g_alkis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μακριά από συνεργασία με συγγενή. Θα καταλήξετε σκοτωμένοι. Μόνο καφετέρια ή μπαράκι ή κωλόμπαρο είναι για να ανοίξεις στον Εύοσμο. Με οτιδήποτε άλλο θα χτυπάς μύγες όσο καλό και να κάνεις το μαγαζί.
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μην ανοίξεις τίποτα. Υπολόγισε σε οτι τζίρο κάνεις στο έτος. 3000 περίπου ΟΑΕΕ, έξοδα ενοικίου, 26% φόρος από το 1ο ευρώ τζίρου, οτι φόρος υπολογιστεί βάλε +75% και του χρόνου +100% προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος. Λειτουργικά έξοδα ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ κτλ. Οτι προκύπτει από την αφαίρεση όλων των παραπάνω θα είναι το καθαρό σας εισόδημα.
dollyyy19 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 βρες αλλο κοροιδο να σε πληρωνει,μην γινεσαι εσυ το κοροιδο.....
Handball_Girl Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια. Ακομα δεν ξερω τι θα κανω.. Υπαρχουν πολλοι που λενε για μπαρακι βαλαωριτου η λαδαδικα για τσιπουραδικο ετσι και ετσι και αν το κανω μονο Καμαρα .
pournaras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ενα πραγμα θα σου πω... φυλακη χωρις καγκελα... ολα τα αλλα ειναι ευκολα. 1
DDevil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια. Ακομα δεν ξερω τι θα κανω.. Υπαρχουν πολλοι που λενε για μπαρακι βαλαωριτου η λαδαδικα για τσιπουραδικο ετσι και ετσι και αν το κανω μονο Καμαρα . Άσε τι λένε οι άλλοι. Οι άλλοι δεν ειναι επιχειρηματιες εσυ θα γινεις. Τσέκαρε την κινηση κάνε περιπου εναν προχειρο υπολογισμο για τα αρχικα έξοδα και τα μηνιαια μετά πηγαινε ρωτα και κανεναν απο αυτους βαλε τα κατω και υπολογισε τα. Μετα θα ανεβάσεις τζιρο αμα προσέχεις την επιχειρηση δηλαδη να ειναι καθαρη να ειναι ομορφη να δινεις ποιοτικο πράγμα και οχι σε υπερβολικές τιμές. Ποσα ειναι τα εξοδα εκκινησης? εσυ ποσα έχεις? τα έχεις στην ακρη ή θα πάρεις δανειο? με ποσο θα σε φορολογησουν (%) ? ποσους θα έχεις μέσα να δουλευουν τι εφορια θα έχουν (προσεξε τις μαυρες δουλειες δινεις πατημα σε διπλανο να σε καταγγειλει σε διπλανο ανταγωνιστη εννοω) να περιμένεις τραβήγματα με διπλανους ανταγωνιστες ειδικα αμα σε βλέπουν και πηγαινεις καλυτερα απο αυτους και τους παιρνεις πελάτες. Τωρα ουσιαστικα θα πρεπει να ξέρεις ακριβως ποια θα ειναι τα σταθερα σου εξοδα πρεπει να κανεις ενα εικονικο σενάριο με 2 υπαλληλους στην αρχη ας πουμε ή και εναν. Να βάλεις μετα τιμές και να υπολογισεις πχ αν εχεις 20 άτομα την ημέρα πελάτες τι αναγκες θα καλυπτεις. Η ασφάλεια του μαγαζιου? σε ασφαλιστικη το μηνα ποσο θα ειναι? αμα ησουν Αθηνα θα σου ελεγα να αποφυγεις το κέντρο μην σου το σπάσουν αμα προκυψουν παλι αναταραχές , νερά? δεη? ολα αυτα πρεπει να τα υπολογισεις Οποτε τι εχεις κανει ως τωρα? απαντησεις σε αυτα έχεις?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχως η επιχειρηματικοτητα τιμωρειται στο Ελλαδισταν οποτε ειναι πολυ δυσκολο το οποιο εγχειρημα κι ειδικα αν δεν προσφερεις κατι νεο ή κατι σαφως βελτιωμενο σε συγκριση με τους ανταγωνιστες σου. Ξεκινας απο ΟΑΕΕ €3,000/χρονο, ετσι με το καλημερα σας. Νοικι συν καποια εγγυηση που θα σας ζητησουν Προσωπικο. Δυο ατομα ειστε, δεν μπορειτε να το δουλευετε μονοι σας, θα παρετε και για κουζινα και για σερβις. Εξοπλισμος. Αν το μαγαζι που θα νοικιασετε ειναι χρεπι, μπορει να σας βγει εξωφρενικο ποσο η ανακαινιση (δαπεδα, μπανιο, κουζινα κλπ). ΔΕΗ επισης μεγαλος βραχνας. Συν 29% και οχι 26% (ειπαμε η επιχειρηματικοτητα τιμωρειται) απο το πρωτο ευρω συν την προκαταβολη. Βεβαια εκπιπτουν οσα τιμολογια κοψεις με επαγγελματικο ΑΦΜ και θα ειναι πολλα αλλα και παλι η φορολογια ειναι υπερογκη. Βαλ'τα ολα κατω και κανε μια μινι αναλυση. Ποσα λεφτα ετοιμα μπορειτε να ριξετε; Τι περιθωρια κερδους εχετε με οικονομικες τιμες για να χτυπατε νεολαια; Ποσο γρηγορα πιστευετε θα κανετε αποσβεση τα ετοιμα λεφτα;
epipolaios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 η θεσσαλονικη ειναι απ τις πολεις που θα μπορουσαν να στηριξουν ενα ακομα νεο τσιπουραδικο μια μπυραρια ή κατι παραπλησιο...το θεμα ειναι πως θα το κανεις,που θα το κανεις πως θα διαδοθει και ποσο προσβασιμο ειναι αφου θες νεολαια...............
groot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εάν δίνεις ΤΣΑΜΠΑ μεζέ με το ποτό τότε έχει νόημα να το ανοίξεις. Αλλιώς, όχι. Δηλαδή: Μαγειρεύεις 3 φαγητά (κατσαρόλες). Στο πρώτο ποτό, δίνεις από το πρώτο φαγητό σε ένα μικρό πιατάκι (αναλόγως πόσα άτομα είναι). Στο 2ο, από το 2ο κ.ο.κ. Βάλε και 3 - 4 πιάτα (το πολύ και τα οποία θα είναι διαφορετικά κάθε ημέρα ή κάθε 2 ημέρες) να μπορεί να παραγγείλει κάποιος. Πρόσεξε τι ρακόκρασα θα έχεις (να είναι καθαρά και με καλή γεύση). Εάν τα κάνεις αυτά, τότε θα πάει καλά. Αλλιώς, θα είναι ένα ακόμα μαγαζί. 2
aGka8l Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Mια φορα ειμουν σε ενα τσιπουραδικο στην καρδιτσα και καθε τοσο εφερνε κατι σε πιατο μεριδας μεν μικροτερη ποσοτητα δε (οχι μεζεδακι ομως ) κ ενα μεζεδακι μικρο καθε τοσο περναμε καραφακια καθε τοσο σκαγαν και τα πιατα , σε καποια φαση πετάγομαι κ λεω καλα ρε πιος τα παραγγέλνει ολα αυτα καθε τοσο ? Ε μετα κατάλαβα γιατι ειναι το στέκι τους 10 χρονια αν εχεις καλό μεζέ τον οποιο τον ανακυκλώνεις καθε τοσο με τις παραγγελίες + 10 κυριλε εξτρα πιάτα νομιζω θα ναι καλή κίνηση αν σκεφτεις οτι παίνρεις το λίτρο την τσικουδιά εδω 3-4 ευρώ απο τον παραγωγό και πουλας 6-8ε τα 200ml ε παίζει πολυ κέρδος αν καθε ατομο απο κάθε τραπέζι αφήνει μιν 7ε και εχεις 20 τραπέζια ειναι καλή φαση εγω θα σου λεγα μιλα πρωτα με εναν λογιστή ομως για τα υπόλοιπα
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Mια φορα ειμουν σε ενα τσιπουραδικο στην καρδιτσα και καθε τοσο εφερνε κατι σε πιατο μεριδας μεν μικροτερη ποσοτητα δε (οχι μεζεδακι ομως ) κ ενα μεζεδακι μικρο καθε τοσο περναμε καραφακια καθε τοσο σκαγαν και τα πιατα , σε καποια φαση πετάγομαι κ λεω καλα ρε πιος τα παραγγέλνει ολα αυτα καθε τοσο ? Ε μετα κατάλαβα γιατι ειναι το στέκι τους 10 χρονια αν εχεις καλό μεζέ τον οποιο τον ανακυκλώνεις καθε τοσο με τις παραγγελίες + 10 κυριλε εξτρα πιάτα νομιζω θα ναι καλή κίνηση αν σκεφτεις οτι παίνρεις το λίτρο την τσικουδιά εδω 3-4 ευρώ απο τον παραγωγό και πουλας 6-8ε τα 200ml ε παίζει πολυ κέρδος αν καθε ατομο απο κάθε τραπέζι αφήνει μιν 7ε και εχεις 20 τραπέζια ειναι καλή φαση εγω θα σου λεγα μιλα πρωτα με εναν λογιστή ομως για τα υπόλοιπα Δεν χρειάζεται να είναι το στέκι σου 10 χρόνια για να το κάνουν αυτό, πολλά μαγαζιά το κάνουν, είναι η πολιτική τους απλά
stel106 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια. Ακομα δεν ξερω τι θα κανω.. Υπαρχουν πολλοι που λενε για μπαρακι βαλαωριτου η λαδαδικα για τσιπουραδικο ετσι και ετσι και αν το κανω μονο Καμαρα . αν θες να πετύχεις να κάνεις την δουλειά που ξερεις αν δεν την ξερεις πανε για δουλεια σε ενα ουζερι και μετα απο 2-3 χρονια να το ανοιξεις δεν ειναι απλα τα πραγματα οπως φαινονται πολλοι ασχετοι που ανοιξαν καφε-ταβερνες κλπ εχασαν τον μπουσουλα απο πολυ νωρις (ειδικα αν δεν εχεις αποθεμα καποια εξτρα χρηματα ) ιδιως το φαγαδικο ειναι ενα ρισκο παραπανω μιας και 3 μερες να βαρας μυγες τα πραγματα θα θελουν πεταμα! στα λεω γιατι στο ψαξιμο ειμαι και γω! καλη τυχη οτι θελεις ρωτα! 1
D4rkshadow Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω το μονο που εχω να προσθεσω σε ολα αυτα που σου εχουν πει ειναι,οτι θα ηταν καλυτερα να περιμενεις λιγο καιρο να δεις τι θα γινει με το φ.π.α του τσιπουρου-τσικουδια,γιατι ειναι κανονικα να ανεβει 50% πανω η τιμη του.Αυτο οπως καταλαβαινεις ειναι ενα μεγαλο πληγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα