Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ημουν το 1997 στην Ελβετια κι εκανα ποδηλατο.Σαβουριαστηκα ασχημα και ημουν φαρδια πλατια στο πατωμα.Οσοι περνουσαν απο διπλα μου απλα με κοιταζαν.Ουτε καν γελουσαν.Απλα με κοιταζαν απαθεις.Για ενα 13χρονο ηταν τραυματικη εμπειρια. 13 χρονών γαϊδούρι τι έπρεπε να κάνουν δηλαδή; Να καλέσουν για αεροδιακομιδή;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις χθεσινό περιστατικό (μεταξύ πολλών): Μιλάω με κολλητή Ελληνογερμανίδα Βερολινέζα που έζησε Ελλάδα (σπουδές) μόνο από 1999 μέχρι 2009. Είναι έγκυος (9ος μήνας) και στο λεωφορείο φυσικά και δεν της έδωσε κανείς τη θέση του και στεκόταν όρθια σε όλη τη διαδρομή. Μου λέει η φίλη μου λοιπόν "Αχ Ελλαδίτσα..." Λυπάμαι που χαλάω τη ζαχαρένια σου αλλά αυτό δεν το πιστεύω Λεωφορεία και μετρό έχουν ειδικές θέσεις για προτεραιότητα σε ανάπηρους/ανήμπορους/έγκυες/κτλ Αμφιβάλλω ότι δεν βρήκε μια τέτοια θέση όταν οι άνθρωποι εκεί υποτίθεται είναι ρομποτάκια
bluesattack Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Το ίδιο βίωσα όταν πήγα Παρίσι, και μάλιστα όταν χρειάστηκε να πάω για κάτι έκτακτο σε φαρμακείο παρακαλώ! Να του μιλάω στα Αγγλικά, να δείχνει να με καταλαβαίνει αλλά να απαντάει στα Γαλλικά (Νέος άνθρωπος κιόλας). Ά έτσι είσαι λέω? Τον αρχίζω στα Ελληνικά μόλις πέταγε Γαλλικά. Για το πότε άρχισε τα Αγγλικά μετά από λίγο... Μαζί βέβαια "μίλαγε" και το "πορτοκαλί"... Ρε το αιγοπροβατο.Γιατι τσινησε με τα αγγλικα ? Εχει ακομα απωθημενα απο το Βατερλω ?
epp Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ο Έλληνας είναι από τους λιγότερους ρατσιστές λαούς στην Ευρώπη. Ελα ξεκολλα γελανε και οι πετρες ομως 4 1
Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Το ποστ ξεκινάει "δεν έχω ζήσει έξω" και τελειώνει "αχ Ελλαδίτσα". 6
alex_000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ σχολιάζω γενικά τη μανία των χωριατών ΝεοΕλληναράδων (κλασσικό παράδειγμα οι γονείς μου και τα πεθερικά μου αλλά κυρίως οι σημερινοί νέοι άνθρωποι) να θεωρούν εκ προοιμίου τον ξένο ανώτερο από τον Έλληνα το ξένο πράγμα ανώτερο από το Ελληνικό και γενικότερα να θεωρούν τον Έλληνα τον πάτο της παγκόσμιας κοινωνικής και πολιτιστικής εξέλιξης. Και να το κάνουν αυτό χωρίς στοιχεία/δεδομένα ή απλά κοιτάζοντας μεροληπτικά μόνο τα καλά των άλλων και τα κακά τα εγχώρια. Αυτό με ενοχλεί. Αυτός ο φοβερός ρατσισμός των Ελλήνων εις βάρος των Ελλήνων. Το χουμε στη ράτσα μας ίσως ή απλά τα τελευταία χρόνια έχουμε αποκτήσει μεγάλο κόμπλεξ κατωτερότητας; Αυτό είναι αλήθεια και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς που περιγράφεις (αν και ούτε από χωριό είμαι, ούτε ΝεοΕλληαναράς θα μπορούσα να χαρακτηριστώ ποτέ, κάθε άλλο). Το πρόβλημα είναι ότι όταν ζεις στην Ελλάδα, και ειδικά αν δεν είσαι μέρος του προβλήματος, με τον καιρό η απογοήτευση με την κατάντια της χώρας φτάνει σε επίπεδα μίσους. Αυτό επηρεάζει πάρα πολύ τον τρόπο που βλέπεις τους συνανθρώπους σου, δρώντας σαν ένα φίλτρο στις σχέσεις σου με τους άλλους. Όταν έφυγα από την Ελλάδα και γνώρισα για τα καλά πάμπολλους άλλους λαούς, κατάλαβα ότι οι Έλληνες είναι από τους πιο πολιτισμένους, έξυπνους, καλόκαρδους, καθαρούς (10 bold εδώ) και σοβαρούς λαούς. Χρειάζεται να πέσει πολύ μελέτη για το πως γίνεται να είμαστε τόσο άθλια τομάρια όταν γινόμαστε ένα σύνολο και οργανώνουμε την κοινωνία μας. Δεν χρειαζόμαστε κανένα κόμπλεξ κατωτερότητας. Πρέπει απλά να γίνουμε λιγότερο ανεκτικοί (τα ίδια πρόσωπα που ευθύνονται για την σαπίλα μας ακόμα ζουν και βασιλεύουν) και να σοβαρευτούμε σαν έθνος. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε το αιγοπροβατο.Γιατι τσινησε με τα αγγλικα ? Εχει ακομα απωθημενα απο το Βατερλω ? Έχοντας δουλέψει για μια 2ετία με Γάλλους θα έλεγα πως είναι πιο αλαζονικά γουρούνια κι από εμάς τους Έλληνες. Γι' αυτό και υπήρχε καλή επικοινωνία. Πιο πιθανή με σφυρίγματα παρά με αγγλικά. lol
alex_000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης κάτι που πρέπει να αναλογιστούμε είναι ότι ο κόσμος έχει 5+ δις ανθρώπους. Δεν γίνεται να συγκρίνουμε τους Έλληνες μια ζωή μόνο 4 λαούς (Βρετανούς, Αμερικάνους, Σουηδούς και Ολλανδούς) Υπάρχουν και Ινδοί, Κινέζοι, Ρώσοι, Άραβες, Αιγύπτιοι, Μαλτέζοι, Ουκρανοί, Πολωνοί, Βραζιλιάνοι, Ταιλανδοί, Ισραιλίτες, Φιλιπινέζοι, Κολομβιανοί, Αργεντινοί, Κορεάτες, Πακιστανοί, Κουβανοί, Κροάτες, Αλβανοί, Λιβανέζοι, Σλοβένοι κτλ Δεν αναφέρω καν τους μαου μαου του πλανήτη που ζούνε σε καλύβες χτισμένες με ξύλο και λάσπη. Εγώ λόγω δουλειάς παίρνω.. "απ όλα με τζατζίκι" όσον αφορά τους λαούς που συναναστρέφομαι και βλέπω τα πράματα διαφορετικά ίσως από κάποιους άλλους εδώ που ζούνε σε μια συγκεκριμένη χώρα έξω.
tony81 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ε με αυτούς που ξέρουμε συγκρίνουμε. Άμα ξέραμε τι κάνουν οι Πακιστανοι θα το σχολιάζαμε κ πάλι..
whodatinsomniaK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Οι Πακιστανοί με τους Μπάγκλα συλλέγουν φράουλες στην Ηλεία.
Mau-Maus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν αναφέρω καν τους μαου μαου του πλανήτη που ζούνε σε καλύβες χτισμένες με ξύλο και λάσπη. ει , ψιτ .. λιγα με τους μαουμαου 3
tsifotis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 σορυ αλλα που τα ακουσες αυτα; καμια απο αυτες τις φρασεις δε χρησιμοποιουνται στην αμερικη και ουτε βγαζουν καποιο νοημα.. Aaah, look now if you don't take line what i wrote it doesn't have some reason... *και μιας που πρεπει να πληκτρολογησω και στα ελληνικα, ξαναδιαβασε αυτο που εγραψα αποκαλωντας τα ειρωνικα "αμερικανιες". Εν ολιγοις ο ταχα ντομπρος Ελληνας ειναι ολο μεσα στην υπερβολη και δως του με το παραμικρο "φιλε, αδερφε, μη χαθουμε, κολλητε, ρε ψυχη, μου λειψες, αν ειναι κανονιζουμε" χωρις να τα εννοει. Ειτε απο εσκεμμένη υποκρισία ειτε ως κοινωνικη συμβαση. κλπ κλπ κλπ 1
Mau-Maus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εν ολιγοις ο ταχα ντομπρος Ελληνας ειναι ολο μεσα στην υπερβολη και δως του με το παραμικρο "φιλε, αδερφε, μη χαθουμε, κολλητε, ρε ψυχη, μου λειψες, αν ειναι κανονιζουμε" χωρις να τα εννοει. Ειτε απο εσκεμμένη υποκρισία ειτε ως κοινωνικη συμβαση. κλπ κλπ κλπ με αυτο συμφωνώ 100% εχω έναν φίλο που εχει γύρω στους 50 αδελφούς ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις