nikosggg3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα θελουμε να αγορασουμε ενα καλο κλιματιστικο 18αρι κυριως για ζεστη που να μην καιει πολυ ρευμα και να μην κοστιζει πανω απο 1000 ευρω. Επειδη ειμαι ασχετος με αυτα θα ηθελα την βοηθεια σας. ευχαριστω.
kalodrei Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 δες αυτo σε 18 : http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_PITSOS-P1ZAI1860W,99452,2165653.html?langId=-18 σε 24 : http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_PITSOS-P1ZAI2460W,99452,2165655.html?langId=-18
pournaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Gree 10 χρονια εγγυηση. Βγαινει σε 3 μοντελα το καθε μεγεθος btu, το 18αρι που εχω, στη ζεστη φτανει τα 20χιλ btu.
gia_nnis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα θελουμε να αγορασουμε ενα καλο κλιματιστικο 18αρι κυριως για ζεστη που να μην καιει πολυ ρευμα και να μην κοστιζει πανω απο 1000 ευρω. Επειδη ειμαι ασχετος με αυτα θα ηθελα την βοηθεια σας. ευχαριστω. https://www.skroutz.gr/c/407/Oikiaka_klimatistika.html?from=catspan&keyphrase=inventor+18000
HALF EVIL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/7194591/Toshiba-Suzumi-Plus-RAS-18N3AV2-E-RAS-B18N3KV2-E.html Αυτό έβαλα φέτος τον Ιούνιο. Μου το έβαλε φίλος μου μηχανολόγος που ασχολείται με θέρμανση-ψύξη. Πολύ ευχαριστημένος
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα θελουμε να αγορασουμε ενα καλο κλιματιστικο 18αρι κυριως για ζεστη που να μην καιει πολυ ρευμα και να μην κοστιζει πανω απο 1000 ευρω. Επειδη ειμαι ασχετος με αυτα θα ηθελα την βοηθεια σας. ευχαριστω. Επειδή γράφεις οτι είσαι άσχετος, ποιος σας είπε οτι χρειάζεστε 18αρι, πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος και πόσους εξωτερικούς τοίχους έχει, πες και προσανατολισμό τοίχων αν μπορείς.
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Να κοιτάξεις για Mitsubishi, Daikin και Gree, φυσικά inventer, έχεις επιλογές σε αυτά τα χρήματα που κοιτάς.
gia_nnis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα θελουμε να αγορασουμε ενα καλο κλιματιστικο 18αρι κυριως για ζεστη που να μην καιει πολυ ρευμα και να μην κοστιζει πανω απο 1000 ευρω. Επειδη ειμαι ασχετος με αυτα θα ηθελα την βοηθεια σας. ευχαριστω.Στην πραγματικοτητα το κλιματιστικο που θα παρεις πρεπει να ξερεις τι θορυβο θα κανει(εσω-εξω) και με τι τροπο δουλευει το inverter. Αυτα ομως δεν μπορεις να τα ξερεις εκ των προτερων εκτος αν εχει βαλει καποιος το ιδιο μηχανημα και σου πει..
zio10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 *Air conditioner Μπορεί να είναι πιο σωστό αλλά δεν το λέει κανείς έτσι...
sphinxgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Gree 10 χρονια εγγυηση. Βγαινει σε 3 μοντελα το καθε μεγεθος btu, το 18αρι που εχω, στη ζεστη φτανει τα 20χιλ btu. Να κοιτάξεις για Mitsubishi, Daikin και Gree, φυσικά inventer, έχεις επιλογές σε αυτά τα χρήματα που κοιτάς. Έχω την εντύπωση πως ναι μεν καλή η Gree αλλά με μηδαμινό After Sales Support στην Ελλάδα. Τα ίδια κλιματιστικά στην πιο αναβαθμισμένη Version τους και με After Sales Support είναι τα Inventor. Σειρά Passion για σαλόνι, σειρά Vision για δωμάτιο
sargus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εάν θέλεις να χαλάσεις το 1000άρικο πάρε κατά σειρά Mitsubishi ή Τoshiba. Είναι τα καλύτερα κλιματιστικά και έχουν λόγο που κάνουν μερικά λεφτά παραπάνω. Θα πάρεις όμως τις καλές σειρές τους που είναι πολύ αθόρυβα έχουν φίλτρα πλάσμα κ.α. Εάν δε θέλεις σώνει και καλά να το φάς όλο το 1000άρικο πάρε κάποιο φθηνότερο. Όλα τα παραπάνω κλιματιστικά που σου ανέφεραν είναι εξαιρετικά και τελικά είναι θέμα χρημάτων. Έχε υπόψη σου ότι σε αυτά τα επίπεδα κλιματιστικών όσο πιο ακριβό τόσο καλύτερο το μηχάνημα (συνολικά ή σε κάποιο επιμέρους τομέα όπως κατανάλωση, θόρυβος, ποιότητα φίλτρων, αξιοπιστία και αντοχή).
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση πως ναι μεν καλή η Gree αλλά με μηδαμινό After Sales Support στην Ελλάδα. Τα ίδια κλιματιστικά στην πιο αναβαθμισμένη Version τους και με After Sales Support είναι τα Inventor. Σειρά Passion για σαλόνι, σειρά Vision για δωμάτιο Γι'αυτό τα έβαλα κατά σειρά προτίμησης, τα inventor δεν τα έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια, ίσως και να μην υπήρχαν πριν μερικά χρόνια που έψαχνα για κλιματιστικό, για να το λες έτσι θα είναι.
morby Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μην αφήσεις από έξω και την Hitachi tier1 κατασκευαστής μαζί με Toshiba και mitsubishi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα