δίνουν ότι περίσσεψε τα κομματόσκυλα... Μα οι δικαστικοί είναι ανώτερη ράτσα φίλος! Ίσα και όμοια είναι με την πλέμπα; E-voting για να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.- 3
Gkostas2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μα οι δικαστικοί είναι ανώτερη ράτσα φίλος! Ίσα και όμοια είναι με την πλέμπα; E-voting για να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.- Οι μόνοι που δεν είχα μειώσεις μέσα στην κρίση. Παίρνουν και το ύφος το περισπούδαστο, σου πετάν και τίποτα 5-6 νομολογίες αν τους πεις κάτι και άντε να βρεις άκρη 1
bedazzled Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Οι μόνοι που δεν είχα μειώσεις μέσα στην κρίση. Παίρνουν και το ύφος το περισπούδαστο, σου πετάν και τίποτα 5-6 νομολογίες αν τους πεις κάτι και άντε να βρεις άκρη Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει. Αφού έχουν εξουσία οι άνθρωποι, λογικό είναι να την κάνουν abuse υπέρ τους... Για τους άλλους ποιός χέστηκε; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης έχω οικογένεια και ή Κυριακή είναι ιερή γιατί είναι ή μοναδική μέρα που θα καθησω να χαρώ το 4 ετων παιδι μου...δεν θα την χαλασω για αυτους...επίσης να δούλεψή τζάμπα 16+ ώρες και την αλλη μέρα να μην δικαίου με άδεια απο την ιδιωτική εργασία μου είναι απαραδεχτο....όχι για το αφεντικό αλλά για αυτους που βγάζουν τους νόμους...που πήγαν στις διαπραγματεύσεις 18 ώρες και μας. Ζαλισαν τα κανάλια οτι κουραδτηξαν....ας ξεπερνά 7.000€ τον μήνα και ας δουλειά 24 ώρες μια μέρα την 4 εστία....... Καταρχάς λίγο καλύτερη ορθογραφία ρε αδερφέ, τρεις φορές έπρεπε να το διαβάσω για να κατανοήσω πλήρως. Στο θέμα μας. Η διαδικασία της ψήφου διαρκεί μέσες-άκρες ένα τέταρτο της ώρας. Άιντε λίγο παραπάνω αν στο όνομα σου έχει μεγάλη σειρά. Γιατί να το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα; (Επίσης έχω οικογένεια και ή Κυριακή είναι ιερή γιατί είναι ή μοναδική μέρα που θα καθησω να χαρώ το 4 ετων παιδι μου) Δεν αντιλέγω καθόλου στο δικαίωμα σου να έχεις την Κυριακή καθαρή, αλλά για ένα τέταρτο θα κάνουμε μπάζες τώρα; Επίσης, ο βουλευτής εκλέγεται, δεν μπαίνει μόνος του, οπότε έτσι για να ξες, ο ψηφοφόρος του δίνει το δικαίωμα να έχει 7.000+€ τον μήνα. Αν δουλεύεις 16+ ώρες τζαμπα τότε είσαι δυο φορές κορόϊδο που δεν ζητάς μισθό (πόσο μάλλον ένσημα). Το αφεντικό σου, όσο εύκολα είδε ότι δούλεψες τζάμπα, τόσο εύκολα θα σου το πει να το κάνεις ξανά. Και αν όντως είσαι ο Έλληνας που παρουσιάζεσαι, πάνε ΤΩΡΑ και κάνε τον καταγγελία. Θα τον κάνεις; Μπα. Δεν ξέρεις, και δεν θες να χάσεις την δουλειά σου. Μην ανησυχείς, το ενστερνίζομαι. Αλλά μην το παίζεις γνώστης.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μα οι δικαστικοί είναι ανώτερη ράτσα φίλος! Ίσα και όμοια είναι με την πλέμπα; E-voting για να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.- Οι μόνοι που δεν είχα μειώσεις μέσα στην κρίση. Παίρνουν και το ύφος το περισπούδαστο, σου πετάν και τίποτα 5-6 νομολογίες αν τους πεις κάτι και άντε να βρεις άκρη Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει. Αφού έχουν εξουσία οι άνθρωποι, λογικό είναι να την κάνουν abuse υπέρ τους... Για τους άλλους ποιός χέστηκε; Μήπως γνωρίζετε ότι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στις εκλογές ειναι κυρίως οι δικηγόροι και όχι οι δικαστικοί λειτουργοί; Μήπως; 1
tsourakis13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως γνωρίζετε ότι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στις εκλογές ειναι κυρίως οι δικηγόροι και όχι οι δικαστικοί λειτουργοί; Μήπως; Πραγματικά η κατάσταση είναι ότι να ναι...Στο δικό μου κέντρο είναι αντιπρόσωπος ένας "δικηγόρος" που δεν έχει τελειώσει ακόμα τη σχολή. (Φυσικά μου το είπε εμπιστευτηκά, αλλά είναι και πολύ νέος) Επίσης να πω ότι στο σχολείο που είμαι τακτικό μέλος και ψηφίζω, το κυλικείο δίνει κουπόνια 10Ε σε όλα τα μέλη(τακτικά, αναπληρωματικά,γραμματέα, δικαστικό) Δεν ξέρω αν τα χορηγεί το κράτος ή ο Δήμος αλλά από το τίποτα δεν είναι και λίγο.
dacourt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Και έρχονται στα σπίτια και δεν ανοίγει κανένας ή ανοίγει κάποιος και τους λέει ότι πήγα εξωτερικό για να βρω δουλειά όπως κάνουν τόσοι και τόσοι... τι θα κάνουν; θα ζητήσουν να τους προσκομίσεις αποδεικτικά ότι ήσουν στο εξωτερικό.. αν θέλει το Α.Τ. θα σε τρέχει. Να είσαι τυχερός ο αναπληρωματικός σου να δεχθεί να πάει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Πραγματικά η κατάσταση είναι ότι να ναι...Στο δικό μου κέντρο είναι αντιπρόσωπος ένας "δικηγόρος" που δεν έχει τελειώσει ακόμα τη σχολή. (Φυσικά μου το είπε εμπιστευτηκά, αλλά είναι και πολύ νέος) Επίσης να πω ότι στο σχολείο που είμαι τακτικό μέλος και ψηφίζω, το κυλικείο δίνει κουπόνια 10Ε σε όλα τα μέλη(τακτικά, αναπληρωματικά,γραμματέα, δικαστικό) Δεν ξέρω αν τα χορηγεί το κράτος ή ο Δήμος αλλά από το τίποτα δεν είναι και λίγο. Μη δικηγορος δεν μπορεί να διοριστεί. Συνεπώς κάποια παρανόηση έγινε - μάλλον πρόκειται για ασκούμενο δικηγόρο, ήτοι εχει τελειώσει τη Νομική αλλά όχι την πρακτική άσκηση. Όσο για τη σίτιση των εφορευτικών επιτροπών, υπεύθυνοι είναι οι Δήμοι - για παράδειγμα εκεί που έχω κάνει εκλογές τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος εχει στείλει καφεδες και τυρόπιτες, νερά και πίτσες για ΟΛΟΥΣ. Αν ο Δήμος είναι τσιφούτης, δεν φταίει κανένας. Παλαιότερα που (άλλος) Δήμος δεν είχε προβλέψει, ήταν δικό μου χρέος, παρήγγειλα και κέρασα όλους φαγητό και καφέδες. Κι όχι μόνο εγώ, πολλοί συνάδελφοι μου έκαναν και κάνουν κάτι αντίστοιχο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις