Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω να αγοράσω ένα παπούτσι για τρέξιμο σε δρόμο.

Το προηγούμενο που είχα ήταν ένα nike revolution και με είχε βολέψει. Λόγω πανελληνιων κ δουλειάς το καλοκαίρι δεν έκανα γυμναστική τον τελευταίο χρόνο κ θέλω να ξεκινήσω ξανά. Είμαι 1.84 κ 92 κιλά,το budget είναι από 60 έως κ 90 ευρώ (ίσως παραπάνω αν αξίζει τα λεφτά) κυρίως ψάχνω για κάποιο με μαλακό πάτημα κ σταθερότητα. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Εχω Link.png Site: αυτα και Link.png Site: αυτα . Προσωπικά προτιμω τα προτα επειδη ειναι πιο φλεξ ενω τα vomero ανετα μεν αλλα πιο σκληρά. Ψαξε καλα γιατι  υπάρχει μεγαλη διαοφαρα στις τημες απο μαγαζι σε μαγαζι. Αν εχεις χρονο περνα απο τα nike outlet ειναι κοντα στα factory στην πειραιως επειδη μπορει να ειναι πιο φτηνα και απο τα μαγαζια online.

Δημοσ.

Εχω Link.png Site: http://www.skroutz.gr/c/379/athlitika-ypodhmata/f/400438/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC.html?keyphrase=nike+flex+run">αυτα και Link.png Site: http://www.skroutz.gr/c/379/athlitika-ypodhmata/f/400438/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC.html?keyphrase=nike+zoom+vomero+8">αυτα . Προσωπικά προτιμω τα προτα επειδη ειναι πιο φλεξ ενω τα vomero ανετα μεν αλλα πιο σκληρά. Ψαξε καλα γιατι υπάρχει μεγαλη διαοφαρα στις τημες απο μαγαζι σε μαγαζι. Αν εχεις χρονο περνα απο τα nike outlet ειναι κοντα στα factory στην πειραιως επειδη μπορει να ειναι πιο φτηνα και απο τα μαγαζια online.

Μου φαίνεται ότι θα ήθελα να πάω σε άλλη μάρκα,δε θέλω nike πάλι..μήπως αν ανεβάσω τo budget βρω κάτι καλύτερο;
  • Moderators
Δημοσ.

Τα admiral των 30 ευρώ δεν κάνουν δουλειά?

Και ας τα αλλάζεις κάθε μήνα..

οχι!

το παπουτσι ειναι για το ποδι οτι η ασφαλεια στο αμαξι.

Θα κανεις εκπτωση στο αμαξι και θα πεις θα παρω αυτο γιατι ειναι 1000€ πιο φτηνο αλλα δεν εχει αεροσακους!

Δημοσ.

οχι!

το παπουτσι ειναι για το ποδι οτι η ασφαλεια στο αμαξι.

Θα κανεις εκπτωση στο αμαξι και θα πεις θα παρω αυτο γιατι ειναι 1000€ πιο φτηνο αλλα δεν εχει αεροσακους!

http://www.dailymail.co.uk/home/moslive/article-1170253/The-painful-truth-trainers-Are-expensive-running-shoes-waste-money.html

• Moderators
Δημοσ.

πηγαινε ζησε σαν αυτους και μετα τα λεμε. το bare foot ειναι καλυτερο εφοσον τρεχεις μυτη! πηγιανε τρεξε χωρις παπουτσι και πατα στη φτερνα και ελα να τα πουμε!

Δημοσ.

<p>Με τα Νικε είμαι ευχαριστημένος πολλά χρόνια τώρα προσωπικά.Έκανα ενα διάλειμμα με Αδιδας αλλα καθαρά λογω σχεδιου επεστρεψα στα πρώτα.</p>

Δημοσ.

Σκέφτομαι για asics η κάτι σε mizuno, έχετε κάτι να προτείνεται; Τα Nike πλέον τα θεωρώ fashion shoes πλέον και πιστεύω θα ήταν να πάω σε κάτι άλλο. (γνώμη μου, χωρίς παρεξηγήσεις)

Δημοσ.

<p>Οχι,δικαιο εχεις ως προς αυτο,απλά μεταξυ άλλων τα αθλγτικά μου τα φοράω και με τζιν κλπ για καφε επομενως θελω και κατι να μπορω να το βαλω και εκτως τρεξιματος.Τα μιζουνο,ασίκς κλπ εχουν καπως ιδιαιτερα χρωματα και σχεδια.</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...