Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον έτσι δεν προδίδει την εμπιστοσύνη σου είναι ακριβώς το ίδιο φυσιολογικό με το να σου πει ότι έφαγε το νοστιμότερο φαγητό της ζωής της ή ότι πήγε τις καλύτερες διακοπές της ζωής της.

Ξέρεις όμως τι; Εγώ δεν έχω απαίτηση να συμφώνησεις μαζί μου. Δε σου αρέσει, μη το κάνεις. Μόνο ας σταματήσουμε τις μαλακίες με το πορτοκάλι στη σαλάτα που δεν είναι φυσιολογικό γιατί είναι φρούτο.

εγώ για να είμαι ειλικρινής με το μήνυμα εκείνο που σου είπε ότι έκανε το καλύτερο σεξ ενώ είστε μακριά κατάλαβα κάτι του στυλ

"σε σκέφτηκα και αυνανίστηκα και ήταν τέλεια"

όχι; :huh:

Δεν παίζω τη σεμνότυφη ούτε κρίνω έτσι.

Δημοσ.

H προσωπική μου άποψη είναι ότι αν η γυναίκα σου (ή ο άντρας σου αντίστοιχα) σου στείλει μήνυμα ότι έκανε το καλύτερο σεξ της ζωής της/του και μιλάει κυριολεκτικά και δεν εννοεί εσένα το διαλύεις επιτόπου στο σπιτικό....αλλά ο καθένας όπως το βλέπει βέβαια, όπως όλα...

• Like 3
Δημοσ.

Ναι η διαφορα ποια ειναι αν και δεν καταλαβα τι ακριβως ειπε η οχι ο ντι εσεις το χετε κανονισμενο και μιλημενο αυτες τους το επιβαλουν και σαν μαλακες αντρες το δεχονται μην χασουν το κελεπουρι.

Δημοσ.

Παιδιά έχετε χάσει όλοι το post που λέω ότι το συγκεκριμένο ήταν χαβαλές: http://www.insomnia.gr/topic/581997-γέλια-στο-κρεβάτι/?p=54276215

Όχι με την έννοια ότι δε μπορώ να το φανταστώ να γίνεται υπό τις κατάλληλες συνθήκες πάντως.

Happy? :-)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχετε χάσει όλοι το post που λέω ότι το συγκεκριμένο ήταν χαβαλές: http://www.insomnia.gr/topic/581997-γέλια-στο-κρεβάτι/?p=54276215

Όχι με την έννοια ότι δε μπορώ να το φανταστώ να γίνεται υπό τις κατάλληλες συνθήκες πάντως.

Happy? :-)

Τις κατάλληλες συνθήκες δεν μπορώ να φανταστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν και οι swingers γι' αυτό. Ευτυχώς ή δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να διαχωρίσουν το τι θέλουν στο κρεβάτι από τα συναισθηματικά τους και να είναι ευτυχισμένοι σαν ζευγάρι. Το να έχει κάποιος τετράγωνη λογική, ακόμα και σε αυτά που δεν ξέρει κι ούτε πρόκειται να τα κάνει, είναι λίγο... άτοπο.

• Like 2
Δημοσ.

Είχε αφήσει στο κρεβάτι της μια χριστουγεννιάτικη κάρτα που παίζει μουσική, πάνω στην αναμπουμπούλα άρχισαν τα τρίγωνα κάλαντα :D

• Like 13
Δημοσ.

on topic, 

τα μοναδικά γέλια στο κρεβάτι είναι με ... το γαργαλητό 

jesus...δεν την παλεύω καθόλου να με γαργαλάνε ... 

Ούτε εγώ! Άμα με γαργαλήσεις γίνομαι άλλος άνθρωπος, δεν μπορώ να ελέγξω ούτε πόδια, ούτε χέρια. Δεν με πίστευε ένας, ε και την έφαγε στα αρχίδια. Δεν με ξαναγαργάλησε από τότε! :(

• Like 2
Δημοσ.

On topic

Ξεκινάει η φάση στο σαλόνι με την κοπέλα πάνω στο γραφείο. Από το πολύ αμπαλαέα το γραφείο έχει φτάσει στη μπαλκονόπορτα, βρίσκει κάτω στο κούφωμα και μένει εκεί γκαπα γκουπα. Δώστου κλπ στο τέλος παραλίγο να χάσει η κοπέλα το γκριπ και να την ψάχνουμε.

- "Όχι ότι παραπονιέμαι αλλά παραλίγο να με στείλεις από κάτω"

- "Όχι ότι παραπονιέμαι αλλά αν κατέβεις θυμίσου αυτή τη φορά να φέρεις και καπνό"

Γενικά νομίζω τα μεγαλύτερα γέλια ever έχουν πέσει αμέσως μετά.

• Like 6
Δημοσ.

Ούτε εγώ! Άμα με γαργαλήσεις γίνομαι άλλος άνθρωπος, δεν μπορώ να ελέγξω ούτε πόδια, ούτε χέρια. Δεν με πίστευε ένας, ε και την έφαγε στα αρχίδια. Δεν με ξαναγαργάλησε από τότε! :(

ακριβώς αυτό  :cry:

• Like 1
Δημοσ.

παντως εγω να πω την απορια μου , πως γινεται κατα καιρους να γραφεται οτι κατα μεσο ορο το μηκος του πεους ειναι γυρω στα 12,κατι με 14,κατι εκατοστα και να μην εχω ακουσει/διαβασει ουτε εναν να αναφερει νουμερο κατω απο 16 με ξεπερναει..

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...