Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το καιρο τρεχω με τα Asics Kinsei 3 που εχω, αλλα εχουν φθαρει αρκετα.. Επισης μετα απο κανα 30λεπτο με πονανε αρκετα τα ποδια μου, ενω τα πνευμονια αντεχουν περισσοτερο. Ισως ειναι αρκετα βαρια για εμενα. Ποσο μαλλον τωρα που εχασα και 15 κιλα σε ενα χρονο.

Διαβασα μερικα εξαιρετικα reviews για τα Saucony Cohesion. Ειναι επισης αρκετα φθηνα.

Τα θελω κυριως για τρεξιμο μεχρι 10χλμ σε ταρταν κυριως. Εχετε καποια αποψη;

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορω να σε βοηθησω καθως εχω της adidas τα duramo αλλα δεν ειμαι και φουλ ικανοποιημενος ωστε να στα προτεινω.

Άλλα αυτο το παπουτσι που προτεινεις ειναι ομορφο φιλε και οντως φθηνο!

Δημοσ.

Tο θεμα ειναι οτι βγαινουν πρωτα σε πολλα reviews.

http://runrepeat.com/saucony-cohesion

http://www.amazon.com/Saucony-Mens-Cohesion-Running-Shoe/dp/B00CWBF8P2

http://www.amazon.com/Saucony-Cohesion-Running-Silver-Black/dp/B00KXF9I2I/ref=sr_1_1?s=apparel&ie=UTF8&qid=1442270855&sr=1-1&nodeID=7141123011&keywords=cohesion+8

Βεβαια θα δυσκολευτω να βρω μαγαζι για να τα δοκιμασω εδω στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Luxx, θα ατο γράψω για να ειναι ξεκάθαρο. Πονάς επειδή έχεις αγυμναστα πόδια κι επειδή υποσιτίζεσαι. Τα παπούτσια θα σε βοηθήσουν αλλά δεν ειναι η αιτία που πονάς.

• Moderators
Δημοσ.

Luxx, θα ατο γράψω για να ειναι ξεκάθαρο. Πονάς επειδή έχεις αγυμναστα πόδια κι επειδή υποσιτίζεσαι. Τα παπούτσια θα σε βοηθήσουν αλλά δεν ειναι η αιτία που πονάς.

παιζει ρολο και αυτο αλλα και το παπουτσι παιζει ρολο

Δε νομιζω να βοηθησες αρκετα..

Αλλος;

οπως εγραψα και απο ναω παιζει ρολο σε τι κατασταση εισαι, το παπουτσι, το εδαφος στο οποιο τρεχεις, το πατημα που εχεις κτλ.

Ποσα κιλα εισαι? Εγω πλεον τρεχω με Hoka! δεν τα αλλαζω με τιποτα (για προπονησεις τουλαχιστον οταν και αν ξαναπαω σε κανα αγωνα και θελω γρηγορ ρυθμο θα παρω Μιζουνο)

Γενικα για μενα επιλογες κοιτας σε Mizuno, Asics, Saucony και Adidas. (με σειρα προτιμησεις )

Δες τι σου ταιριαζει και αν το νοιωθειςκαλα τοτε νταξει. ΥΓ μην κανεις τσιγκουνιες στο παπουτσι για τρεξμιμο! καλυτερα να τα δωσεις σε παπουτσι παρα σε γιατρους

Δημοσ.

@Luxx

Τα Kinsei είναι βαριά και προπονητικά παπούτσια,προσωπικά πήγα έως τα Kayano αλλά έφυγα από τα Asics γιατί απογοητεύτηκα από την αντοχή τους στη φθορά δοκιμάζοντας επίσης και τα 2140.

Τώρα πόνος στα πόδια,σε ποιό σημείο-μυ πονάς;Ίσως κάνεις κάτι λάθος στη προπόνηση.

Πόσα χιλιόμετρα έχουν τα παπούτσια,αν πέρασαν τα 600 μάλλον πρέπει να τα αντικαταστήσεις.

Αν μπεις στο φόρουμ runningnews θα δεις ότι το θέμα με τα παπούτσια είναι τελείως προσωπικό,είναι ότι ταιριάζει στο καθένα.

Όλες οι μάρκες έχουν καλά παπούτσια και μοντέλα με καλά reviews,αλλά λόγο βάρους εγώ  όπως ο φίλος Spect~ κατέληξα στα Hoka γιατί προσφέρουν τη μέγιστη απορρόφηση κραδασμών,είναι ακριβά αλλά αντέχουν τα 2πλάσια χιλιόμετρα.

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα ετρεξα 10 χλμ. Ηταν η 15η προπονηση. Καλα ειναι πιστευω. Ο πονος σημερα δε με επιασε σχεδον καθολου.

Τα μοναδικα hoca που βρισκω ειναι στο παρακατω site : http://www.new-life.com.gr/category/233_230_252_255/antrika-dromoy.html

Και ειναι Απο 150 ευρω και πανω.

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να παω σε καποιο μαγαζι για να τα δοκιμασω πρωτα.. Αλλα τι γινεται στη περιπτωση που αυτο δεν ειναι εφικτο;

Δημοσ.

Σημερα αγόρασα παπούτσια για τρέξιμο.

Για 10χλμ μέσο όρο, μην κοιτάς ακριβά παπουτσια.

Εγω κοιτούσα τα Asics Nimbus 17 στα 170ευρω, διότι παλιότερα είχα τα Nimbus 13 και ήταν πολύ καλα.

Εν τέλει τσιγκουνεύτικα λίγο και με 99ευρω πήρα τα New Balance Revlite 790v4.

Εννοείται οτι το πρώτο τρέξιμο που έκανα σήμερα θα ήταν σουπερ (αλίμονο αν δεν ηταν), αλλα γενικά φαίνεται τίμιο και αρκετά καλό!

Δημοσ.

αςχετο Με το θέμα: Απο το Σάββατο εχω τρέξει 40κ και περπάτησα 15κ την Κυριακή. Τις αποστάσεις με mizuno wave prophecy και τα σπριντς με asics gely lite 3. Ψιλό υποφέρω και μέχρι το Σάββατο εχω άλλα 25k.

Δημοσ.

Τα nimbus τα κοιταω και εγω αλλα τα βρισκεις και με 120 ευρω.

Τα new balance απο εξωτερικο τα πηρες; Χωρις να τα δοκιμασεις;

Δημοσ.

Κακη αγορα.. Μην αγοραζετε απο τετοια μαγαζια. Παιζουν με τη νοημοσυνη μας.. Απλα τους ευχαριστω που υπαρχουν για να πηγαινω και να τα δοκιμαζω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...