Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να δω ποιος πληρώνει το ηλεκτρικό για όλο αυτό το σιμουλεισον. Δηλαδή όταν πάω να κλασω και χεστω είναι λάθος του προγράμματος;

• Like 3
Δημοσ.

Δύσκολα να ξέρει κάποιος τι πραγματικά συμβαίνει,Αλλα και εγώ πιστεύω ότι ζούμε στον Kόσμο τον Ονείρων

φίλε στον κόσμο των ονείρων όλοι οι άνδρες θα ήταν γκέι παιδαράδες κ θα κυκλοφορούσαν γυμνοί.Δυστυχώς ζούμε σε μια ντεμόντα πραγματικότητα

Δημοσ.

φίλε στον κόσμο των ονείρων όλοι οι άνδρες θα ήταν γκέι παιδαράδες κ θα κυκλοφορούσαν γυμνοί.Δυστυχώς ζούμε σε μια ντεμόντα πραγματικότητα

Χωρίς παρεξήγηση αλλά μην γαμας ένα θέμα για να πεις κάτι για τους γκέι δικαίωμα σου να έισαι αλλα μην μας το πιπιλίζεις συνέχεια

• Like 3
Δημοσ.

εγω εχω να ρωτησω κατι αλλο αν crasharei ο σερβερ τι γινεται ρεσετ και ξανα απο την αρχη?η εχει save game γιατι εγω απο βρεφος δεν ξαναξεκιναω...

Σε καθε update εχουμε και βελτιωσεις?γιατι αν ισχυει μας κοροιδευουν οι developers τοσα χρονια μαπα ειναι η γη

Δημοσ.

για εμενα θα ηταν βυζαρουδες πορνοσταρ παντου.

ΑΚΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ???!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...