Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι φοβερό αυτο που γίνεται και σήμερα γελουσα:στις τελευταίες 5 εκλογές(κ ειναι ολες σε διάστημα 2χρ) ειμαι μελος ειτε τακτικό ειτε αναπληρωτής στις 4!! Φυσικά δεν έχω πάει κ ούτε πρόκειται... αλλα απορώ γιατι τετοια επιμονή?

• Like 1
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι φοβερό αυτο που γίνεται και σήμερα γελουσα:στις τελευταίες 5 εκλογές(κ ειναι ολες σε διάστημα 2χρ) ειμαι μελος ειτε τακτικό ειτε αναπληρωτής στις 4!! Φυσικά δεν έχω πάει κ ούτε πρόκειται... αλλα απορώ γιατι τετοια επιμονή?

Το έχω ακούσει πολλές φορές να συμβαίνει. Δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης κατά την κλήρωση, μπορεί να έχουν σημειωμένα τα ονόματα αυτών που πήγαν τελευταία φορά και να τους καλούν πάλι, εσύ βέβαια λες οτι δεν πήγες σε καμία οπότε δεν ξέρω τι παίζει...

Δημοσ.

Δηλαδή πιστεύετε ότι κάνουν κλήρωση για εφορευτική σε κάθε εκλογικό τμήμα;

Με ηλεκτρονικό σύστημα γίνεται, έχουν βάση δεδομένων με τις διευθύνσεις των ψηφοφόρων σε κάθε εκλογικό διαμέρισμα και τα διαθέσιμα εκλογικά τμήματα, πατάνε ένα κουμπί και ηλεκτρονικά εμφανίζονται τα ονόματα, από μέσα έχουν αποκλείσει κάποιος βάσει ημερομηνιών γέννησης, τους ηλικιωμένους και μερικά άτομα που δικαιούνται να μην προσέλθουν από τον νόμο. Τους ΔΥ δεν τους ξέρουν, οπότε τους καλούν και όταν ειναι να ψηφίσει ο ΔΥ τους λέει οτι είναι στο δημόσιο και δείχνει βεβαίωση του φορεα του στον δικαστικό.

Δημοσ.

Είχες κάποια επίπτωση; Έγινε κάτι;

Δημοσ.

Με ηλεκτρονικό σύστημα γίνεται, έχουν βάση δεδομένων με τις διευθύνσεις των ψηφοφόρων σε κάθε εκλογικό διαμέρισμα και τα διαθέσιμα εκλογικά τμήματα, πατάνε ένα κουμπί και ηλεκτρονικά εμφανίζονται τα ονόματα, από μέσα έχουν αποκλείσει κάποιος βάσει ημερομηνιών γέννησης, τους ηλικιωμένους και μερικά άτομα που δικαιούνται να μην προσέλθουν από τον νόμο. Τους ΔΥ δεν τους ξέρουν, οπότε τους καλούν και όταν ειναι να ψηφίσει ο ΔΥ τους λέει οτι είναι στο δημόσιο και δείχνει βεβαίωση του φορεα του στον δικαστικό.

Δεν ισχυουν αυτα, εκτος η βαση δεδομενων λειτουργει σε windows 98 και κανει οτι της σφυριξει.

Δημοσ.

γελάω.. όχι με εσας που καλούν... γελάω με το οτι το ελλαντιστάν συνεχίζει τη νοοτροπία ενός εκφοβιστικού κράτους προς το πολίτη του.Αυτο το καταλαβαίνεις αμέσως όταν παραλαμβάνεις το χαρτάκι.Η λύση εχει αναφερθεί αρκετές φορές : Να βάλουν δασκάλους υποχρεωτικά - ok ολο το καλοκαίρι κάθονται και πληρώνονται - επομένως ενα καλοκαίρι μείον μια μερα δεν νομίζω ότι θα βάλουν και τα κλάματα.. ή μηπως απο το τόσο καλομαθημένοι που ειναι τα βάλουν ;;;;

τι επιπτώσεις να έχετε βρε;; 4 φορές με κάλεσαν > 4 άκυρα :-D > δεν με αναζήτησε κανείς. αν ψηνεστε μονο για το ντουρου ντουρου ή να χτυπήσετε κανα τηλεφωνακι καμιας γραμματεα (για να αναλύσετε τα αποτελέσματα...) να πάτε... :wub:

ελλαδάραααααα κανε μας κανα προξενειό τουλάχιστον...!!!!

fahne90.gif

• Like 3
Δημοσ.

Η φαση ειναι οτι ειμαι επαρχία κ σήμερα τυχαία με είδε το ..οργανο κ μ δωσε το χαρτί. Ζήτησε κ τηλέφωνο κ έδωσα ένα λάθος. Το εκλογικό που πρέπει να παω είναι 3' απ το σπιτι μ. Ας κανει τη δουλειά ο γραμματέας-βυσμα του δικαστικου.

• Like 3
Δημοσ.

Ποια κλήρωση;;;; πλακα κανετε τωρα ετσι;; εγω που εκανα το λάθος και πηγα μια φορά παρέλαβα στην συνέχεια αλλες τρεις να παω σα τακτικό μέλος.. κανουν κλήρωση ε ;

Αν σε καλέσουν - κανε κανα λάθος να πας... πιθανον και να σε επιλέγουν και για την υπόλοιπη ζωή σου τακτικό μέλος.. Ελλάδα - σου λέει : "ξαναφέρε το καλόπαιδο - λαλακα" ετσι κι αλλιως οι αλλοι δεν θα ερθουν. γι'υτο και στο τέλος υπογράφεις...για να σε θυμούνται... ειναι αστείο το ολο θεμα και καρα-αστείο το ραβασάκι που στέλνουν.. είπαμε : υποχρεωτικά δασκάλους που ολο το καλοκαιρι γυροφέρνουν τα νησιά και κοιτάνε πως θα ξενοπηδήξουν και πως θα ξενοπηδηχτούν.... αντε τωρα.. ελεεινό κράτος.. στέλνεις σε ανεργους και σε κόσμο που φτυνει αίμα για να βγαλει ενα μεροκάματο τη βδομάδα ωμό απειλητικό ραβάσακι να ικανοποιησουν τις ορέξεις σου τη στιγμή που αλλοι κάθονται και τα ξύνουν και τους πληρώνουμε κιόλας.. ρε ουστ από 'δω πέρα εμετικοί τρισάθλιοι.. λεφτά για να κάνετε εκλογές ανα εξάμηνο έχετε ε ;;; δεν εχετε για τους συνταξιούχους μόνο ε και τους πετσοκόβετε καθε τόσο.. αυτοί ειστε..

• Like 7
Δημοσ.

Τι ισχύει δηλαδή; Δεν γίνεται κλήρωση;

Στα χαρτια μια χαρα κληρωση γινεται. Οπως και ειμαστε κρατος δικαιου.

Πες μου εσυ τωρα, γιατι σε εκλογικο διαμερισμα με δεκαδες χιλιαδες δημοτες, φωναξανε την μανα μου ηδη τεσσερεις φορες, χωρις να μετραω το μετρο της τελευταιας ψηφοφοριας οπου ξανακαλεσαν τους ιδιους.

Και οχι, στον δημο μου δεν ειναι ολοι ηλικιωμενοι/ανθρωποι με σοβαρα προβληματα υγειας/δημοσιοι υπαλληλοι.

Το προγραμμα παντως της "κληρωσης" απο κατι σιγουρα πασχει. Αν υπαρχει δηλαδη.

Δημοσ.

Το έχω κάνει 2 φορές (ως γραμματέας) με τον κολλητό μου που είναι δικηγόρος και βγήκε πολύ άνετα.

Μιλάμε για βουλευτικές εκλογές στην Αθήνα με καταμέτρηση σταυρών και 30+ κόμματα

Μάλιστα το μεσημεράκι βγήκα έξω για καμιά ώρα για να φέρω φαγητό.

Μέχρι τις 3:00 το πρωί ειχαμε τελειώσει τα πάντα.

Αυτό που λές δέν παίζει με την καμία, εκτός αν είχατε πολύ μικρό εκλογικό τμήμα.

Εγώ που είχα πάει γραμματέας με τη γυναίκα μου στις τελευταίες βουλευτικές και δέν είχαμε εφορευτική, εκτός του οτι δέν σηκώσαμε κεφάλι σε όλη τη διαδικασία, κλείσαμε 25ωρο μαζί με την παράδωση σάκου.

470 ψηφίσαντες είχαμε. Πάνω απο 5 λεπτά συνεχόμενο κενό χωρίς να έρθει κάποιος δέν είχαμε.

Δημοσ.

Αυτό που λές δέν παίζει με την καμία, εκτός αν είχατε πολύ μικρό εκλογικό τμήμα.

Εγώ που είχα πάει γραμματέας με τη γυναίκα μου στις τελευταίες βουλευτικές και δέν είχαμε εφορευτική, εκτός του οτι δέν σηκώσαμε κεφάλι σε όλη τη διαδικασία, κλείσαμε 25ωρο μαζί με την παράδωση σάκου.

470 ψηφίσαντες είχαμε. Πάνω απο 5 λεπτά συνεχόμενο κενό χωρίς να έρθει κάποιος δέν είχαμε.

Μάλλον το δικό σας τμήμα είχε μεγάλη συμμετοχή.

Στο δικό μας ψήφισαν γύρω στα 300 άτομα από 500+ εγγεγραμμένους.

Δημοσ.

Ποια κλήρωση;;;; πλακα κανετε τωρα ετσι;; εγω που εκανα το λάθος και πηγα μια φορά παρέλαβα στην συνέχεια αλλες τρεις να παω σα τακτικό μέλος.. κανουν κλήρωση ε ;

Αν σε καλέσουν - κανε κανα λάθος να πας... πιθανον και να σε επιλέγουν και για την υπόλοιπη ζωή σου τακτικό μέλος.. Ελλάδα - σου λέει : "ξαναφέρε το καλόπαιδο - λαλακα" ετσι κι αλλιως οι αλλοι δεν θα ερθουν. γι'υτο και στο τέλος υπογράφεις...για να σε θυμούνται... ειναι αστείο το ολο θεμα και καρα-αστείο το ραβασάκι που στέλνουν.. είπαμε : υποχρεωτικά δασκάλους που ολο το καλοκαιρι γυροφέρνουν τα νησιά και κοιτάνε πως θα ξενοπηδήξουν και πως θα ξενοπηδηχτούν.... αντε τωρα.. ελεεινό κράτος.. στέλνεις σε ανεργους και σε κόσμο που φτυνει αίμα για να βγαλει ενα μεροκάματο τη βδομάδα ωμό απειλητικό ραβάσακι να ικανοποιησουν τις ορέξεις σου τη στιγμή που αλλοι κάθονται και τα ξύνουν και τους πληρώνουμε κιόλας.. ρε ουστ από 'δω πέρα εμετικοί τρισάθλιοι.. λεφτά για να κάνετε εκλογές ανα εξάμηνο έχετε ε ;;; δεν εχετε για τους συνταξιούχους μόνο ε και τους πετσοκόβετε καθε τόσο.. αυτοί ειστε..

Δεν μπορουσες να τα πεις καλυτερα! +1 απο μενα!
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...