Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ζούμε στο 2015, οι νοθείες και όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν ενώ οι ρυθμοί ζωής, δεν μας επιτρέπουν να χαρίζουμε έστω και μια μέρα απο την ζωή μας. Αυτό λοιπόν πρέπει κάποιοι να το καταλάβουν και απο το να λειτουργούν με λογικές δεκαετίας του 70, να αρχίσουν να λειτουργούν με λογικές σύγχρονου κράτους και αυτό λέει ότι τις κρατικές υποθέσεις τις αναλαμβάνουν κρατικοί λειτουργοί. Δεν ξέρω αν θα είναι ΔΥ ή πιο ειδικά οι δάσκαλοι, αλλά όπως στην εταιρεία του καθενός δεν βάζουμε με το ζόρι να μας βοηθήσει κάποιος, έτσι και εδώ δεν νοείται να πάει κάποιος να τους κάνει την δουλειά και μάλιστα με το ζόρι... Είναι τόσο απλό. Αλλά όπως δεν έχει αλλάξει τίποτα σε αυτή την χώρα, σιγά μην αλλάξει και αυτό.

• Like 2
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να πατε και στην εφορευτικη και στον στρατο για την θητεια σας οσοι θελετε αφηστε τους υπολοιπους! Ρε οοοουυστ απο εδω, ουτε δευτερολεπτο.

• Like 3
Δημοσ.

Μη δικηγορος δεν μπορεί να διοριστεί. Συνεπώς κάποια παρανόηση έγινε - μάλλον πρόκειται για ασκούμενο δικηγόρο, ήτοι εχει τελειώσει τη Νομική αλλά όχι την πρακτική άσκηση.

Όσο για τη σίτιση των εφορευτικών επιτροπών, υπεύθυνοι είναι οι Δήμοι - για παράδειγμα εκεί που έχω κάνει εκλογές τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος εχει στείλει καφεδες και τυρόπιτες, νερά και πίτσες για ΟΛΟΥΣ. Αν ο Δήμος είναι τσιφούτης, δεν φταίει κανένας.

Παλαιότερα που (άλλος) Δήμος δεν είχε προβλέψει, ήταν δικό μου χρέος, παρήγγειλα και κέρασα όλους φαγητό και καφέδες. Κι όχι μόνο εγώ, πολλοί συνάδελφοι μου έκαναν και κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Μου ειπε ότι δεν έχει πάρει ακόμα το πτυχίο του, εμπιστευτηκά βέβαια όπως ξαναείπα. Μου φάνηκε περίεργο βέβαια αλλά δεν ήθελα να κάνω περισσότερες ερωτήσεις γιατί κατάλαβα ότι παίχτηκε κάποια λαμογια....

Εσύ είσαι δικαστικός αντιπρόσωπος αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

Με χαρτι απο Κεντρο Υγειας ειμαστε καλυμενοι?Η θελει χαρτι απο Νοσοκομειο?

μην πας καθολου και τελειωσε η ιστορια ρε φιλε

Δημοσ.

μην πας καθολου και τελειωσε η ιστορια ρε φιλε

Θελω να ειμαι καλυμενος απο μια πλευρα.Αν δεν μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση μην κανεις αδικα ποστ.

Δημοσ.

Φίλε δεν πρόκειται να σου κάνουν τίποτα, μην ανησυχείς...Τα 2 άτομα (δικαστικός + γραμματέας) είναι αρκετά για αυτή τη δουλειά οπότε και κανείς να μην πάει (δύσκολο βέβαια) την κάνουν και μόνοι τους τη δουλειά. Άλλωστε τώρα που δεν βάζουμε σταυρούς, η καταμέτρηση θα είναι εύκολη.

Στην τελική άμα θες να έχεις κάποια δικαιολογία, στείλε κάποιο συγγενικό άτομο να τους πει ότι βρίσκεσαι σε άλλη πόλη για κάποια δουλειά....

• Like 1
Δημοσ.

Θελω να ειμαι καλυμενος απο μια πλευρα.Αν δεν μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση μην κανεις αδικα ποστ.

με ειχαν καλεσει 2 φορες σερι και δεν πηγα...κανεις δεν με ενοχλησε...αμα γουσταρεις να εισαι απικο 18 ωρες τι να σου πω 

Δημοσ.

Μάγκες και να σας καλέσουν μην πατε. Θα πατε να ψηφίσετε κανονικά, θα σας ενημερώσουν οτι κύριε είστε εφορευτκή. Θα το παίξεις σοκαρισμένος, θα ζητήσεις χίλια συγνώμη που δεν πήγες και θα τους πείς οτι πας να πάρεις καφεδάκι και σάντουιτς και επιστρέφεις. Ρωτάς και όλους τι θέλουν και επιμένεις να τους πάρεις κάτι για να κεράσεις επειδή έκανες μλκία. Φεύγεις και περιμένουν όλοι καφεδάκι και σάντουιτς....

• Like 9
Δημοσ.

Μάγκες και να σας καλέσουν μην πατε. Θα πατε να ψηφίσετε κανονικά, θα σας ενημερώσουν οτι κύριε είστε εφορευτκή. Θα το παίξεις σοκαρισμένος, θα ζητήσεις χίλια συγνώμη που δεν πήγες και θα τους πείς οτι πας να πάρεις καφεδάκι και σάντουιτς και επιστρέφεις. Ρωτάς και όλους τι θέλουν και επιμένεις να τους πάρεις κάτι για να κεράσεις επειδή έκανες μλκία. Φεύγεις και περιμένουν όλοι καφεδάκι και σάντουιτς....

Και αμα ειναι σε κανα σουπερ δημο κ ειναι τιγκα στα σαντουιτς κ τους καφεδες τι κανεις;;;; :P
Δημοσ.

Παλι γκρινια για τους δημοσιους υπαλληλους και τις γυναικες; Μιλαμε για one fucking day.Μακαρι να μπορουσα να πολλαπλασιαστω και να δουλεψω εγω για ολους εκεινη την μερα.

Νaruto εσύ;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...