manzah80 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Σου ειχα γραψει ολοκληρο κατεβατο ντιφεισερ κυριλε οχι καφριλικια τωρα και να το γραψω θα μου το σβησει
defacer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 No worries, δε χρειάζεται απάντηση το είπα για να προβληματίσω. Αλλά αν την έχεις ακόμα και θες να το συζητήσεις pm.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Με τις μηνυσεις και τις αστυνομιες το μονο που θα καταφερει ειναι να στοχοποιηθει χ10. Ειδικά για τις ομοφοβικές επιθέσεις τα περιστατικά που φτάνουν τελικά στην αστυνομία είναι πολύ λίγα.Αν κ η νομοθεσία έχει βελτιωθεί κατα τι (νέο αντιρατσιστικό) ,οι LGBT οργανώσεις στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να κινητοποιούνται περισσότερο κ έχει αρχίσει να γίνεται μια δειλή προσπάθεια επιμόρφωσης αστυνομικών γύρω από ομοφοβικά/τρανσφορικά εγκλήματα πάλι το πλαίσιο είναι αδύναμο.Σε κάθε περίπτωση είμαι της άποψης αναφοράς κ καταγραφής τουλάχιστον του κρούσματος από την αστυνομία.
alex_000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκινάω αυτό το περιστατικό έχοντας υπόψιν κάποια ομοφοβικά περιστατικά όπου ένας ή περισσότεροι χτύπισαν κάποιον επειδή τον θεώρησαν (είτε ήταν είτε όχι) ομοφυλόφιλος. Γενικά όμως αναφέρομαι σε απρόκλητες σωματικές επιθέσεις και σε bullying. Παρακαλώ μην κανιβαλιστεί το θέμα, είναι σοβαρό και απλά ζητάω τις γνώμες σας. Τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση του θύματος; Αναφέρομαι σε σωματική επίθεση όχι μόνο λεκτική αν και είναι δύσκολο να βάλω τον εαυτό μου στην θέση του θύματος γιατί ούτε gay είμαι, ούτε προκλητικός, αλλά και σαν στυλ δεν πιστεύω είμαι τύπος που κάποιος θα ήθελε να κάνει ιστορίες (σε στυλ bulling η δεν ξέρω γω τι), σε περίπτωση που μου την έπεφταν και έδιναν περισσότερο ξύλο από ότι έφαγαν θα πήγαινα με το γράμμα του νόμου. Θά έριχνα όσα λεφτά χρειάζεται σε δικηγόρους μέχρι να φοβάται ο άλλος να περάσει τον δρόμο σε σημείο που δεν έχει διάβαση. Αν υποθέσουμε ότι με ψυχραιμία καταλάβαινα ότι προκάλεσα εγώ για κάποιο λόγο δεν θα έκανα τίποτα. Αν πχ έριχνα καμιά σφαλιάρα στον κώλο μιας τύπισσας με τον δικό της δίπλα (υποθετικά μιλώντας, απλό παράδειγμα είναι) και έτρωγα ξύλο θα το αποδεχόμουν ως δικό μου φταίξιμο. Θα ζητούσα ιατρικά έξοδα ίσως σε περίπτωση που με κάναν μαύρο, αν και είμαι ασφαλισμένος .
manzah80 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ειδικά για τις ομοφοβικές επιθέσεις τα περιστατικά που φτάνουν τελικά στην αστυνομία είναι πολύ λίγα.Αν κ η νομοθεσία έχει βελτιωθεί κατα τι (νέο αντιρατσιστικό) ,οι LGBT οργανώσεις στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να κινητοποιούνται περισσότερο κ έχει αρχίσει να γίνεται μια δειλή προσπάθεια επιμόρφωσης αστυνομικών γύρω από ομοφοβικά/τρανσφορικά εγκλήματα πάλι το πλαίσιο είναι αδύναμο.Σε κάθε περίπτωση είμαι της άποψης αναφοράς κ καταγραφής τουλάχιστον του κρούσματος από την αστυνομία. Επειδη ξερω μπατσους σου λεω οτι αν μπορουσαν θα συμετειχαν στις επιθεσεις 6 στους 10.Το θεμα ειναι να μαθετε να αμυνεστε μονοι σας οταν σας την πεσουν 10 ατομα θα σας ανοιξουν τα κεφαλια και η αστυνομια δεν θα προλαβει να κανει τιποτα 1
alex_000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Οι μπάτσοι είναι εκτελεστικό όργανο όχι δικαστικό όμως. 1
glix Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 αν και είναι δύσκολο να βάλω τον εαυτό μου στην θέση του θύματος γιατί ούτε gay είμαι, ούτε προκλητικός, αλλά και σαν στυλ δεν πιστεύω είμαι τύπος που κάποιος θα ήθελε να κάνει ιστορίες (σε στυλ bulling η δεν ξέρω γω τι), σε περίπτωση που μου την έπεφταν και έδιναν περισσότερο ξύλο από ότι έφαγαν θα πήγαινα με το γράμμα του νόμου. Θά έριχνα όσα λεφτά χρειάζεται σε δικηγόρους μέχρι να φοβάται ο άλλος να περάσει τον δρόμο σε σημείο που δεν έχει διάβαση. Αν υποθέσουμε ότι με ψυχραιμία καταλάβαινα ότι προκάλεσα εγώ για κάποιο λόγο δεν θα έκανα τίποτα. Αν πχ έριχνα καμιά σφαλιάρα στον κώλο μιας τύπισσας με τον δικό της δίπλα (υποθετικά μιλώντας, απλό παράδειγμα είναι) και έτρωγα ξύλο θα το αποδεχόμουν ως δικό μου φταίξιμο. Θα ζητούσα ιατρικά έξοδα ίσως σε περίπτωση που με κάναν μαύρο, αν και είμαι ασφαλισμένος . Ωραια λογικη ,εγω σκεφτομαι το εξης, να προκαλεσω 3-4 ατομα , μπορω να βρω ανετα....ολοι μας μπορουμε βασικα . Να εχω μια καμερα χωρις ηχο στην γωνια και να τραβαει , να με κανουν μαυρο στο ξυλο , καλω το 100 , ερχονται οι ΔΙΑΣ , με βλεπουν , τους λεω τι εχει γινει ( εαν μπορω να μιλησω ) ,παραλληλα ο μαρτυρας /φιλος με καμερα δειχνει το περιστατικο , ξερουμε ποιοι ειναι , μας πηγαινουν νοσοκομειο , παιρνω την επομενη μερα την γνωματευση απ τους γιατρους, γινεται αυτεπαγγελτη μηνυση (καθως με εχουν κανει μαυρο) , λεω τα ονοματα των δραστων , και δεν κρυβονται αυτοι για 48 ωρες , τους βρισκει η αστυνομια , τους παει μεσα, το επομενο πρωι δικαστηριο , κερδιζω , με πληρωνουν ... ολα καλα.... Τι ωραια που γινονται ολα
manzah80 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 No worries, δε χρειάζεται απάντηση το είπα για να προβληματίσω. Αλλά αν την έχεις ακόμα και θες να το συζητήσεις pm. Καλα σου απανταω και οτι γινει.Φυσικα και εχω δεχθει ρατσισμο για την εμφανιση μου γκομενα με εχει χωρισει γιατι ντρεποταν να με παει στους γονεις της γιατι ελεγε οτι μοιαζω με μαφιοζο μπραβο κατι τετοιο.Το σεβομαι και αυτο απλα δεν αλλαζω για κανεναν και καμια μονο οταν το θελησω εγωΓενικα μεχρι να μου μιλησουν στο δρομο με περνανε για δεν ξερω τι ε οταν με γνωρισουν αυτο αλλαζει.Καταλαβαινω οτι αυτα τα ατομα εχουν δεχθει τρομοκρατια απο την μερα που καταλαβαν οτι κατι δεν παει καλα και εχουν πολυ θυμο μεσα τους αλλα οπως ειπε και καποιος ειναι και θεμα χαρακτηρα.Εμενα ναι μου χει τυχει να με κοιτανε κανα δυο φορες να ψιθυριζουν κατι και να χαζογελανε αλλα μολις σταματησα και τους κοιταξα στα ματια κοιταγανε τα περιστερια στον ουρανο.
glix Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Οι μπάτσοι είναι εκτελεστικό όργανο όχι δικαστικό όμως. αυτοι βεβαια νομιζουν και το 2ο , σου λενε και τι θα παθεις και τι αυτο και τι το αλλο , μεχρι και ενοχο σε βγαζουν χωρις να μιλησεις
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη ξερω μπατσους σου λεω οτι αν μπορουσαν θα συμετειχαν στις επιθεσεις 6 στους 10.Το θεμα ειναι να μαθετε να αμυνεστε μονοι σας οταν σας την πεσουν 10 ατομα θα σας ανοιξουν τα κεφαλια και η αστυνομια δεν θα προλαβει να κανει τιποτα Η περίπτωση 10 άτομα να την πέσουν σε κάποιον (είτε το σηκώνει είτε όχι) με προβληματίζει Δεν πιστεύω ότι οι πραγματικοί γκέι στη καθημερινότητα τους φοράνε τα πολύχρωμα ρούχα που κάνουν στο εμετικό parade. Αν αυτοί τρώνε ξύλο επειδή μια φορά είπαν ξέρεις κάτι; δεν με ελκύουν οι γυναίκες τότε για μένα είναι αλλού το πρόβλημα
manzah80 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω μιλησει με ατομα που στο παρελθον μαζευονταν και πηγαιναν σε μερη που οπως λεγανε συχναζουν γκει και τους σαπιζουνε στο ξυλο.Η απαντηση που πηρα στο γιατι τους κοπαναγατε ηταν γιατι με προσβαλουν σαν αντρα.Αν ρωτησεις εμενα το κινητρο ειναι ομοφυλοφυλια σε λανθανουσα μορφη η καποια διαταραχη σεξουαλικοτητας κατι τετοιο..Δεν στεκει θα βγω εγω βολτα στο γκαζι να βαραω γκει με τι κινητρο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα σου απανταω και οτι γινει.Φυσικα και εχω δεχθει ρατσισμο για την εμφανιση μου γκομενα με εχει χωρισει γιατι ντρεποταν να με παει στους γονεις της γιατι ελεγε οτι μοιαζω με μαφιοζο μπραβο κατι τετοιο.Γενικα μεχρι να μου μιλησουν στο δρομο με περνανε για δεν ξερω τι ε οταν με γνωρισουν αυτο αλλαζει.Καταλαβαινω οτι αυτα τα ατομα εχουν δεχθει τρομοκρατια απο την μερα που καταλαβαν οτι κατι δεν παει καλα και εχουν πολυ θυμο μεσα τους αλλα οπως ειπε και καποιος ειναι και θεμα χαρακτηρα.Εμενα ναι μου χει τυχει να με κοιτανε κανα δυο φορες να ψιθυριζουν κατι και να χαζογελανε αλλα μολις σταματησα και τους κοιταξα στα ματια κοιταγανε τα περιστερια στον ουρανο. Τι σύμπτωση!! Κι εγώ την ίδια εντύπωση πήρα από μία σου φωτογραφία (πλάκα κάνω ε)
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη ξερω μπατσους σου λεω οτι αν μπορουσαν θα συμετειχαν στις επιθεσεις 6 στους 10.Το θεμα ειναι να μαθετε να αμυνεστε μονοι σας οταν σας την πεσουν 10 ατομα θα σας ανοιξουν τα κεφαλια και η αστυνομια δεν θα προλαβει να κανει τιποτα Πάντως ενεργή διασύνδεση για μαθήματα αυτοάμυνας αναλαμβάνουν αρκετές LGBT οργανώσεις.Στην Αθήνα πχ ξέρω σίγουρα για δυο
glix Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα σου απανταω και οτι γινει.Φυσικα και εχω δεχθει ρατσισμο για την εμφανιση μου γκομενα με εχει χωρισει γιατι ντρεποταν να με παει στους γονεις της γιατι ελεγε οτι μοιαζω με μαφιοζο μπραβο κατι τετοιο.Γενικα μεχρι να μου μιλησουν στο δρομο με περνανε για δεν ξερω τι ε οταν με γνωρισουν αυτο αλλαζει.Καταλαβαινω οτι αυτα τα ατομα εχουν δεχθει τρομοκρατια απο την μερα που καταλαβαν οτι κατι δεν παει καλα και εχουν πολυ θυμο μεσα τους αλλα οπως ειπε και καποιος ειναι και θεμα χαρακτηρα.Εμενα ναι μου χει τυχει να με κοιτανε κανα δυο φορες να ψιθυριζουν κατι και να χαζογελανε αλλα μολις σταματησα και τους κοιταξα στα ματια κοιταγανε τα περιστερια στον ουρανο. καλα ναι , πλεον δεν ειναι να κυκλοφορεις και με βερμουδα , απλο μπλουζακι και αθλητικα παπουτσια, σε περνουν για dealer , hooligan,ατομο το οποιο δεν πρεπει να περνας απο διπλα και εγω δεν ξερω τι....το χειροτερο ειναι βεβαια να καπνιζεις καπου δημοσια σε εξωτερικο χωρο ,καποιος θα εχει προβλημα και μετα απο 20 λεπτα να ερχεται η ασφαλεια και να σου λεει , ελα λιγο μαζι μας....και ολα αυτα απ την εμφανιση σου και μονο... Πρεπει να ειμαστε 24ωρες το 24ωρο με ροζ πουκαμισο και εσπαντριγιες (εαν το λεω καλα )
manzah80 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 καλα ναι , πλεον δεν ειναι να κυκλοφορεις και με βερμουδα , απλο μπλουζακι και αθλητικα παπουτσια, σε περνουν για dealer , hooligan,ατομο το οποιο δεν πρεπει να περνας απο διπλα και εγω δεν ξερω τι....το χειροτερο ειναι βεβαια να καπνιζεις καπου δημοσια σε εξωτερικο χωρο ,καποιος θα εχει προβλημα και μετα απο 20 λεπτα να ερχεται η ασφαλεια και να σου λεει , ελα λιγο μαζι μας....και ολα αυτα απ την εμφανιση σου και μονο... Πρεπει να ειμαστε 24ωρες το 24ωρο με ροζ πουκαμισο και εσπαντριγιες (εαν το λεω καλα ) Το συστημα φιλε μου σε θελει ομοιομορφο και νομοταγη πολιτη με τα ενστικτα σου σε υπνωση.Λογικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα