Basilhs23___ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 To ξέρω ότι μπορεί για κάποιους να ακούγεται αστείο αλλά κατά την γνώμη σας υπάρχει περίπτωση να ζούμε σε ένα προσομοιωτή(computer simulation) ? Θυμήθηκα μια σκηνή από το spiral zone που είχαν βάλει ένα μηχάνημα σαν προσομοιωτή/προτζέκτορα και νόμιζαν οτι βρίσκονται σε άλλον κόσμο και πολεμούσαν.
StrEaMLiNe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ο μόνος τρόπος για να αποδράσεις είναι να αποφασίσεις να πάρεις το κόκκινο χάπι και πολεμήσεις μέχρι τέλους με τον τελευταίο αρχηγό του μέϊμεϊτιξ 1
Gtr34 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Από την στιγμή που έχεις ελευθερία βούλησης, πιστεύω πώς όχι.
Alxnks Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Από την στιγμή που έχεις ελευθερία βούλησης, πιστεύω πώς όχι. Συνηγορος του διαβόλου mode on...έχεις όντως;
parlapipas25 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Από την στιγμή που έχεις ελευθερία βούλησης, πιστεύω πώς όχι.Και που το ξερεις οτι εχεις ελευθερια βουλησης;Για να σε προλαβω δεν υπαρχει καμια αποδειξη οτι εχεις ελευθερια βουλησης.
opera Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το μεγαλύτερο μέρος των σκέψεων και της συμπεριφοράς μας είναι αποτέλεσμα της εκπαίδευσης -"προγραμματισμού " μας. Δείτε τα πειράματα του derren brown @youtube για να καταλαβετε πόσο εύκολα χειραγωγείται το ανθρώπινο μυαλό με μεθόδους υπνωτισμού και υποσυνείδητης υποβολης. 2
Gtr34 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Συνηγορος του διαβόλου mode on...έχεις όντως; Και που το ξερεις οτι εχεις ελευθερια βουλησης; Για να σε προλαβω δεν υπαρχει καμια αποδειξη οτι εχεις ελευθερια βουλησης. Προχτές, για δεύτερη φορά στην ζωή μου, δοκίμασα να κάνω πατίνι.Την πρώτη φορά πριν από πολλά χρονιά, έπεσα και άνοιξα το κεφάλι μου, δυσάρεστη εμπειρία γιατί χρειάστηκε να κάνω ράμματα.Έχοντας στο μυαλό μου το πάθημα από την προηγούμενη απόπειρα, που μπορούμε να πούμε ότι λειτουργεί σαν εξωτερικός παράγοντας επιρροής, εγώ επέλεξα να το κάνω. Θα μπορούσα να μην το κάνω άλλα το δοκίμασα και δεν με εμπόδισε κανένας εξωτερικός παράγοντας, άπλα πήρα την απόφαση .
groot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Προχτές, για δεύτερη φορά στην ζωή μου, δοκίμασα να κάνω πατίνι.Την πρώτη φορά πριν από πολλά χρονιά, έπεσα και άνοιξα το κεφάλι μου, δυσάρεστη εμπειρία γιατί χρειάστηκε να κάνω ράμματα.Έχοντας στο μυαλό μου το πάθημα από την προηγούμενη απόπειρα, που μπορούμε να πούμε ότι λειτουργεί σαν εξωτερικός παράγοντας επιρροής, εγώ επέλεξα να το κάνω. Θα μπορούσα να μην το κάνω άλλα το δοκίμασα και δεν με εμπόδισε κανένας εξωτερικός παράγοντας, άπλα πήρα την απόφαση . Πήρες την απόφαση γιατί συντρέχουν 1000+2 λόγοι που σε οδήγησαν να το κάνεις. Από γονεϊκές μέχρι και κοινωνικές επιρροές. 1
doubtful Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το μεγαλύτερο μέρος των σκέψεων και της συμπεριφοράς μας είναι αποτέλεσμα της εκπαίδευσης -"προγραμματισμού " μας. yup.
theoritikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή το occulus rift είναι μια προσπάθεια για να ξεγελάσουμε τον υπολογιστή? 3
xpapias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Προχτές, για δεύτερη φορά στην ζωή μου, δοκίμασα να κάνω πατίνι.Την πρώτη φορά πριν από πολλά χρονιά, έπεσα και άνοιξα το κεφάλι μου, δυσάρεστη εμπειρία γιατί χρειάστηκε να κάνω ράμματα.Έχοντας στο μυαλό μου το πάθημα από την προηγούμενη απόπειρα, που μπορούμε να πούμε ότι λειτουργεί σαν εξωτερικός παράγοντας επιρροής, εγώ επέλεξα να το κάνω. Θα μπορούσα να μην το κάνω άλλα το δοκίμασα και δεν με εμπόδισε κανένας εξωτερικός παράγοντας, άπλα πήρα την απόφαση . Ναι αλλα στα skills σου το μέγιστο potential που εχεις στο πατινι ειναι το 4 ενω το αντιστοιχο του groot και του alxkns ειναι στο 7. Αλα Δηλαδή το occulus rift είναι μια προσπάθεια για να ξεγελάσουμε τον υπολογιστή? Φαντάσου το καπως ετσι: 2
ilias_97 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα νιώθω και κοσμολόγος που θα σπουδάσω πληροφορική! 2
filipN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει επίσης περίπτωση να συμμετέχουμε σε ριμέικ του «The Truman show». 5
psychogamer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Φαντάσου το καπως ετσι: simulation inside simulation εφόσον μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα simulation άρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ζούμε και εμείς μέσα σε ένα τέτοιο, το ίδιο ισχύει και για αυτούς που μασ δημιούργισαν υπάρχει κάποιος που να έχει μία τέτοια παρομοια εμπειρία ? https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%88%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα