agamoi-thytai Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το θεωρώ μειονέκτημα, γι αυτο το έβαλα σε εισαγωγικά. Ο καθένας έχει τις απόψεις του
defacer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Post #1: εσάς ρε παιδιά τι είναι αυτό που σας προκαλεί εκείνη τη γλυκιά αναστάτωση όταν θα βγείτε ραντεβού με νέο πρόσωπο; ... Post 10-18: κώλο δίνει; ... Post 40+: ΒΥΥΥΥΥΥΥΖΓΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ A job well done insomnia :-P 16
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Post #1: εσάς ρε παιδιά τι είναι αυτό που σας προκαλεί εκείνη τη γλυκιά αναστάτωση όταν θα βγείτε ραντεβού με νέο πρόσωπο; ... Post 10-18: κώλο δίνει; ... Post 40+: ΒΥΥΥΥΥΥΥΖΓΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ A job well done insomnia όλα στο τέλος εκεί καταλήγουν 1
sargus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 πρόσωπο δεν φαίνεται καν και κορμί μόνο βυζί έχει αξιόλογο Όχι, δε ζηλεύεις καθόλου...
defacer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 όλα στο τέλος εκεί καταλήγουν Δήμητρα διακρίνω μια ελαφρά πικρία νομίζω... :-P 3
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, δε ζηλεύεις καθόλου... κάπως μπερδεύεις την υποκειμενική άποψη με την ζήλια... Δήμητρα διακρίνω μια ελαφρά πικρία νομίζω... :-P φέρε μου χαρτομάνδηλα 1
bluesattack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 όλα στο τέλος εκεί καταλήγουν Δηλαδη? Αγχος για το αν φοραει ανορθωτικο σουτιεν ?
whodatinsomniaK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 όλα στο τέλος εκεί καταλήγουν Πες τα ρε χρυσοστομη, εμ δεν τα καταπίνουν εμ παραπονιούνται που ψεκάζονται τα στήθια. 5
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Πες τα ρε χρυσοστομη, εμ δεν τα καταπίνουν εμ παραπονιούνται που ψεκάζονται τα στήθια. Είδες ρε Περικλή, θάνατος στις ακαταπίνοτες (τζίσους) Δηλαδη? Αγχος για το αν φοραει ανορθωτικο σουτιεν ? δεν είσαι ντέρτι μποι, παρακολούθησε τον από κάτω σου 1
defacer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Πες τα ρε χρυσοστομη, εμ δεν τα καταπίνουν εμ παραπονιούνται που ψεκάζονται τα στήθια. Το είδος του χιούμορ που αυτομάτως σημαίνει βάλε άλλους 15 πόντους iq στο estimate. Ρισπεκτ μπρα.
whodatinsomniaK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 ^καλέ σταμάτα! Με κάνεις και ντρέπομαι! Με καλούς συμπαίκτες σχεδον παντα πιάνει το τριγωνάκι...
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 ^καλέ σταμάτα! Με κάνεις και ντρέπομαι! Με καλούς συμπαίκτες σχεδον παντα πιάνει το τριποντακι... Fixed
stefant24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Τι σας αγχώνει στο πρώτο ραντεβού (ή ένα από τα πρώτα....) με κάποιον (ή κάποια, για τα αγόρια) που γουστάρετε; Εμένα, αν βγούμε για φαϊ, μήπως αυτό που παραγγείλω με κανει να ρευτώ ή να έχω περίεργη μυρωδιά όταν (αν) φιλήθούμε. Επίσης αν βγούμε για ποτό, μην τρελαθώ στο κατούρημα και μετά παίξει φάση και είμαι στα μαύρα χάλια "εκεί κάτω", αν παίξει καμιά... εξερεύνηση. Λοιπόν έχω να πω το εξής αν είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ γιατί έφτιαξες το πρώτο θέμα που γέμισε 7 σελίδες με ποστ που γίνονταν ανά 1-2 λεπτά . ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟ INSOMNIA.GR . ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ. Λοιπόν ΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΟΥ. Τα μικρότερα παιδιά , δηλαδή τα νέα , δεν χρειάζονται να μάθουν τι πρέπει να κάνουν σε ένα ραντεβού ?????? ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ!!!!!!!!!!!!! Α ΡΕ ΤΟ Φ******** ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ
bluesattack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 ^καλέ σταμάτα! Με κάνεις και ντρέπομαι! Με καλούς συμπαίκτες σχεδον παντα πιάνει το παρτουζακι... Fixed
ribo7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ μιλάμε για πρώτο ρομαντικό ραντεβού. Για να βγαίνει κάποιος με μια κοπέλα λογικά θα ενδιαφέρεται, αν την θεωρούσε άσχημη δεν θα έκλεινε ραντεβού μαζί της. Εκτός αν την έχεις γνωρίσει μέσω web οπότε ένα άγχος αν θα σε κα*λύνει όπως στις φώτο πιστεύω υπάρχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα