*nenya* Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω Nenya το μονο που μενει να μάθουμε ειναι οτι εισαι και "μεγαλομετοχος" στη seagate...! Ας κρύψουμε και τπτ ε 2
manzah80 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Έτσι κουβέντα να γίνεται. Εσύ ζητάς από την κοπέλα σου τριπλέτα. Εσύ θα δεχοσουν τριπλέτα με άντρα? Θέλω να πω είμαστε οι άντρες λίγο διαστραμμενοι με αυτό το θέμα.. Κλωτσιες στο κεφαλι μονο που θα το εκφερει.Μου χουνε ζητησει να τους πηδηξω την γυναικα η πρωτη ερωτηση μου ειναι παντα ποσο μαλακας ειναι ο δικος σου?Ολες αυτες ειναι πουτανακια που βρισκουν ενα μαλακα που του λενε η θα πηδιεμαι με αλλους η χωριζουμε και το δεχονται ασε ρε φιλε
xpapias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μου χουνε ζητησει να τους πηδηξω την γυναικα η πρωτη ερωτηση μου ειναι παντα ποσο μαλακας αδερφή ειναι ο δικος σου? Fixed. Γαμος συμβιβασμου. Πόσους τετοιους δεν έχεις δει γυρω σου;
manzah80 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Fixed. Γαμος συμβιβασμου. Πόσους τετοιους δεν έχεις δει γυρω σου; Απειρους.Κοροιδευουν τους εαυτους τους για να γινουν κοινωνικα αποδεκτοι.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Εμενα αν με ζητουσε παντρεμενη να την γαμησω δεν θα το κανα, ειδικα αν ειχε παιδια. Ο φιλος δεν καταλαβε δεν ειπε οτι θα κανουν τριο δυο αντρες μια γυναικα και θα φαει δαχτυλο. Ειοε ο κινγκ αν ειναι να την κρατησω θα εκανα τα παντα, τοτε του ειπε ο αλλος αν.σου ζητουσε να σου βαλει δαχτυλο. Καμια σχεση το τριο με το δαχτυλο. Σε εκεινη την συζήτηση. 1
defacer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι δε κατάλαβα... Παντρεμένοι και κάνετε σεξ με άλλους; Πολύ προχω πράγματα... Στην προκειμένη απλά κάνω χαβαλέ. Not that it matters όμως. Δε θα κάτσω να το αναλύσω αλλά από τη στιγμή που δεν πληγώνεται κανείς δε βλέπω το πρόβλημα. Βέβαια ποτέ δε μπόρεσα, ούτε πρόκειται να καταλάβω εσάς που σας έχει πάρει τα μυαλά ο ευρωπαϊκός αέρας(Σε αντίθεση με τους γκρικ λοβερς), πως γίνεται να αγαπάς κάποια και να είσαι οκ να στη γαμάνε άλλοι. Μόνο αν το έκανε με γκόμενα δε θα με πείραζε. Δε μας έχει πάρει τα μυαλά κανένας "ευρωπαϊκός" αέρας, απλά είμαστε διατεθειμένοι να πάμε τη σκέψη μας παραπέρα από τα όρια που έβαλαν άλλοι. Πχ εγώ είμαι προχώ που τρώω σαλάτα με πορτοκάλι ή ο άλλος κολλημένος που λέει τέλος δεν το συζητώ δεν πάει πορτοκάλι στη σαλάτα "επειδή είναι φρούτο"; Αμα δε θέλει πορτοκάλι δε θα τον υποχρεώσουμε, αλλά αντικειμενικά αυτά τα περί φρούτου είναι μαλακίες και η μόνη σοβαρή αιτιολόγηση είναι πως ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να το φάει και για να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του βρίσκει "λόγους" ότι κάνει "το σωστό". Δε θα μπορέσεις λες ποτέ να καταλάβεις. Cool, αλλά πχ και οι πουτάνες (στο επάγγελμα) είναι άνθρωποι και έχουν αισθήματα και surprise! μπορεί να θέλουν όπως και συ να παντρευτούν. Και κάποιοι που δεν έχουν ζόρι με τα φρούτα στη σαλάτα τις παντρεύονται. Το τελευταίο ότι δε θα είχες θέμα με λεσβιακό είναι super classic, από τη δική μου οπτική όσον αφορά τη σύντροφο το μόνο που παίζει ρόλο είναι ότι ικανοποιείται σεξουαλικά με τρίτο πρόσωπο και ο άντρας χάνει το δάσος και μένει στο δέντρο της ψωλής. Δικαιολογημένα ίσως μιας και εκεί δουλεύουν εκατομμύρια χρόνια γονιδίων "ούγκα μπούγκα εγώ θα την αφήσω έγκυο και κανένας άλλος". 3
manzah80 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Εμενα αν με ζητουσε παντρεμενη να την γαμησω δεν θα το κανα, ειδικα αν ειχε παιδια. Ο φιλος δεν καταλαβε δεν ειπε οτι θα κανουν τριο δυο αντρες μια γυναικα και θα φαει δαχτυλο. Ειοε ο κινγκ αν ειναι να την κρατησω θα εκανα τα παντα, τοτε του ειπε ο αλλος αν.σου ζητουσε να σου βαλει δαχτυλο. Καμια σχεση το τριο με το δαχτυλο. Σε εκεινη την συζήτηση. Οι παντρεμενες εχουν ξεφυγει μου ρχονται στο μυαλο τουλαχιστον τρια ατομα αυτη την στιγμη που παντα πηδανε καποια παντρεμενη.Ξεφτιλικια ρε ελεος διαλυστε το το μπουρδελο και καντε παρτουζες 2
Valerie_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν πρωτοάκουσα το "πέρδεμα του αιδίου" έλιωσα στο γέλιο αυτό το λεπτό που πρωτοακούγεται και υπάρχει η αμηχανία και πρέπει να εξηγήσεις στον άλλο ότι δεν είναι το άλλο που νομίζει αλλά αυτό. 1
Liverpool89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι. Αυτο γιατι να κατσειςς να γανησεις την οικογενεια σου ετσι. Χωρισε πανε μετα δουλεψε οπου θες σε μερη που θα σου δωσουν αυτο που θες. Δεν ξερω και μεις οι αντρες γινομαστε πολλοι μαλακες μερικες φορες, μετα αν βρουμε καμια γυναικα να μας γαμησει ολο μας το ειναι σαν αντρες φταινε αυτες 2
defacer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως παιδιά αυτό το θέμα που έχετε άποψη για το τι επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται να κάνουν στο κρεβάτι τους ενήλικα άτομα που δε γνωρίζετε, και μάλιστα βρίσκετε και τους λόγους για τους οποίους το κάνουν όχι απλά χωρίς να το έχετε δοκιμάσει αλλά ούτε καν χωρίς να το έχετε ψάξει αρκετά να το κοιτάξετε λίγο. Just saying. ΥΓ δεν καταπίνουμε τίποτα αμάσητο αλλά για όσους θέλουν να έχουν κάτι να μασάνε, https://en.wikipedia.org/wiki/Sex_at_Dawn 2
xpapias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ενω να σου στείλει μήνυμα η γυναίκα σου οταν επιστρέφει οτι εκανε το καμυτερο σεξ της ζωής της είναι ότι πιο φυσιολογικό ας πουμε! Φιλικά παντα. 1
Valerie_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 α και για ν πω κι εγώ κάτι που μου έτυχε και γελασαμε μία φορά πάνω στο νταβαντούρι κοπάνησα το κεφάλι μου στον ουρανό του αυτοκινήτου και του είπα ασυναίσθητα με γάμησεςρε μου έμεινε και καρούμπαλο να μου το θυμίζει 3
defacer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Εφόσον έτσι δεν προδίδει την εμπιστοσύνη σου είναι ακριβώς το ίδιο φυσιολογικό με το να σου πει ότι έφαγε το νοστιμότερο φαγητό της ζωής της ή ότι πήγε τις καλύτερες διακοπές της ζωής της. Ξέρεις όμως τι; Εγώ δεν έχω απαίτηση να συμφώνησεις μαζί μου. Δε σου αρέσει, μη το κάνεις. Μόνο ας σταματήσουμε τις μαλακίες με το πορτοκάλι στη σαλάτα που δεν είναι φυσιολογικό γιατί είναι φρούτο. 1
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως παιδιά αυτό το θέμα που έχετε άποψη για το τι επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται να κάνουν στο κρεβάτι τους ενήλικα άτομα που δε γνωρίζετε, και μάλιστα βρίσκετε και τους λόγους για τους οποίους το κάνουν όχι απλά χωρίς να το έχετε δοκιμάσει αλλά ούτε καν χωρίς να το έχετε ψάξει αρκετά να το κοιτάξετε λίγο. Just saying. ΥΓ δεν καταπίνουμε τίποτα αμάσητο αλλά για όσους θέλουν να έχουν κάτι να μασάνε, https://en.wikipedia.org/wiki/Sex_at_Dawn Τις περισσότερες φορές συμφωνώ μαζί σου αλλά εδώ διαφωνώ Πιστεύω ότι κάποια πράγματα δεν χρειάζονται ιδιαίτερο ψάξιμο, ούτε δοκιμές Εφόσον έτσι δεν προδίδει την εμπιστοσύνη σου είναι ακριβώς το ίδιο φυσιολογικό με το να σου πει ότι έφαγε το νοστιμότερο φαγητό της ζωής της ή ότι πήγε τις καλύτερες διακοπές της ζωής της. Ξέρεις όμως τι; Εγώ δεν έχω απαίτηση να συμφώνησεις μαζί μου. Δε σου αρέσει, μη το κάνεις. Μόνο ας σταματήσουμε τις μαλακίες με το πορτοκάλι στη σαλάτα που δεν είναι φυσιολογικό γιατί είναι φρούτο. Το κάνεις χειρότερο και δεν το συνηθίζεις αυτό... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα