DoomWrath21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα στο φορουμ! Σημερα ανοιξαν οι εγγραφες στα δημοσια ιεκ και θα ηθελα να ρωτησω ποια ειδικοτητα θα ηταν καλυτερη σε θεμα ευρεσης εργασιας γενικοτερα. Ειμαι αναμεσα σε δυο ειδικοτητες. Η πρωτη ειναι τεχνικος αυτοματισμων που εχω ακουσει οτι ολο και πιο πολυ χρειαζεται την σημερινη εποχη και δευτερο τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής (πολυμέσα/ web designer - developer/video games). Το δευτερο σαφως και με κεντριζει περισσοτερο απο το πρωτο αλλα δεν ξερω ποσο πολυ θα ανταπεξελθω σε θεμα ανταγωνισμου απο τει και αει. Αξιζει καποια απο τα δυο? Ευχαριστω για τον χρονο σας!
noFEARgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 κανενα απο τα δυο . ξαναδωσε πανελληνιες μην χανεις το χρονο σου με τα ιεκ
DoomWrath21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 κανενα απο τα δυο . ξαναδωσε πανελληνιες μην χανεις το χρονο σου με τα ιεκ Ξερω οτι δεν προκειται να ξαναδιαβασω για δευτερη χρονια για πανελληνιες οποτε σκεφτομουν το ιεκ. Το δευτερο απ'οτι καταλαβα θα εχει μεγαλυτερη ανεργια στην αγορα εργασιας αν και μου αρεσει πιο πολυ. Το πρωτο με τον αυτοματισμο σαν τεχνικο επαγγελμα νομιζω θα βρω πιο ευκολα σχετικα δουλεια..
DoomWrath21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Για εσπερινο το εχεις σκεφτει; Εχω καποιο πλεονεκτημα στο εσπερινο? Δεν εχω ασχοληθει βασικα σε αυτο το θεμα
farcry2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω θελει χαρτι οτι δουλευεις το πρωι για τα αλλα δεν ξέρω
Glator Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ξερω οτι δεν προκειται να ξαναδιαβασω για δευτερη χρονια για πανελληνιες οποτε σκεφτομουν το ιεκ. Το δευτερο απ'οτι καταλαβα θα εχει μεγαλυτερη ανεργια στην αγορα εργασιας αν και μου αρεσει πιο πολυ. Το πρωτο με τον αυτοματισμο σαν τεχνικο επαγγελμα νομιζω θα βρω πιο ευκολα σχετικα δουλεια..Πιστευεις αληθεια οτι θα βρεις δουλεια? Την ωρα που πτυχιουχοι αυτοματισμου δεν βρησκουν δουλεια ουτε για ενα κοματι ψωμη? Θα τους συναγωνιστεις με το ιεκ?.. Ας σοβαρευτουμε
opera Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Επιστρέψαμε στις εποχές που οι παλιοί μας έλεγαν ¨ ή παπάς ή μπαρμπέρης να γίνεις" 1
StylerGR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Θα ελεγα κατι σε τουρισμο αν εχει αλλιως εξωτερικο οσο προλαβενεις.
giannis2429 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Η πρωτη ειναι τεχνικος αυτοματισμων που εχω ακουσει οτι ολο και πιο πολυ χρειαζεται την σημερινη εποχη Με ενδιαφέρει και μένα το συγκεκριμένο, αυτο που με προβληματίζει όμως είναι ότι σε διάφορα site εύρεσης εργασίας που κοιτάω σπάνια να βρω κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα