fidolos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Έχω φτιάξει ένα site καί θέλω να γραφτουν μέλη, μια συγκεκριμένη επαγγελματική κατηγορία. (π.χ. μηχανικοί αυτοκινήτων). Δοκίμασα (καθαρα αναγνωριστικά), να κάνω μια διαφήμιση 10€ στο FB. Επέλεξα για ΚΛΙΚ στον ιστότοπο, Ηλικίες 20-65, Ελλάδα, Επάγγελμα (π.χ. Μηχανικοί αυτοκινήτων). Η καμπάνια έτρεξε για 3 μέρες. Με ~10€ πήρα Από αυτούς γράφτηκαν 4 άτομα. Τώρα θέλω να δοκιμάσω περισσότερα χρήματα. Θεωρείτε αυτό που πήρα από FB καλό? Καλύτερα να δοκιμάσω adword? Κάποιο άλλο τρόπο προώθησης?
johnkal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έχεις καλό αποτέλεσμα σε σχέση με αυτά που δίνεις εσύ θα το κρίνεις. Τα AdWords μόνο αν τα δοκιμάσεις ο ίδιος θα καταλάβεις αν αξίζει καλύτερα, η κάθε διαφήμιση είναι διαφορετική.Για άλλους τρόπους προώθησης ψάξε sites σχετικά με το αντικείμενο που διαφημίζεις.
genius_13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 30 cent το κλικ είναι πολλά , ειδικά για Ελληνικό κοινό.
fidolos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 30 cent το κλικ είναι πολλά , ειδικά για Ελληνικό κοινό. Και μενα μου φάνηκαν πολλα. Σε ένα άλλο site μου μουειχε βγει 0,04€/κλικ. Ήταν ομως για like σε funpage και οχι κλικ σε ιστοτοπο (δεν ξερω αν εχει διαφορα αυτο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα