zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Από θέμα αντοχής ποιες μάρκες θεωρούνται καλύτερες; Πήρα φέτος κάτι adidas και μου σκίστηκαν σε 6-7 μήνες (και χωρίς τρέξιμο!)
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Έτσι είναι όλα τα παπούτσια για τρέξιμο, έχω πάρει σχεδόν όλες τις μάρκες που αναφέρθηκαν στο θέμα και όλα μετά από λίγους μήνες χάλασαν 1
The_Judas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Από adidas δεν μου έχει χαλάσει σχεδόν τίποτα. Επίσης έχω τα salomon sense mantra εδώ και 2 χρόνια χωρίς πρόβλημα. 2
Luxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Πηρα τα saucony triumph Iso, εδω και λιγες ημερες. Αρκετα καλα παπουτσια, πρεπει να ειναι καλυτερα απο τα asics kinsei που ειχα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Από adidas δεν μου έχει χαλάσει σχεδόν τίποτα. Επίσης έχω τα salomon sense mantra εδώ και 2 χρόνια χωρίς πρόβλημα. Τα Salomon είναι πιο γερά γιατί είναι για trecking, off road, κτλ Από Adidas ποια έχεις;
nickmanak Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Brooks για τρεξιμο μπορουμε να βρουμε Ελλαδα; Εχει δοκιμασει κανεις;
d_gkal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Έχει το Intersport προσφορά τα GEL IKAIA 5 στα 50€. Τα πήρε ένας γνωστός μου και είναι ευχαριστημένος. για καθημερινη χρηση (οχι τρεξιμο) ειναι καλο?
Papakitou Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Τα αγορασα πριν 2 βδομαδες με εφαλτηριο το τοπικ αυτο.ελαφρια και πολυ ανετα στο τρεξιμο και φυσικα ομορφα εμφανισιακα. Τα προτεινω ανεπιφυλακτα σε καποιον που σκεφτεται να δωσει ενα πενηνταρικο για αυτα! Καλημερα. Απο που;
The_Judas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Τα Salomon είναι πιο γερά γιατί είναι για trecking, off road, κτλ Από Adidas ποια έχεις; Adidas climacool, παλιό μοντέλο: http://www.sportadidasshoes.com/index.php?route=product/product&product_id=485&utm_source=www.basinandrangeband.com&utm_medium=brand.adidas.en.1&utm_campaign=imo Είναι πολύ ελαφρια και άνετα. Το αρνητικό είναι ότι έχουν παντού τρύπες και δεν κάνουν ιδιαίτερα για βροχερό τερέν ή κρύο καιρό. Τα salomon τα πήρα για πιο γενική χρήση. Κυρίως για διαδρομές σε πόλη, σε χώμα κλπ. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καποιο καλο αναπαυτικο παπουτσι για περπατημα για γυναικα;;; Eπισης το θελει και για την δουλεια ( πολλες ωρες ορθια ) Δεν την ενδιαφερει αν θα ειναι κομψο/μοντερνο/ομορφο ... Καποιος της προτεινε να κοιταξει προς skecher.Τι λετε;;;Αξιζουν;;;
opera Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Brooks για τρεξιμο μπορουμε να βρουμε Ελλαδα; Εχει δοκιμασει κανεις; Ravenna και Trance το πρώτο αγωνιστικό το 2ο προπονητικό πολύ καλά παπούτσια. Δε πήρα τελευταία γιατί είναι τσιμπημένες οι τιμές,μόνο από amazon.uk σε προσφορά. Τελευταία δοκιμάζω ότι βρω σε καλή τιμή και έχει αξιοπρεπή reviews. Κάτι που βρήκα σε καλή τιμή http://nutritionplanet.gr/index.php?route=product/product&product_id=4311&search=Salomon+X-Scream+3D
GreekMonkey Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Γιατί λένε ότι υποσιτίζεσαι; Έχεις ψυχαναγκασμούς με την γυμναστική και την διατροφή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα