Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι οκ αλλά Αμερική συγκεκριμένα φοβάσαι να δώσεις σε άγνωστο φωτιά για τσιγάρο μη τυχόν και κάψει ο άλλος τη σούφρα του και η συνέχεια στα δικαστήρια.

They brought it on themselves.

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρώτον ήταν σχήμα λόγου. Το όλο point είναι πως εκεί δεν είναι αδιανόητο όπως εδώ να σε τρέξουν για ψύλλου πήδημα. Προφανώς δεν εννοώ εγκαύματα τρίτου από αναπτήρα.

Δεύτερον δεν έχεις δει να καίγεται λίγο καμία τρίχα ή ακόμα και βλεφαρίδα σε φάση σου δίνουν αναπτήρα και είναι φλογοβόλο και δεν το περιμένεις;

Δημοσ.

Ναι οκ αλλά Αμερική συγκεκριμένα φοβάσαι να δώσεις σε άγνωστο φωτιά για τσιγάρο μη τυχόν και κάψει ο άλλος τη σούφρα του και η συνέχεια στα δικαστήρια.

They brought it on themselves.

Μπα δεν νομίζω

Και στην Ελλάδα πέφτουν μηνύσεις για ψύλλου πήδημα αλλά εκεί τους αποτρέπει συνήθως το 100ρικο

Γνώμη μου καλύτερα μηνύσεις παρά να πιάνονται στα χέρια

Δημοσ.

Καλά τώρα αν πιάσουμε και κουβέντα για το ποσό liable μπορεί να σε κρίνουν στην Αμερική σε σχέση με την Ελλάδα το γαμήσαμε.

Δημοσ.

Καλά τώρα αν πιάσουμε και κουβέντα για το ποσό liable μπορεί να σε κρίνουν στην Αμερική σε σχέση με την Ελλάδα το γαμήσαμε.

Δεν κατάλαβα πως κολλάει σε αυτό που είπα. Ανέφερα ότι δικαστήρια και περιπτώσεις θα σου δείξω εγώ τι θα πάθεις υπάρχουν παντού

Δημοσ.

Τότε ίσως να μην το έκανες με παράθεση από δικό μου post όπου λέω κάτι τελείως διαφορετικό. Anyway.

Ρε συ θα με τρελάνεις ή άλλα εννοείς όταν γράφεις;

Ξεκάθαρα γράφεις σε μια ανθρώπινη συναναστροφή να γίνει ένα ατύχημα και μετά να το πάνε νομικά/δικαστικά επειδή έτσι τους ταύλωσε

Σου απάντησα ότι τέτοιοι εγωισμοί υπάρχουν παντού

Οπότε πως το subjectivity κρίσης που λες είναι χειρότερο από το να πιαστούν δυο άνθρωποι στα χέρια ή στα μαχαίρια; (pun not intended)

Δημοσ.

Πρώτον ήταν σχήμα λόγου. Το όλο point είναι πως εκεί δεν είναι αδιανόητο όπως εδώ να σε τρέξουν για ψύλλου πήδημα. Προφανώς δεν εννοώ εγκαύματα τρίτου από αναπτήρα.

Δεύτερον δεν έχεις δει να καίγεται λίγο καμία τρίχα ή ακόμα και βλεφαρίδα σε φάση σου δίνουν αναπτήρα και είναι φλογοβόλο και δεν το περιμένεις;

Για το πρώτο οκ.

Για το δεύτερο, οχι δεν έχω δει αλλά γενικά δεν καπνίζω οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη τι γίνεται όταν σου βάζουν την φωτιά στο τσιγάρο. Αναπτήρα φλογοβόλο δεν έχω δει ποτέ, μια μικρή φλόγα βλέπω πάντα σε όλους τους αναπτήρες, η μόνη περίπτωση είναι αν κάποιος έχει πολλά μούσια σαν παπάς και φυσάει τρελός αέρας και σπρώξει μέρος της φλόγας προς το μούσι του άλλου.

Δημοσ.

Παω να παραλλαβω τον ξαδερφο στο αεροδρομιο ερχομενος απο Αμερικη.

Μπαινουμε στ αμαξι παω να βαλω μπροστα, παπαλα η μπαταρια.

Ανοιγω καπο, ερχετε αμαξι του αεροδρομιου, εμεινα απο μπαταρια του λεω. Περιμενε μου λεει να καλεσω να φερουν εναν εκινητη.

Δε περναει ενα λεπτο σταματαει διπλα ασχετος, μεινατε απο μπαταρια? Εχω καλωδια.

Τα συνδεουμε βαζουμε μπρος, ευχαριστουμε, μπαινουμε στο αμαξι.

Ξαδερφος: Να χεσω και την Αμερικη τους και τα λεφτα τους.

Γιατι ρε λεω?

Επαθα το ιδιο στο αεροδρομιο εκει οταν αφησα τον γαμπρο μου. Παρακαλεσα γυρω στα 50 αυτοκινητα μηπως εχουν καλωδια και τιποτα. Ολοι μου λεει εχουν καλωδια εκει, σε αυτα ειναι τυπικοι. Περνω τηλ στην εξυπηρετηση του αεροδρομιου και μου λενε να καλεσουν οδικη που θα ερχοταν απο μακρια, μιλαμε για 300 δολλαρια.

Σπαζομαι μου λεει και λεω οχι ρε δε θα δωσω 300 δολλαρια για να μου δωσουν ρευμα να φυγω επειδη το θελετε εσεις. Πηρα τη γυναικα και ηρθε αεροδρομιο 1 ωρα διαδρομη, το εβαλα μπρος και φυγαμε.

Υποψη δεν τη κατηγορει την Αμερικη, λεει και τα θετικα της συνηθως.

πια θετικα μωρε... που ζητησες απο 50 ατομα και ενας δεν σου εδωσε ρευμα?? Γιατι ολοι νομιζαν οτι θα τους δολοφονησεις??? Απλα οι "ανθρωποι" ειναι αρρωστοι. Και αυτο γιατι δεν ειναι σε θεση να ξεχωρισουν τιποτα. Ουτε ανθρωπο απο ανθρωπο, ουτε συναισθημα ουτε τιποτα. Ειναι σαν ρομποτ με προεγκατεστημενα προγραμματα βαση των οποιων ενεργουν. Εγω τετοιους δεν τους θεωρω ανθρωπους.

Δημοσ.

Έχει φάση πάντως που κρίνετε μια χώρα με εκατομμύρια κατοίκους από παραδείγματα γνωστών/φίλων με δείγματα 50/100 ατόμων, λες και όλοι είναι ίδιοι, χωρίς να υπάρχει προσωπική άποψη.

Χμμμ

• Like 2
Δημοσ.

Έχει φάση πάντως που κρίνετε μια χώρα με εκατομμύρια κατοίκους από παραδείγματα γνωστών/φίλων με δείγματα 50/100 ατόμων, λες και όλοι είναι ίδιοι, χωρίς να υπάρχει προσωπική άποψη.

Χμμμ

Eιπαμε, ειμαστε σκατανθρωποι…… και οι 320.000.000...

Eιμαστε ''αρρωστα-robot'' 

Μην μας το χαλας τωρα….. 

:P

Δημοσ.

Eιπαμε, ειμαστε σκατανθρωποι…… και οι 320.000.000...

Eιμαστε ''αρρωστα-robot''

Μην μας το χαλας τωρα…..

:P

Όχι κύριε μου, θα υποστείς κι εσύ τις συνέπειες, θα σε πάρει η μπαλίτσα :P

• Like 1
Δημοσ.

Μα στην αμερικη δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ

Χμμμ

και εγω χμμμ κανω στο σχόλιο σου..... :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

Χμμμ

why? μαζί τα φάγαμε... :P

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...